Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide bu benim gebelik testim çatlatma iğnesinin 11. Günü çok çok silik bi çizgi var gibi iğnenin etkisi midir sizce arkadaşlar

İğnenin etkisinin bi süre devam ettiğini duydum ama inşallah tutmuştur canım ya
Rabbim gönlüne göre versin
Sen hangi marka ovulasyonu kullandın peki bu ay?

ALLAH bağışlasın yavrularını canım
Sen kaç yaşındasın? Eğer yaşın fazla ilerlemediyse biraz daha bekleyebilirsin ama bide bebek bakacakmışsın şimdi hamile kalsan nasıl bakacaksınki o zaman çalışamazsın? Eğer bu işe ihtiyacın varsa bence bebek işini biraz ertele çünkü hepsine hamile halde yetişebileceğini zannetmiyorum hamile dönemini yorulmadan geçirmen lazım

28 yaşındayım bakacağım bebek değil oglumla yaşıt işe gerçekten ihtiyacım var hayırlısı inşallah

28 yaşındayım bakacağım bebek değil oglumla yaşıt işe gerçekten ihtiyacım var hayırlısı inşallah

Daha gençsin oğlunla yaşıt bile olsa hamile kalırsan çok zorlanırsın yerinde olsam bu durumda olsam bu yaştada olsam beklerdim hayırlısı olsun inşallah:)

İğnenin etkisinin bi süre devam ettiğini duydum ama inşallah tutmuştur canım ya
Rabbim gönlüne göre versin
Sen hangi marka ovulasyonu kullandın peki bu ay?
İnşallah Ben laboquik kullandım iki aydır olmadı bu ay o kadından alıcam eğer hamile değilsem inşallah gerek kalmaz tabi

Kaç yaşındasın?

Daha gençsin oğlunla yaşıt bile olsa hamile kalırsan çok zorlanırsın yerinde olsam bu durumda olsam bu yaştada olsam beklerdim hayırlısı olsun inşallah:)
Çok sağol canım bu sekilde de düsünüyorum ama çocuklarımın yaş arası uzuyor diye de düşünüyorum oglum diğer sene anasinıfina baslicak insallah bu sene hamile kalip atlatmayı düsünüyodum

Cnm benim goguslerde biden dolgunluk oldu sanki patlayacak gibi, dokununcada agiriyordu her tarafi.

Benimde şuan öyle canım. Kızımda bunların hiçbiri yoktu tek mide bulantısı vardı. Şimdi herşey var. Diyorum asıl hamile şimdiyim. Acaba erkek mi ondan mı böyle çünkü kızımda yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…