- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.901
Canim bu testlere gore hamilesin.Yarın vercem cnm
Canım sen Bana mesajda kürtaj oldum sonra test yaptım çıktı demesin mi yani sen daha önce benim gibi gebelik yasadın ama şimdi diyosun ki ilk defa bu cizgiyi görüyorum diyosunEvet canım seninle konuşmuştuk var mı sımdı yani
İlk hamılelıgımde kanda cıkmıştı ilk kez idrar testi yaptımCanım sen Bana mesajda kürtaj oldum sonra test yaptım çıktı demesin mi yani sen daha önce benim gibi gebelik yasadın ama şimdi diyosun ki ilk defa bu cizgiyi görüyorum diyosun
Ama kürtajdan sonra test yaptım çıktı dedi idrar testi dedin hatta mesajın duruyor yani yanlıs anlama da garip geldi cnm dediğinİlk hamılelıgımde kanda cıkmıştı ilk kez idrar testi yaptım
Canım o yalancı hamılelık yanı kendımı hamıle sanmıştım ama kürtajdan kalan degerdı ilk kürtajdan önce hamıle oldugumda kan testiyle öğrendım yoksa kürtajdan sonra cift cızgıyı gördüm ama kürtajdan sonra bthcg sıfırlanmadıgı ıcın öyle cıkmıstıAma kürtajdan sonra test yaptım çıktı dedi idrar testi dedin hatta mesajın duruyor yani yanlıs anlama da garip geldi cnm dediğin
Anladım bakalım peki hayırlı olur insallah gebelik var gibiCanım o yalancı hamılelık yanı kendımı hamıle sanmıştım ama kürtajdan kalan degerdı ilk kürtajdan önce hamıle oldugumda kan testiyle öğrendım yoksa kürtajdan sonra cift cızgıyı gördüm ama kürtajdan sonra bthcg sıfırlanmadıgı ıcın öyle cıkmıstı
Yanı dedıgın gıbı ıkı kez pozitif gördüm ama o kürtajdan sonra cıkan testı ama ilk kez normal bir zamanda ıkıncı cızgıyı gördüm o yuzden BIlmıyorum gördüğüme emin olamıyorum yanlış anlama cnm benıAnladım bakalım peki hayırlı olur insallah gebelik var gibi
Bence beklememgit hemen kan ver ben gece gidip verdimYanı dedıgın gıbı ıkı kez pozitif gördüm ama o kürtajdan sonra cıkan testı ama ilk kez normal bir zamanda ıkıncı cızgıyı gördüm o yuzden BIlmıyorum gördüğüme emin olamıyorum yanlış anlama cnm benı
Napıyon kuzuuBence beklememgit hemen kan ver ben gece gidip verdim
Canım biraz önce farklı bir markayla bır test daha yaptım ve hemen ıkıncı cizgi yıne cıktı hamıle mıyım sımdı ben
İnşâllah yaHamile görünüyosun ama en net sonucu kan verir hadi hayırlı haberle gel
Ay güzel kürk prensesi hoşgeldin iyiyim canım valla doktora gittim 1 hafta sonra tekrar gel dedi artık desiginş yapacağımNapıyon kuzuu
Kız sen böyle dedikçe bi mutlu oluyorum ki valla. İnşallah kalbine doğuyordur yaaa inşallahAy güzel kürk prensesi hoşgeldin iyiyim canım valla doktora gittim 1 hafta sonra tekrar gel dedi artık desiginş yapacağımama idrar testi yapıyorum arada kkyulasıyor bide hep aklıma sanki bu ay sende kalacaksın gibi geliyor inan bana peşpeşe kaşacsgız gibi geliyor
Sanırım bende var gıbı ama kesin degıl bu biraz once yaptıgım testler bata 4 gun varkızlaaaaar ben geldimmm günler sonra ama yazışmaları okumaya vaktim yok.
herkes nasıl?
gebiş var mı?
yaaaa harikaaaaaSanırım bende var gıbı ama kesin degıl bu biraz once yaptıgım testler bata 4 gun var
Vaaaaaarrrr.kızlaaaaar ben geldimmm günler sonra ama yazışmaları okumaya vaktim yok.
herkes nasıl?
gebiş var mı?
İnşâllah canım testler bunlaryaaaa harikaaaaa ❤❤❤
inşallah vardır kuzummm
kan verdin mi ben senin yerinde olsam dayanamazdım yaaaİnşâllah canım testler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?