- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.241
Sanki çatlamış gibi görünüyor yav, ay bak ne dicem kız sana, yıl 2015 bana doktorum her gidişimde diyor ki yumurtan çatlamak üzere, sağ yumurtalığında nerdeyse 30 mm, 3 gün ilişki. Sonra gerek yok, ben böyle 3 adet dönemi denedim. Sonra eşim dedi ki ya bu doktor hep mi aynı yumurtalıkta aynı boyda yumurta görüyor, ekranında leke olmasın diye dalga geçti. Doktoruma dedim, sora bi inceledi aaaa o bir su kistiymiş! Dedi ki bu doğuştan zararı yok, büyümüyo küçülmüyo, ölene kadar senle.. e sayesinde 3 adet dönemi 4 ay boşuna negatif yüklendim. Haa bak gecen hafta gittiğim doktora dedim, sağ yumurtalığımda 30 mö büyüklüğünde kist var falan. Heryerimw baktı bıraz 30 milimi 15 milim bile görmediyani anlayacağın doktorların da öyle herşeyi kesin bildiği yok hep tahmin üzerine konuşuyolar. Senin yumurtanın kist olduğuna nası emin olabiliyo öncelikle? Sonra onun yamulduğunu nası anlamış? Çatlamayacağına nası bu kadar emin?
Çatlamada mı sıkıntı var
Kız senin ilk çocuğun kolay oldu muEvet canim benim yumurtalar catlamiyor hatta ovitrelle bile catlatamiyor cogunlukla.bende şasirdim ne yapacagimi.
Kız oldun mu sonundaaaaMavi Boncugumm bat ımı 22 ağustos olarak değiştirir misin? Yani neymiş, ben soğan kürü kullanmıyosam düzenim 37 imiş, bu 3. 37 oldu, ve bende akıntı başladıktan 3 gün sora yumurta çatlıyomuş, eğer eşim istanbula gitmeden önceki gece benle birlikte olsaymış yüzde 20 ihtimal varmış, ama yine yumurta çatlamadan 4 gün önce son ilişki olmuş oluyor ihtimal zaten 0. Yani ben ekimden beri korunmayıp bir kere bile ihtimal dahiline yakın günlerde ilişki yaşayamamış oluyorum tam bir efsane takvim metoduyla benim kadar efektif korunabilen yoktur yani
Bence doğru değil bu ilacı kullanmanYOK YAVV ILK gebeligimden bahsediyorum, yillardior yuzune bakmadim ilacin ihtiyacim yoktu ki:) ama ikiz olma ihtimali yukseliyor bu ilacla ya
Yerdin derkenValla kuzum bende kobay faresine döndüm.yat diyor yatiyoz kalk diyor kalkiyoz.yani rezillik diz boyu. Saglikli yumurta yusyuvarlak oluyor benimkinin biraz tipi kayikti. 1sefer daha aynisi oldu kadin dogru bilmisti. Biz dünü degerlendirdik yarinida degerlendircez.artik gerisini rabbim bilir. Valla adam benden kacıcak yakinda.bunaldi. Allahtan 1 tane olmus yojsa beni yerdin diyor
Ay valla koyu kahvemsi lekeleri gördüm, tüm belirtilerdi adetti yani , ateş basması bulantı, baş dönmesi gögüs sızlaması karın ağrısı. Yani milletin gebelik belirtileri benim adet oldugundanKız oldun mu sonundaaaa
Kullanmıcam canım ya, vazgectim ama her an delirirsem diye kenarda dursun. Önce 3 ay hayıtotu hapını bitirmem gerek. Bittiğinde hala bebiş yoksa ay of bilmiom ya! Bana ilaç kür mür iyi gelmiyor ya! Bak çörekotu yaptım o kadar, herkesin 12-14 arası çatladı çörekltunda yumurtalar çatır çatır gebe kaldılar, bende taaa 23. Gün çatlamış. Ben 19. Gün bıkıp ne kan ne tükürük ovu testini bıraktım. Yani bence ben quık lablardan bulayım ya da 15. Gün başlıyım kontrole, inan mikroskopta dahi bi kerecik bile pik nası görünüyor göremedim ya. 20. Günden sonra artık moralim yerle bir oluyor ovu görmedikçeBence doğru değil bu ilacı kullanman
Offf Walla bende biktim. Her ay yine mi adamın suratını çekicem diye stres oluyorum. Sanki kadın kendisi. Veren o gibi . Kafayı siyiricam. Bir kaç ay daha sabredicem sonra çocuk yapmaktan vazgecicem. Ve ayda 1 vericem. Yetti artık. Ayda bir çok bile bunaValla kuzum bende kobay faresine döndüm.yat diyor yatiyoz kalk diyor kalkiyoz.yani rezillik diz boyu. Saglikli yumurta yusyuvarlak oluyor benimkinin biraz tipi kayikti. 1sefer daha aynisi oldu kadin dogru bilmisti. Biz dünü degerlendirdik yarinida degerlendircez.artik gerisini rabbim bilir. Valla adam benden kacıcak yakinda.bunaldi. Allahtan 1 tane olmus yojsa beni yerdin diyor
Az kafayı dinle. Bi bakmışın olmuş kız. Herkes öyle demiyor mu. Bak meselaAy valla koyu kahvemsi lekeleri gördüm, tüm belirtilerdi adetti yani , ateş basması bulantı, baş dönmesi gögüs sızlaması karın ağrısı. Yani milletin gebelik belirtileri benim adet oldugundanbu ay hiçbişi yapmıcam, folik asit bile almıcam ya bu ay zaten tatil olacak son 2 hafta bana biraz dinlenicem yoruldum be bebek bebek yok bebek mebek öef
Vercem ne kızOfff Walla bende biktim. Her ay yine mi adamın suratını çekicem diye stres oluyorum. Sanki kadın kendisi. Veren o gibi . Kafayı siyiricam. Bir kaç ay daha sabredicem sonra çocuk yapmaktan vazgecicem. Ve ayda vericem. Yetti gaari.
