Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Olabilirsinde olmayabilirsinde Allah hayırlısını nasip etsin sağlıklı olsunlarda en önemlisi o
Hiç belirti yaşamayan hamilelerde var canım
hepsi bir olmaz zaten

Olabilirsinde olmayabilirsinde Allah hayırlısını nasip etsin sağlıklı olsunlarda en önemlisi o
Hiç belirti yaşamayan hamilelerde var canım
hepsi bir olmaz zaten
Öyle canım hayırlısı artık kendimi dinlemekten iyice paranoyak oldum hayırlısı bakalım

Canim rabbim gönlün ne istiyorsa saglikla sihatle onu versin insallah. Benim cevremde kiz bebegi olan cok vardi onlardada mide bulantisi vardi ama benimki gibi asiri koku hassasiyeti olan yoktu.

Ben bir bayanın yazdığını okumuştum mesela ilk oğluna hamileyken çok bulantısı olmuş 2.de tam tersi hiç olmamış ama o da oğlanmış belirtilerin cinsiyetle ilgisi yok aslında ... Ama şu aşerme konusunda çoğunlukla gördüğüm erkek bebeğe hamile olanlar çoğunlukla tuzlu yiyor kıza hamile olanlar çoğunlukla tatlı.... Ekşi ikisindede olabiliyor ben çevremdede hep böyle gördüm istisnalar olabilir tabi ama

fer_nur 'cum hani renk pembeydi ya eşim görünce derdiki "yine mi pembeye girdin" hep öyle derdi gıcık oluyor zaten buraya girmeme artık yine mi mor der durur

kürklü gel gel gel
geldim kızzz. Ay misafirler yeni gitti evi topladım anca oturdummm
Geçmiş olsun kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…