Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende 3 gün evdeyim. Doktor rapor verdi. Faranjit oldum. Antibiyotiksiz evde dinlenerek atlatacağım inşallah. Baş ağrım geçmiyor ama ya 2 gündür çok şiddetli ilaçta içmemek için direniyorum napcam bilmiyorum.

Su 3 ayi sag salim atlatsak gerisi kolay diyolar canim cok gecmis olsun dinlen guzelce.

Evde durdukca da kotu oluyo insan canim ya. Esimde cok yogun Yemek yapmak felan bitti zaten mutfaga giremiyom. Nolcak.bilmiyom gececek insallah
Geçer inşallah ya yapma zaten boşver. Ailen yakınındaysa onlardan bir süre yardım iste. Ben öyle yapıyorum sağolsun annem yemek hazırlıyor gidip alıyorum. Yada orda yiyip eve geliyorum. Rabbim hamileleğini kolaylaştırsın inşallah kuzum.

Hayir ilginc olan 9. Haftaya kadar bende hic kusmadim ara ara bulantim oluyodu ama. Simdi noldu anlamadım

Bazı kişilerin sonradanda başlayabilir
Bendede çok bulantı ve öğürme olurdu en yoğun olarak 8-9-10'da olmuştu bana senin şimdi tam zamanı zaten normal yani
Bulantıların cinsiyetle alakası da yokmuş doktorlar öyle diyolar haklılar çünkü mesela ben oğluma hamileyken çok bulantım öğürmem oldu ama ablamınkide oğlandı ve sadece 1-2 defa hafif oldu geçti benimki çok yoğundu o bünyeyle alakalı bi durum

Benimde şuan öyle canım. Kızımda bunların hiçbiri yoktu tek mide bulantısı vardı. Şimdi herşey var. Diyorum asıl hamile şimdiyim. Acaba erkek mi ondan mı böyle çünkü kızımda yoktu.

Canim rabbim gönlün ne istiyorsa saglikla sihatle onu versin insallah. Benim cevremde kiz bebegi olan cok vardi onlardada mide bulantisi vardi ama benimki gibi asiri koku hassasiyeti olan yoktu.

ALLAH şifa versin canım ya nane yağıyla azıcık şakaklarına masaj yap zararı olmaz heralde baş ağrısına en iyi gelen karanlıkta uyumak ve bol su iç başını tülbentle sıktırarak bağla ilaçsız atlatmak zorundasın
Ihlamur-limon iç varsa bide zencefil çok iyi gelir hamileliğe zararı yok diye biliyorum ama doktorunun numarası varsa sorabilirsin onu kullan enfeksiyonlarda etkilidir ayrıca bulantı da azaltır

Kızlar merhaba bır sorum olacak ben 3 ay önce bir düşük yasadım sizin düşükten sonrakı gebelık belırtılerınız nasıldı arada bir akıntım var kremsı göğüs agrım yok arada bır sızı giriyor kasık ve bel agrım yok bır kac kez batma yasadım sadece bir de cok idrara cıkıyorum idrar rengımde koyu biraz da gaz var

Bu dediklerin zaten hamilelik belirtisi
2 kez hamile kaldım ikisindede gaz oldu
2.sinde sadece gaz ve yoğun akıntım vardı başka bişey yoktu
Kürtaj oldunmu peki? Burda kürtaj sonrası jet hızıyla hamile kalan bir arkadaşımız var geçenlerde yazdı bende kürtaj oldum 2,5 ay geçti Allah sağlıkla nasip etsin tekrar

Evet 3 ay önce kürtaj oldum ama benım ilk gebelıgımde yogun gaz bel agrısı yogun batmalar yogun göğüs agrısı vardı ama su varla yok arası bir şey arada gelıyo akıntı arada bır göğüse giriyor sızı arada bır gaz var yanı ne adet olacagım bellı ne hamıle belırtıler varla yok arası ne bılıym ondan dolayı adetı beklıyorum

Sağol canım ya naneli lrem vardı eczaneden aldığım onu sürüp sıktırdım. Hala zonklama var ama direniyorum bakalım. Ihlamur dün içtim boğazlarım daha iyi bugün çok şükğrde başımın ağrısı öldürcek beni. Annem parol içebilirisn birşey olmaz dedi doktor da içebilirsin dedi ama ben yinede içmek istemiyorum bir ümit geçer belki.

Evet canım parolun zararı yok ama pek etkisi de olmuyor zaten hafif bişey olduğu için
Sıcağa çıkma dinlen yat uyumaya çalış atlatırsın geçer inşâllah vücut direnci hamileyken dahada düşer iyi beslenmen lazım. Allah'tan şuan çocuğun yok bide olsa nolurdu halin yatıp dinlenemezdin bile
Hastayken çocuk bakmak öyle zorki
Allah sağlığımızdan etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…