- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.421
Anam çocuk için hersey mübah diyosunEşinin iş durumu müsaitse yap. Benim eşim öğretmen ve öğlenci yada 9 da 10 da gidiyordu okula. Gayet müsait her sabah.. iki çocuğumda ev hanımı idim sabah oldu. Şimdi de geçen hafta izin aldım beyfendi sabah keyf ile yapsın diye. Çünkü geceleri beni strese koyuyor off yine yaklasio der gibu bakınca benim enerjim düşüyordu. Izin aldimi napim 10 gün
Bakınız ben capcanlı örnekim! On ay yırtındım bi avzımla kuş tutmadığım kaldı olmadı, hatta olmasını bırak yumurta çatlamadı kızlar, seviş seviş seviş pes ettiğimizden sora 2-3 gün sora çatladı hep. Sonunda yılıp bi ay bıraktım gebr kaldım, ha bunları bilip ıkıncıye niye kalamoyosun dersen, o bırakmışlık kovamına eremedim daha galbaEvet beynimiz etkileniyormuş direk
Rekorum 73 canım, 2016 10 martta olduydum tam 73 gün aradan sonra, sonunda delirip çocuk çalışmasını bırakmıştım işte, hop gebe kaldım 73 ün ardından. Ya canım kuzenimde biryıgın kist çıkmış, ne oldugu belirsiz, çatlamamış yumurta mı ne bilinmiyo mesela.ya bak bi de şey dicem , sen daha önce hiç detaylı kontrol ettirdin mi kendini? Bende de işte tam çatlamak üzere olan yumurta boyutunda bi kist vardı, benim doktorum ünlü bi tüp bebek doktoru olmasına rağmen 2 sene rutin kontrollerimde hep ona yumurta dedi, hatta arada iki yumurta var bu yapsan ikiz olur diye gaz veriyodu, biz daha düşünmüyoruz diyodum. Bak o kadar bu konuda uzman adamdı, muaynhanesinde de en son model cihaz vardı, o bile anlamadı. Sonra bu kist gitmez demişti, gecen hafta doktor heryeri inceledi yokolmuş gitmiş bacım ya. Belki de şuan iki yumurtan vardır Damla cım, biri daha hızlı gelişmiştir? Bi polen süt arı bişiler içiyorum demiştin belki ondandır? Olamaz mı olabilir?
Valla İyyim oturuyorum sen napıosun kızzzNapıyon cağnımmmmmm
Bende güven banaya bakıyodum da uykum gelir gibi olduuuValla İyyim oturuyorum sen napıosun kızzz
Mavi Boncugumm canım beni listeden çıkarabilir misin benim eşim askere gitcek bi süreliğine de düşünmek istemiyorum buraya pek girmek istemiyorum artık psikolojikmen çok etkileniyorum
Valla canım benim 1.20 çıkıyor ki hepte negatifMeraba arkadaslar bugün doktora gittim b hcg yaptırdim 0.238 çıktı doktorum önce pozitif dedi daha sonra birini aradi negatif dedi sizce pozitif olma ihtimali varmıdır çünkü genelde değerim 0.1 yada 0.2 cikardi
İnşallah canım inşallahRabbim inşallah o sevinci bizlere de nasip eder
Müge benı de sallıyor sanki uykum gelıyorBende güven banaya bakıyodum da uykum gelir gibi olduuu
Uyu ne bekliyonnMüge benı de sallıyor sanki uykum gelıyor
Uyu ne bekliyonn
Bende acıktım valla 2 tane kurabiye yedim Allah affetsinUyucam inşallah acıktım ama ya olcak iş mi
Yaaaa amin kere aminnnnn. De niye iki ay dedin kızzz bu ay deeeAllahım nolur şu iki ay içinde kürklü madonnamız da gebe kalsın bebitosuyla yazsın bana mesajlar
Ben ne yesem kiBende acıktım valla 2 tane kurabiye yedim Allah affetsin
İçimden öle geldi valla nasip Rabbim gönlüne göre versin minnoşummmmmYaaaa amin kere aminnnnn. De niye iki ay dedin kızzz bu ay deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?