- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.081
De bakam kız hangi lisedeydinnnYasıyordum lise ilkokul oradaydım cok sevıyorum ya memleketim gibi
Sümer kampüsünde Atatürk kız teknik ve Anadolu kız meslek lisesindeydimDe bakam kız hangi lisedeydinnn
Yaaa. Kız sen kaç doğumlusunnn diyelerSümer kampüsünde Atatürk kız teknik ve Anadolu kız meslek lisesindeydim
Iyi aksamlar kizlar , ya benim sol kasigimda kistimin oldugu kisimda göğsümün altina dogru aşırı ağrı başladı. Tatildeyim denize falan girdim 1 2 ters haraket yaptim patlama riski olurmu acaba.Mavi Boncugumm K KurkmantoluS
93Yaaa. Kız sen kaç doğumlusunnn diyeler
Benim kuzenim de orda okudu hee belki tanırsın. Neyse ifşa olmayak durda
Henüz regl günüm gelmedi çatlatma iğnesinin 14. Günü test yaptım ama negatif umutlar sonraki aya kaldıKızlar regl günü gelen yok mu ? Hadi bebiş haberi alalım bugünlerde inşallah
Kana bi baktır canım reglin gelmediyse . BAZen idrarda çok geç öğreniliyorHenüz regl günüm gelmedi çatlatma iğnesinin 14. Günü test yaptım ama negatif umutlar sonraki aya kaldı
Bide ordan darbe yemek istemiyorum günüm geçerse kan veririm artıkKana bi baktır canım reglin gelmediyse . BAZen idrarda çok geç öğreniliyor
Üzülme canım çok dua et benimde olmuyor. Bende ilk defa bu ay çok üzüldüm.sonra da kendime dedim ki Gül herşey çok güzel yaşıyorsan her zaman umut vardır.Allah büyük dedim.Güçlü olmak zorundayız.çünkü eşlerimiz daha çok üzülüyor. Olacaksa zaten olur olmuycaksa da bizim elimizden bişey gelmez. Bol dua sabır ve mutlu olmayaçalışalım inşallah buBide ordan darbe yemek istemiyorum günüm geçerse kan veririm artık
Haklısın canım ama bütün doktorlar hiç bir sorun yok derken olmaması gerçekten çok üzüyo insanı bi derdim olsa tedavisini olup beklerim sıkıntı var ondan olmuyo derim ama ortada bişey yokken aylarca böyle beklemek çok yıprattı beniÜzülme canım çok dua et benimde olmuyor. Bende ilk defa bu ay çok üzüldüm.sonra da kendime dedim ki Gül herşey çok güzel yaşıyorsan her zaman umut vardır.Allah büyük dedim.Güçlü olmak zorundayız.çünkü eşlerimiz daha çok üzülüyor. Olacaksa zaten olur olmuycaksa da bizim elimizden bişey gelmez. Bol dua sabır ve mutlu olmayaçalışalım inşallah bu
Senin bu düşündüklerinin aynısını düşündüm sonra 21 yaşında yumurta rezervi çok düşük bi bayanla tanıştım.tüp yaptırmışlar çok ağrı sancı çekmiş tutmamış . 3.tüp bebeğiymiş kaliteli yumurta üretemiyormuş. Sonra çok şükür rabbim dedim iyi ki bi sorunum yok.sadece bekleyip sabretmem gerekiyor dedim çok şükrettim canım o ağrı sızı soonunun hüsran olması.çok zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsunHaklısın canım ama bütün doktorlar hiç bir sorun yok derken olmaması gerçekten çok üzüyo insanı bi derdim olsa tedavisini olup beklerim sıkıntı var ondan olmuyo derim ama ortada bişey yokken aylarca böyle beklemek çok yıprattı beni
Ya halimize bin şükür tabi asla isyan etmiyorum sebepsiz yere beklemek çok zor oluyo sadeceSenin bu düşündüklerinin aynısını düşündüm sonra 21 yaşında yumurta rezervi çok düşük bi bayanla tanıştım.tüp yaptırmışlar çok ağrı sancı çekmiş tutmamış . 3.tüp bebeğiymiş kaliteli yumurta üretemiyormuş. Sonra çok şükür rabbim dedim iyi ki bi sorunum yok.sadece bekleyip sabretmem gerekiyor dedim çok şükrettim canım o ağrı sızı soonunun hüsran olması.çok zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
İyi geceler canım nasıl oldu ağrın çoksa bence doktora git Allah korusun bişey varsa en azından erken müdehale edilir bende merak ettim şimdi
Evet canım rabbim tez vakitte bizlere evlat sevgisini yaşatsın inşallahYa halimize bin şükür tabi asla isyan etmiyorum sebepsiz yere beklemek çok zor oluyo sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?