- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.881
Yaramaz birde abimlerin ikizler var onlarda gelirse yandımki ne yandım altkat üst kat oturuyoruz birdeYaaa oğlan yaramazsa demek
Aboriii bizim evlerede böyle kalabalık versin RabbimYaramaz birde abimlerin ikizler var onlarda gelirse yandımki ne yandım altkat üst kat oturuyoruz birde
Aminn kuzum çok sağol. Öyle gerçekten çocuk olsaydı zor olurdu. Şimdi evde kimse yokta rahat rahat yatıyorum. Rabbim annelere güç kuvvet sağlık versin. Anneler hastalandımı evde hayat duruyor zaten.
Valla sanmıyorum o kadar ugrastıktan si ra olmuyorsa fındık kaçamagında mı olacak
Bakalım inş hayırlısı olurAma işte bu minnoşların çoğu ummadığın anda geliyor
Amin kürklümAboriii bizim evlerede böyle kalabalık versin Rabbim
Kızlar bıraz önce bır test yaptım ve hemen ıkıncı cizgi cıktı ama silik ya noluyor test mı bozuk noluyor hamıle mıyım adete 4 gun var ama hıc belırtım yok
İnşâllah ama hıc belırtım yok ki benim normalde öylesine yaptım hatta adet bekliyordum o derece bıraz önc eyaptım saat 7 bucukta ama hemen bır cızgı cıktı ama benım hıc bu zamana kadar ben bu cızgıyı görmedim ki hala inanmıyorumYarın yine yap bence canım silik olması bozuk demek değil silikde görünse hamilelik var demektir değer çok düşük olunca silik çıkar seninkide çok silik görünüyor ama adet günü gelmeden emin olunmaz inşallah vardırda o zaman net belli olur zaten
Dune kadar kremsı akıntım vardı ama kesildi hamileysem devam etmesi lazımdı ama cizgi hemen cıktı off napcam benYarın yine yap bence canım silik olması bozuk demek değil silikde görünse hamilelik var demektir değer çok düşük olunca silik çıkar seninkide çok silik görünüyor ama adet günü gelmeden emin olunmaz inşallah vardırda o zaman net belli olur zaten
Dune kadar kremsı akıntım vardı ama kesildi hamileysem devam etmesi lazımdı ama cizgi hemen cıktı off napcam ben
Canım biraz önce farklı bir markayla bır test daha yaptım ve hemen ıkıncı cizgi yıne cıktı hamıle mıyım sımdı benYaa ama bu kadar evham yapma hele adet günün gelsin akıntı illa hergün gelmek zorunda değilki stres yapma daha şimdiden
akışına bırak biraz
Kuzucum gösterdi ben sonraki pikleri hep yumurtlama sanıyordum ama meger hamileymisimGösterdimi tam peki ovulasyon gününü?
Ay öyle mi diyosun yavrum innovitayı herkes önermiş daha kaliteliymiş kullanımı da daha kolaymış falan diye kafama takıldı of teraziyim işte hemen pimpirikleniyorum ya
Hamilesin ayyyyKızlar bıraz önce bır test yaptım ve hemen ıkıncı cizgi cıktı ama silik ya noluyor test mı bozuk noluyor hamıle mıyım adete 4 gun var ama hıc belırtım yok
Canim ben geldimyeni bat 22 agustos
Canim kan versen kesin sonuc alirsin.Canım biraz önce farklı bir markayla bır test daha yaptım ve hemen ıkıncı cizgi yıne cıktı hamıle mıyım sımdı ben
Canım sen Bana kürtaj oldum falan dememişmiysin mesajda nasıl o czigiiyi hiç görmedinİnşâllah ama hıc belırtım yok ki benim normalde öylesine yaptım hatta adet bekliyordum o derece bıraz önc eyaptım saat 7 bucukta ama hemen bır cızgı cıktı ama benım hıc bu zamana kadar ben bu cızgıyı görmedim ki hala inanmıyorum
Gercek mı bak bır tane daha yaptım o da hemen cıktıHamilesin ayyyy
Yarın vercem cnmCanim kan versen kesin sonuc alirsin.
Evet canım seninle konuşmuştuk var mı sımdı yaniCanım sen Bana kürtaj oldum falan dememişmiysin mesajda nasıl o czigiiyi hiç görmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?