Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Valla kuzum bende kobay faresine döndüm.yat diyor yatiyoz kalk diyor kalkiyoz.yani rezillik diz boyu. Saglikli yumurta yusyuvarlak oluyor benimkinin biraz tipi kayikti. 1sefer daha aynisi oldu kadin dogru bilmisti. Biz dünü degerlendirdik yarinida degerlendircez.artik gerisini rabbim bilir. Valla adam benden kacıcak yakinda.bunaldi. Allahtan 1 tane olmus yojsa beni yerdin diyor

Mavi Boncugumm bat ımı 22 ağustos olarak değiştirir misin? Yani neymiş, ben soğan kürü kullanmıyosam düzenim 37 imiş, bu 3. 37 oldu, ve bende akıntı başladıktan 3 gün sora yumurta çatlıyomuş, eğer eşim istanbula gitmeden önceki gece benle birlikte olsaymış yüzde 20 ihtimal varmış, ama yine yumurta çatlamadan 4 gün önce son ilişki olmuş oluyor ihtimal zaten 0. Yani ben ekimden beri korunmayıp bir kere bile ihtimal dahiline yakın günlerde ilişki yaşayamamış oluyorum tam bir efsane takvim metoduyla benim kadar efektif korunabilen yoktur yani

Kız oldun mu sonundaaaa

Yerdin derken karadul misalih habahaha

Kız oldun mu sonundaaaa
Ay valla koyu kahvemsi lekeleri gördüm, tüm belirtilerdi adetti yani , ateş basması bulantı, baş dönmesi gögüs sızlaması karın ağrısı. Yani milletin gebelik belirtileri benim adet oldugundan bu ay hiçbişi yapmıcam, folik asit bile almıcam ya bu ay zaten tatil olacak son 2 hafta bana biraz dinlenicem yoruldum be bebek bebek yok bebek mebek öef

Bence doğru değil bu ilacı kullanman
Kullanmıcam canım ya, vazgectim ama her an delirirsem diye kenarda dursun. Önce 3 ay hayıtotu hapını bitirmem gerek. Bittiğinde hala bebiş yoksa ay of bilmiom ya! Bana ilaç kür mür iyi gelmiyor ya! Bak çörekotu yaptım o kadar, herkesin 12-14 arası çatladı çörekltunda yumurtalar çatır çatır gebe kaldılar, bende taaa 23. Gün çatlamış. Ben 19. Gün bıkıp ne kan ne tükürük ovu testini bıraktım. Yani bence ben quık lablardan bulayım ya da 15. Gün başlıyım kontrole, inan mikroskopta dahi bi kerecik bile pik nası görünüyor göremedim ya. 20. Günden sonra artık moralim yerle bir oluyor ovu görmedikçe

Offf Walla bende biktim. Her ay yine mi adamın suratını çekicem diye stres oluyorum. Sanki kadın kendisi. Veren o gibi . Kafayı siyiricam. Bir kaç ay daha sabredicem sonra çocuk yapmaktan vazgecicem. Ve ayda 1 vericem. Yetti artık. Ayda bir çok bile buna

Az kafayı dinle. Bi bakmışın olmuş kız. Herkes öyle demiyor mu. Bak mesela Lostinparadise

Vercem ne kız

adamın nazindan biktim yaaa. Benim yapmadigim nazlar onda. Kadın miyim erkek miyim bilemedim
Öf aslında hersey erkekte bitiyo kızlar ben size diyim. Benim ailemin tüm kadınları ben gibiymiş, ananem 7 tane doğurmuş, annem 3, benim dedem de babam da hiç eşini boş bırakmayan tiplerdi. Hep kadınların peşindeydiler. Bizim kocalar gibi başım ağrıyo uykum var ay modum yok tipleri değil. Yani bizde konu ovu dönemi ve yakınında ilişkiyi hiç yakalayamamış olmak, adam bi hafta uzak duruyo abi. Ağzınla kuş tutsam ne yazar. Öf neyse sinirimi size kusmıyım iki kadeh bişi bulup içiyim de adama da kusmıyım. Öpüyorum sizi

adamın nazindan biktim yaaa. Benim yapmadigim nazlar onda. Kadın miyim erkek miyim bilemedim
Geçen aylarda tutturdu yapmicam . Tam da yumurtlama günüm. Ya iste şöyle iste böyle. Yok yapmicam dedi. Ağlamaya başladım. Sonra dioki hadi git ben geliom. Allah için böyle çocuk mu tutar ne tutar
Tövbeler olsunnnsen git ben geliyom demekkk güldürdün beni kızzz. Ama senin yaşın büyüktü demi ya senin çocuklarında vardı. Belki bizimkilerde ilerde öyle olur

Geçen aylarda tutturdu yapmicam . Tam da yumurtlama günüm. Ya iste şöyle iste böyle. Yok yapmicam dedi. Ağlamaya başladım. Sonra dioki hadi git ben geliom. Allah için böyle çocuk mu tutar ne tutar
Bence ovu öncesi varya bi bahane bulup en az bi hafta sevişmemek lazım bunlarla, hatta kavga çıkarıp küsüp bi hafta konuşmamak falan. Sonra ovuyu görünce barışıp 2-3 gün ilişki

Cnm hindistan cevizi yagini al sur en iisi en dogali. Yemedigin biseyi cildine surme bence ...

Hay ağzını öpeyim senin. Aynen problem kocamın bana düşkün olmaması. Isteyerek yapmaması. Ayda bir iki felan istekli oluyor onu da denk düşürmek zor.
Bebek dışındada istekliyim hep aynı terane uykum var yorgunum... bu tip adamlar kendiler gibi kadınlarla evlenmeli.. g☆tünün basinin ağrısı hiç kesilmeyen kadınlarla.. ikrah geldi ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…