- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.101
İnşallah canım inşallahEvet canım rabbim tez vakitte bizlere evlat sevgisini yaşatsın inşallah
BEnim 31 regl tarihim inşallah olmam da buraya yazarımİnşallah canım inşallah
Benim de 30 ama iğneden ötürü erken olurum gibi geliyoBEnim 31 regl tarihim inşallah olmam da buraya yazarım
Hadi inşallah ikimizde güzel haberlerinizi yazalım az kaldıBenim de 30 ama iğneden ötürü erken olurum gibi geliyohadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Benden geçti de artık sen yaz inşallahHadi inşallah ikimizde güzel haberlerinizi yazalım az kaldı
kürklüm sıkma canını lütfen üzülme lütfenKızlar. canım çok sıkkınsmear sonucu yine ascus çıkmış. Doktor fakülte de kolposkopi yaptıracaksın sana bi doktor diyecem falan dedi. Hala korunmaya devam et dedi. Canım sıkıldı. Ben korunmadım da. Amannnn
Ascus ne demek canımKızlar. canım çok sıkkınsmear sonucu yine ascus çıkmış. Doktor fakülte de kolposkopi yaptıracaksın sana bi doktor diyecem falan dedi. Hala korunmaya devam et dedi. Canım sıkıldı. Ben korunmadım da. Amannnn
Mavi Boncugumm nasılsın ne var ne yok
Sagol bitanem gece agridi biraz sonra uyuyunca gecti. Yürüyünce agri oluyor bazen sanirim kist büyüyor. Ameliyat önceside ayni sey olmustu regliye kadar agridi sonra regliyle atildi parça parca.
günaydın kızlar bi kaç gündür giremedim internet belası yüzünden. Nasılsınız bakem
iyiyim çok şükür yani kötünün iyisi de isyan da etmek istemiyorum kusmalarım var ara ara devam etse de azaldı yine de. Onun dışında aynı işte :)Çok şükür canım yuvarlanıp gidiyoruz:)
Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Kızlar. canım çok sıkkınsmear sonucu yine ascus çıkmış. Doktor fakülte de kolposkopi yaptıracaksın sana bi doktor diyecem falan dedi. Hala korunmaya devam et dedi. Canım sıkıldı. Ben korunmadım da. Amannnn
önceki gidişinde bu dönemler artık bebiş deneyebilir diye düşünmüştük demi ondan korunmadı sanırım Allah şifa versin canım K KurkmantoluSAllah Allah ya hayrolsun inşÂllah ☹
İllaki tedavisi vardır kuzum hayırlısıyla yaptır Rabbim yardımcın olsun ☹
iyiyim çok şükür yani kötünün iyisi de isyan da etmek istemiyorum kusmalarım var ara ara devam etse de azaldı yine de. Onun dışında aynı işte :)
nurum bekle bekle nereye kadar ya ona sıkıldı canımkürklüm sıkma canını lütfen üzülme lütfen
belirsizlik kuzum onun sebebi bilinmediği için bekliyoruz zaten iyi mi kötü mü belli değil yaniAscus ne demek canım
Aynen kuzum ya. İnşallah aminönceki gidişinde bu dönemler artık bebiş deneyebilir diye düşünmüştük demi ondan korunmadı sanırım Allah şifa versin canım K KurkmantoluS
Ya bende bu testi yaptırdım önemsemediğimden sonucu almadım bile gebeliğe engel olabilecek bişey mi kinurum bekle bekle nereye kadar ya ona sıkıldı canım
belirsizlik kuzum onun sebebi bilinmediği için bekliyoruz zaten iyi mi kötü mü belli değil yani
Aynen kuzum ya. İnşallah amin
Hadi ya kesın tanıorumdurrrBenim kuzenim de orda okudu hee belki tanırsın. Neyse ifşa olmayak durda
Yok canım engel değil sanırım. Engel olsa doktor korunun demezdi diye düşünüyorum. Sende ne çıkmıştı. Smear mı yaptırdın ilk. Sonra mı kolposkopi yaptırdınYa bende bu testi yaptırdım önemsemediğimden sonucu almadım bile gebeliğe engel olabilecek bişey mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?