- 6 Mayıs 2016
- 9.196
- 9.093
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.781
Bide bu benim gebelik testim çatlatma iğnesinin 11. Günü çok çok silik bi çizgi var gibi iğnenin etkisi midir sizce arkadaşlar
Arkadaşlar nasılsınız benim bi sorunum var siz olsanız ne yapardınız? Soruma geleyim 2 tane çocuğum var biri 7 yaşında kız digeri 4 yaşında erkek evde birinin cocuguna bakıcam ucretli olarak bu arada 3 cü çocuğu istiyoduk bu işide kaçırmak istemiyorum kendi evimde bakıcam sizce bebek olayını erteleyim mi karar veremiyorum.
28 yaşındayım bakacağım bebek değil oglumla yaşıt işe gerçekten ihtiyacım var hayırlısı inşallahALLAH bağışlasın yavrularını canım
Sen kaç yaşındasın? Eğer yaşın fazla ilerlemediyse biraz daha bekleyebilirsin ama bide bebek bakacakmışsın şimdi hamile kalsan nasıl bakacaksınki o zaman çalışamazsın? Eğer bu işe ihtiyacın varsa bence bebek işini biraz ertele çünkü hepsine hamile halde yetişebileceğini zannetmiyorum hamile dönemini yorulmadan geçirmen lazım
Canını yerimmmmeminim bu ay olacak seninbak burda senin için totem yaptık
28 yaşındayım bakacağım bebek değil oglumla yaşıt işe gerçekten ihtiyacım var hayırlısı inşallah
İnşallahİğnenin etkisinin bi süre devam ettiğini duydum ama inşallah tutmuştur canım ya
Rabbim gönlüne göre versin
Sen hangi marka ovulasyonu kullandın peki bu ay?
İnşallahBen laboquik kullandım iki aydır olmadı bu ay o kadından alıcam eğer hamile değilsem inşallah gerek kalmaz tabi
Yani çok silik gösteriyo laboquik ben pek sevmedim emin olamıyorum çubuk gibi olanlar daha hassasmış daha net gösteriyoİnşallah...pik görmedinmi ki?
Kaç yaşındasın?Arkadaşlar nasılsınız benim bi sorunum var siz olsanız ne yapardınız? Soruma geleyim 2 tane çocuğum var biri 7 yaşında kız digeri 4 yaşında erkek evde birinin cocuguna bakıcam ucretli olarak bu arada 3 cü çocuğu istiyoduk bu işide kaçırmak istemiyorum kendi evimde bakıcam sizce bebek olayını erteleyim mi karar veremiyorum.
28 yaşindayim canım cocuk da 3.5 yaşında annesi biraz olumlu baktı sen yetişirsin herseye gibi ama hiç birseyede geç kalmak istemiyorum çocukların yaş araları fazla olunca anlaşamıyolar sanki etrafımda çok var o yüzden ikilemde kaldımKaç yaşındasın?
Çok sağol canım bu sekilde de düsünüyorum ama çocuklarımın yaş arası uzuyor diye de düşünüyorum oglum diğer sene anasinıfina baslicak insallah bu sene hamile kalip atlatmayı düsünüyodumDaha gençsin oğlunla yaşıt bile olsa hamile kalırsan çok zorlanırsın yerinde olsam bu durumda olsam bu yaştada olsam beklerdim hayırlısı olsun inşallah:)
Cnm benim goguslerde biden dolgunluk oldu sanki patlayacak gibi, dokununcada agiriyordu her tarafi.Kızlar meraba benim bi sorum olacak gebelik belirtisi olan göğüs ağrısı nasıl oluyor ben adete 2 3 gün kala yaşarım göğüste genel bi hassasiyet olur şimdi adetime 1 hafta var ama 2 3 gündür göğüs ucundan başlayım genele yayılan bi sızı var gebelik belirtisi olabilirmi sizce
Benimde şuan öyle canım. Kızımda bunların hiçbiri yoktu tek mide bulantısı vardı. Şimdi herşey var. Diyorum asıl hamile şimdiyim. Acaba erkek mi ondan mı böyle çünkü kızımda yoktu.Canim ben ogluma hamileyken resmen parkelerin fayanslarin kokusunu aliyordum. Makinede yikanan bulasiklari tekrar tekrar yikiyordum. hatta havada uçuşan toz taneciklerinin bile kokusu geliyordu .eşime süreklu tozkokuyo diyordum esim deliriyordu. Burnumu kesip atasim geliyordu.
nerelerdesin sen bakıyım haberde etmiyonSelam kizlaarr.. Rabbime hersey icin sukurler olsun. Bi haftadir cok kotuyum ne su ne yemekaradigimda buydu ama fazla geldi valla. Insallah gececek yakinda yarin kontrolumuz var
Valla gunun 18 saatini felan uykuyla gerisini kusmayla geciriyom canimnerelerdesin sen bakıyım haberde etmiyon
valla ben hiç kusmamıştım 1 defa kustum aç karnına ilaç yutmuştumValla gunun 18 saatini felan uykuyla gerisini kusmayla geciriyom caniminatla ilacda almadim ama yarin doktorun ayagina kapancam ilac icin
işyerinede gidip gelmiştim kusmayınca iyi oluyorValla gunun 18 saatini felan uykuyla gerisini kusmayla geciriyom caniminatla ilacda almadim ama yarin doktorun ayagina kapancam ilac icin
Ayy inşallah geçer sıkıntıların canım. Sen evdeydin dimi çok zor olmuyordur inşallah.Selam kizlaarr.. Rabbime hersey icin sukurler olsun. Bi haftadir cok kotuyum ne su ne yemekaradigimda buydu ama fazla geldi valla. Insallah gececek yakinda yarin kontrolumuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?