Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anam çocuk için hersey mübah diyosun ay bizde mesela çocuk istemesek yaparız, çocuk istiyoz ondan yapmak istiyoz diye samimiyetsizlik olacak diye hisse kapılıp yapmıoz galba koz. Fazla sevişen zevk için yıllarca sevişip sora çocuga girişen tiplerin sorunu bu galiba bizde görev haline gelince büyüsü kaçıyo, valla bende de kaçıyo yani kocaya tek taraflı iftira atmıyım şimdi.

Evet beynimiz etkileniyormuş direk
Bakınız ben capcanlı örnekim! On ay yırtındım bi avzımla kuş tutmadığım kaldı olmadı, hatta olmasını bırak yumurta çatlamadı kızlar, seviş seviş seviş pes ettiğimizden sora 2-3 gün sora çatladı hep. Sonunda yılıp bi ay bıraktım gebr kaldım, ha bunları bilip ıkıncıye niye kalamoyosun dersen, o bırakmışlık kovamına eremedim daha galba

Evet iciyorum bende oyle dusunmustum nisan ayinda bir kere devlette tahlil yazdirirken muayene olmustu tertemiz demislerdi o zaman oyle bisey cikmamisti sanirim..

Bugun doktor baya inceledi simir testi ve baska kultur testleride aldi o yumurtayida baya buyuttu buyuttu bakti catlamayan yumurta dedi icinde kanama olmus hatta beyazliklar onu gosteryo ve sonmeye baslamis dedi.

Ben bebek dusunene kadar 30 yasima geldm muayene olmus birisi degildm hic bi skntim vs olmadigi icin doktora bile gitmemistim ki ne zaman bebek yapalim dedm once tiroid sonra bu cikti. Ins onemli bisey degildir sitede cok var sanirrim catlamayan catlatma ignesi falan olan:/

Mavi Boncugumm canım beni listeden çıkarabilir misin benim eşim askere gitcek bi süreliğine de düşünmek istemiyorum buraya pek girmek istemiyorum artık psikolojikmen çok etkileniyorum

Tamam canım nasıl istersen düşündüğün zaman gelirsin Allah'a emanet ol eşine de hayırlı tezkereler...

Meraba arkadaslar bugün doktora gittim b hcg yaptırdim 0.238 çıktı doktorum önce pozitif dedi daha sonra birini aradi negatif dedi sizce pozitif olma ihtimali varmıdır çünkü genelde değerim 0.1 yada 0.2 cikardi

Meraba arkadaslar bugün doktora gittim b hcg yaptırdim 0.238 çıktı doktorum önce pozitif dedi daha sonra birini aradi negatif dedi sizce pozitif olma ihtimali varmıdır çünkü genelde değerim 0.1 yada 0.2 cikardi
Valla canım benim 1.20 çıkıyor ki hepte negatif

Allahım nolur şu iki ay içinde kürklü madonnamız da gebe kalsın bebitosuyla yazsın bana mesajlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…