Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnşâllah gülüm ya laboquick almıştım iptal ettim şimdi innovita alıcam inşallah
Çok geçmiş olsun sanada dikkat et kendine

Kızındada böylemiydi? İnşâllah bu sefer sağlıklı bir oğlun olur ovulasyon testi kullanmışmıydın? Bendede ilk aylarda öğürme çok olurdu hadi hayırlısı bakalım

Kızındada böylemiydi? İnşâllah bu sefer sağlıklı bir oğlun olur ovulasyon testi kullanmışmıydın? Bendede ilk aylarda öğürme çok olurdu hadi hayırlısı bakalım
İnşallah canım. Kızımda da mide bulantım çok olurdu ama bu sefer daha fazla sanki. Kızımda çirkinleşmemiştim hiç. Bu sefer yüzüm gözüm sivilce doldu.

Ya keşke instagramda ki kadından alsaydınız onun testleri şaşmıyomuş binlerce gebesi var şuan

Ay bilmemki n11'den sipariş verdim ama aynı marka sonuçta
Yani tabi o da iyidir bilmiyorum ama yorumları falan çok güzel bu ay bitti ovü testim eğer hamile de kalmamışsam bende ondan alıcam inşallah. Bak fotosunu da koydum instadan gir bak istersen

Eklentiler

• 68465500-F6AD-44E2-BF0B-145062FFDE22.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 42
Bide bu benim gebelik testim çatlatma iğnesinin 11. Günü çok çok silik bi çizgi var gibi iğnenin etkisi midir sizce arkadaşlar

Eklentiler

• F510D2DC-2227-4C00-9C8A-35D21BF3019F.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 44
Arkadaşlar nasılsınız benim bi sorunum var siz olsanız ne yapardınız? Soruma geleyim 2 tane çocuğum var biri 7 yaşında kız digeri 4 yaşında erkek evde birinin cocuguna bakıcam ucretli olarak bu arada 3 cü çocuğu istiyoduk bu işide kaçırmak istemiyorum kendi evimde bakıcam sizce bebek olayını erteleyim mi karar veremiyorum.

Canim ben ogluma hamileyken resmen parkelerin fayanslarin kokusunu aliyordum. Makinede yikanan bulasiklari tekrar tekrar yikiyordum. hatta havada uçuşan toz taneciklerinin bile kokusu geliyordu .eşime süreklu tozkokuyo diyordum esim deliriyordu. Burnumu kesip atasim geliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…