Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İyi geceler canım nasıl oldu ağrın çoksa bence doktora git Allah korusun bişey varsa en azından erken müdehale edilir bende merak ettim şimdi

Bide ordan darbe yemek istemiyorum günüm geçerse kan veririm artık
Üzülme canım çok dua et benimde olmuyor. Bende ilk defa bu ay çok üzüldüm.sonra da kendime dedim ki Gül herşey çok güzel yaşıyorsan her zaman umut vardır.Allah büyük dedim.Güçlü olmak zorundayız.çünkü eşlerimiz daha çok üzülüyor. Olacaksa zaten olur olmuycaksa da bizim elimizden bişey gelmez. Bol dua sabır ve mutlu olmayaçalışalım inşallah bu

Haklısın canım ama bütün doktorlar hiç bir sorun yok derken olmaması gerçekten çok üzüyo insanı bi derdim olsa tedavisini olup beklerim sıkıntı var ondan olmuyo derim ama ortada bişey yokken aylarca böyle beklemek çok yıprattı beni

Senin bu düşündüklerinin aynısını düşündüm sonra 21 yaşında yumurta rezervi çok düşük bi bayanla tanıştım.tüp yaptırmışlar çok ağrı sancı çekmiş tutmamış . 3.tüp bebeğiymiş kaliteli yumurta üretemiyormuş. Sonra çok şükür rabbim dedim iyi ki bi sorunum yok.sadece bekleyip sabretmem gerekiyor dedim çok şükrettim canım o ağrı sızı soonunun hüsran olması.çok zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Ya halimize bin şükür tabi asla isyan etmiyorum sebepsiz yere beklemek çok zor oluyo sadece

İyi geceler canım nasıl oldu ağrın çoksa bence doktora git Allah korusun bişey varsa en azından erken müdehale edilir bende merak ettim şimdi

Sagol bitanem gece agridi biraz sonra uyuyunca gecti. Yürüyünce agri oluyor bazen sanirim kist büyüyor. Ameliyat önceside ayni sey olmustu regliye kadar agridi sonra regliyle atildi parça parca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…