Vercem ne kız
Geçen aylarda tutturdu yapmicam . Tam da yumurtlama günüm. Ya iste şöyle iste böyle. Yok yapmicam dedi. Ağlamaya başladım. Sonra dioki hadi git ben geliom. Allah için böyle çocuk mu tutar ne tutarVercem ne kız
Öf aslında hersey erkekte bitiyo kızlar ben size diyim. Benim ailemin tüm kadınları ben gibiymiş, ananem 7 tane doğurmuş, annem 3, benim dedem de babam da hiç eşini boş bırakmayan tiplerdi. Hep kadınların peşindeydiler. Bizim kocalar gibi başım ağrıyo uykum var ay modum yok tipleri değil. Yani bizde konu ovu dönemi ve yakınında ilişkiyi hiç yakalayamamış olmak, adam bi hafta uzak duruyo abi. Ağzınla kuş tutsam ne yazar. Öf neyse sinirimi size kusmıyım iki kadeh bişi bulup içiyim de adama da kusmıyım. Öpüyorum siziadamın nazindan biktim yaaa. Benim yapmadigim nazlar onda. Kadın miyim erkek miyim bilemedim
adamın nazindan biktim yaaa. Benim yapmadigim nazlar onda. Kadın miyim erkek miyim bilemedim
Tövbeler olsunnnGeçen aylarda tutturdu yapmicam . Tam da yumurtlama günüm. Ya iste şöyle iste böyle. Yok yapmicam dedi. Ağlamaya başladım. Sonra dioki hadi git ben geliom. Allah için böyle çocuk mu tutar ne tutar
Bence ovu öncesi varya bi bahane bulup en az bi hafta sevişmemek lazım bunlarla, hatta kavga çıkarıp küsüp bi hafta konuşmamak falan. Sonra ovuyu görünce barışıp 2-3 gün ilişkiGeçen aylarda tutturdu yapmicam . Tam da yumurtlama günüm. Ya iste şöyle iste böyle. Yok yapmicam dedi. Ağlamaya başladım. Sonra dioki hadi git ben geliom. Allah için böyle çocuk mu tutar ne tutar
Cnm hindistan cevizi yagini al sur en iisi en dogali. Yemedigin biseyi cildine surme bence ...Tecrübeli anacıklarım sorum size çatlak kremi almayı düşünüyorum ne alayım? Çatlamaya müsait bir vicudum var o yüzden erkenden önlem alayim diyorumbari az hasarla atlatayım bu süreci. Lireac mı mustela mı?
Hay ağzını öpeyim senin. Aynen problem kocamın bana düşkün olmaması. Isteyerek yapmaması. Ayda bir iki felan istekli oluyor onu da denk düşürmek zor.Öf aslında hersey erkekte bitiyo kızlar ben size diyim. Benim ailemin tüm kadınları ben gibiymiş, ananem 7 tane doğurmuş, annem 3, benim dedem de babam da hiç eşini boş bırakmayan tiplerdi. Hep kadınların peşindeydiler. Bizim kocalar gibi başım ağrıyo uykum var ay modum yok tipleri değil. Yani bizde konu ovu dönemi ve yakınında ilişkiyi hiç yakalayamamış olmak, adam bi hafta uzak duruyo abi. Ağzınla kuş tutsam ne yazar. Öf neyse sinirimi size kusmıyım iki kadeh bişi bulup içiyim de adama da kusmıyım. Öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?