Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol bitanem gece agridi biraz sonra uyuyunca gecti. Yürüyünce agri oluyor bazen sanirim kist büyüyor. Ameliyat önceside ayni sey olmustu regliye kadar agridi sonra regliyle atildi parça parca.

Canım benim inşÂllah sıkıntı çıkmaz
Kist ne zamandan beri oluyor peki

Allah Allah ya hayrolsun inşÂllah ☹
İllaki tedavisi vardır kuzum hayırlısıyla yaptır Rabbim selamete erdirsin ☹

Son düzenleme:
iyiyim çok şükür yani kötünün iyisi de isyan da etmek istemiyorum kusmalarım var ara ara devam etse de azaldı yine de. Onun dışında aynı işte :)

Anne olmak baştan sona çok zor hakkaten insan yaşayınca anlıyor bendede çok kusma öğürme olurdu ama bunlar tatlı zorluklar
Gelip geçince unutuluyor bi bakmışsın doğum vaktin gelmiş en güzel kavuşma anını düşündükçe her türlü zorluğa katlanıyor insan:)

kürklüm sıkma canını lütfen üzülme lütfen
nurum bekle bekle nereye kadar ya ona sıkıldı canım
Ascus ne demek canım
belirsizlik kuzum onun sebebi bilinmediği için bekliyoruz zaten iyi mi kötü mü belli değil yani
önceki gidişinde bu dönemler artık bebiş deneyebilir diye düşünmüştük demi ondan korunmadı sanırım Allah şifa versin canım K KurkmantoluS
Aynen kuzum ya. İnşallah amin

nurum bekle bekle nereye kadar ya ona sıkıldı canım
belirsizlik kuzum onun sebebi bilinmediği için bekliyoruz zaten iyi mi kötü mü belli değil yani

Aynen kuzum ya. İnşallah amin
Ya bende bu testi yaptırdım önemsemediğimden sonucu almadım bile gebeliğe engel olabilecek bişey mi ki

Ya bende bu testi yaptırdım önemsemediğimden sonucu almadım bile gebeliğe engel olabilecek bişey mi ki
Yok canım engel değil sanırım. Engel olsa doktor korunun demezdi diye düşünüyorum. Sende ne çıkmıştı. Smear mı yaptırdın ilk. Sonra mı kolposkopi yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…