- 6 Mayıs 2016
- 9.196
- 9.093
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.821
Evet 3 ay önce kürtaj oldum ama benım ilk gebelıgımde yogun gaz bel agrısı yogun batmalar yogun göğüs agrısı vardı ama su varla yok arası bir şey arada gelıyo akıntı arada bır göğüse giriyor sızı arada bır gaz var yanı ne adet olacagım bellı ne hamıle belırtıler varla yok arası ne bılıym ondan dolayı adetı beklıyorum
İnşallah kuzum sana minnagini getirsinİnşâllah gülüm ya laboquick almıştım iptal ettim şimdi innovita alıcam inşallah
Çok geçmiş olsun sanada dikkat et kendine
Öyle canım hayırlısı artık kendimi dinlemekten iyice paranoyak oldum hayırlısı bakalımOlabilirsinde olmayabilirsinde Allah hayırlısını nasip etsin sağlıklı olsunlarda en önemlisi o
Hiç belirti yaşamayan hamilelerde var canım
hepsi bir olmaz zaten
Canim rabbim gönlün ne istiyorsa saglikla sihatle onu versin insallah. Benim cevremde kiz bebegi olan cok vardi onlardada mide bulantisi vardi ama benimki gibi asiri koku hassasiyeti olan yoktu.
İnşallah kuzum sana minnagini getirsinÇok teşekkür ederim
Öyle canım hayırlısı artık kendimi dinlemekten iyice paranoyak oldum hayırlısı bakalım
renk nasıl değişmiş
yaptım ben canım eski haliniYaa evet bende kaç saattir farkettim gözüm hala alışamadı keşke değişmeseler göz alışıyor çünkü
yaptım ben canım eski halini
valla ben hardal sarısı yaptım sende assos mavi yapfer_nur 'cum hani renk pembeydi ya eşim görünce derdiki "yine mi pembeye girdin" hep öyle derdi gıcık oluyor zaten buraya girmeme artık yine mi mor der durur
boncuk sende yap hadi
geldim kızzz. Ay misafirler yeni gitti evi topladım anca oturdummmkürklü gel gel gel
Geçmiş olsun kuzummmKızlar bende 3 gün evdeyim. Doktor rapor verdi. Faranjit oldum. Antibiyotiksiz evde dinlenerek atlatacağım inşallah. Baş ağrım geçmiyor ama ya 2 gündür çok şiddetliilaçta içmemek için direniyorum napcam bilmiyorum.
erken gitmişler kigeldim kızzz. Ay misafirler yeni gitti evi topladım anca oturdummm
Geçmiş olsun kuzummm
Ben neden göremedimmen alt sol tarafta stil seçimi var tıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?