Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen Bana mesajda kürtaj oldum sonra test yaptım çıktı demesin mi yani sen daha önce benim gibi gebelik yasadın ama şimdi diyosun ki ilk defa bu cizgiyi görüyorum diyosun
İlk hamılelıgımde kanda cıkmıştı ilk kez idrar testi yaptım

Ama kürtajdan sonra test yaptım çıktı dedi idrar testi dedin hatta mesajın duruyor yani yanlıs anlama da garip geldi cnm dediğin
Canım o yalancı hamılelık yanı kendımı hamıle sanmıştım ama kürtajdan kalan degerdı ilk kürtajdan önce hamıle oldugumda kan testiyle öğrendım yoksa kürtajdan sonra cift cızgıyı gördüm ama kürtajdan sonra bthcg sıfırlanmadıgı ıcın öyle cıkmıstı

Anladım bakalım peki hayırlı olur insallah gebelik var gibi

Anladım bakalım peki hayırlı olur insallah gebelik var gibi
Yanı dedıgın gıbı ıkı kez pozitif gördüm ama o kürtajdan sonra cıkan testı ama ilk kez normal bir zamanda ıkıncı cızgıyı gördüm o yuzden BIlmıyorum gördüğüme emin olamıyorum yanlış anlama cnm benı

Kız sen böyle dedikçe bi mutlu oluyorum ki valla. İnşallah kalbine doğuyordur yaaa inşallah İyisin demi keyfin yerinde

kızlaaaaar ben geldimmm günler sonra ama yazışmaları okumaya vaktim yok.
herkes nasıl?
gebiş var mı?
Sanırım bende var gıbı ama kesin degıl bu biraz once yaptıgım testler bata 4 gun var

Eklentiler

• IMG-20190722-WA0020.webp
    20 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…