- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.761
kürklü kız ne işler peşindesin yineBiz yine de her ihtimale karşı jel sipariş ettik kuzu
Çok şükürKuzucum . Dugun , sunnet derken bir koşuşturmamız vardı . Ben farenjit ve alerji olmuşum ilaçlarımı kullanıyorum o yüzden klomen kullanmaya başlamadım bu ay diye düşünüyorum. Hangi marka almıştın ki inşallah değiştirirler hatta gerek kalmaz ovulasyona
Gunaydin kizlar mutlu sabahlar .insallah bereketli bir hafta geciririz. gitsin BAT lar gelsin bebisler.
Günaydın kuzu. Bebe peşindeyim valla başka bi derdim yokkkürklü kız ne işler peşindesin yine
eminim bu ay olacak seninGünaydın kuzu. Bebe peşindeyim valla başka bi derdim yokk
sanada boncuğum mutlu umutlu sabahlarGünaydın mutlu sabahlar
GünaydınnnHayırlı haftalarrr
Hem de çok yoğun canım sabah ve akşamları kötü oluyorum öğlen biraz daha iyiyim. Yüzüm sivilce doldu kızımda böyle olmamıştı. Sürekli bir öğürme hissi geliyor. Konulardan nefret ediyorum sanki herşey kokuyor.Günaydın canım nasılsın bakalım bulantılar yoğun mu
Hem de çok yoğun canım sabah ve akşamları kötü oluyorum öğlen biraz daha iyiyim. Yüzüm sivilce doldu kızımda böyle olmamıştı. Sürekli bir öğürme hissi geliyor. Konulardan nefret ediyorum sanki herşey kokuyor.
İnşallah canım. Kızımda da mide bulantım çok olurdu ama bu sefer daha fazla sanki. Kızımda çirkinleşmemiştim hiç. Bu sefer yüzüm gözüm sivilce doldu.Kızındada böylemiydi? İnşâllah bu sefer sağlıklı bir oğlun olurovulasyon testi kullanmışmıydın? Bendede ilk aylarda öğürme çok olurdu hadi hayırlısı bakalım
Ya keşke instagramda ki kadından alsaydınız onun testleri şaşmıyomuş binlerce gebesi var şuanYa kuzum burda bi konu açmışlar ovulasyonla ilgili belki görmüşsündür çoğunlukla innovita diye bi marka var onu öneriyolar laboquick yumurtlamamı göstermedi diyolar kötü oldum şuan napsam ya sipariş verdim bugün ama iptal mi etsem acaba ne diyosun? Karttan parayı çektiler heralde ama o innovita daha pahalı sanırım
Ya keşke instagramda ki kadından alsaydınız onun testleri şaşmıyomuş binlerce gebesi var şuan
Yani tabi o da iyidir bilmiyorum ama yorumları falan çok güzel bu ay bitti ovü testim eğer hamile de kalmamışsam bende ondan alıcam inşallah. Bak fotosunu da koydum instadan gir bak istersenAy bilmemki n11'den sipariş verdim ama aynı marka sonuçta
Hem de çok yoğun canım sabah ve akşamları kötü oluyorum öğlen biraz daha iyiyim. Yüzüm sivilce doldu kızımda böyle olmamıştı. Sürekli bir öğürme hissi geliyor. Konulardan nefret ediyorum sanki herşey kokuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?