- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.861
Koz senin oğlana kim bakıyoo
annem bakıyor kürklümKoz senin oğlana kim bakıyoo
Öyle neyse cıkmayan candan umut cıkmaz inşallah gelecek aya gelecek ay da fındık zamanı sanırım 1 ay daha ertelenecek bızım bebek işi
Bak hele bide gülüyoyine bekleriz
Hee anladım. Hadi o zaman sana iyi dinlenmeler öpüldün nurcukkannem bakıyor kürklüm
Amin inşallah kuzumama benim daha zamanım var galiba
ne dinlenmesi evde daha çok yoruluyorumHee anladım. Hadi o zaman sana iyi dinlenmeler öpüldün nurcukk
Hee anladım. Hadi o zaman sana iyi dinlenmeler öpüldün nurcukk
gitme vaktim geldi grş üzere evden bakabilirsem yazarım herşey gönlünüzce olsun seviliyorsunuz
Evet canim aynen. Mesela ben oglumda hep eksi yedim. Bidon bidon tursu yedim.bulantiya gelince 9 ay istifar ettim hatta doktorum bana ben böyle birsey duymadim demisti. Hatta doguma girmeden önce istifar edip doguma girdim.dogum sirasindada doktora kusucam galiba demistim doktor yuhhh der gibi bakmisti
Hadi canım oooo seninki fenaymış
İnşaallah 2.yi rahat geçirirsin
Valla sanmıyorum o kadar ugrastıktan si ra olmuyorsa fındık kaçamagında mı olacakSıkma canını sen devam et Allah verince her türlü nasip eder zatenniye hem belki o zaman olacak fındıklar iyi gelecek belki
Hayırlısı canım ya sayılı gün diyerek sabrediyorum yeter ki onlar sağlıcakla doğsunlar.Canim rabbim gönlün ne istiyorsa saglikla sihatle onu versin insallah. Benim cevremde kiz bebegi olan cok vardi onlardada mide bulantisi vardi ama benimki gibi asiri koku hassasiyeti olan yoktu.
Aminn kuzum çok sağol. Öyle gerçekten çocuk olsaydı zor olurdu. Şimdi evde kimse yokta rahat rahat yatıyorum. Rabbim annelere güç kuvvet sağlık versin. Anneler hastalandımı evde hayat duruyor zaten.Evet canım parolun zararı yok ama pek etkisi de olmuyor zaten hafif bişey olduğu için
Sıcağa çıkma dinlen yat uyumaya çalış atlatırsın geçer inşâllahvücut direnci hamileyken dahada düşer iyi beslenmen lazım. Allah'tan şuan çocuğun yok bide olsa nolurdu halin yatıp dinlenemezdin bile
Hastayken çocuk bakmak öyle zorki
Allah sağlığımızdan etmesin
Sağol kuzumgeldim kızzz. Ay misafirler yeni gitti evi topladım anca oturdummm
Geçmiş olsun kuzummm
Yaaa oğlan yaramazsa demekne dinlenmesi evde daha çok yoruluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?