- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.121
Canım ben smear yaptırdım da hiç sonuç için hastaneye gitmedim bişey yoktur diye doktor hazır gelmişken yapalım diyerek yapmıştı çünkü. Peki zararı ne neden korunuyosun o zamanYok canım engel değil sanırım. Engel olsa doktor korunun demezdi diye düşünüyorum. Sende ne çıkmıştı. Smear mı yaptırdın ilk. Sonra mı kolposkopi yaptırdın
mrb nasılsın hatun gı
Kuzum doktor bugün dediki. Kanser değil korkma dedi ama sonuç ne onu bilemiyoruz smear ile dedi. Kolposkopi yapmak gerekiyor dedi. Oda o hastanede yokmuş. Şehir has fakülte yada eğitim araştırmada oluyormuş. Fakülteye yönlendireceğim seni dedi. Eğer ki hamile olunursa hpv taraması yapmak gerekirmiş o ne onuda bilmiyorum Gerçekten aklım ermiyor bu konularaCanım ben smear yaptırdım da hiç sonuç için hastaneye gitmedim bişey yoktur diye doktor hazır gelmişken yapalım diyerek yapmıştı çünkü. Peki zararı ne neden korunuyosun o zaman
Anladım canım bişey çıkmaz inşallah gönlünü ferah tut bende ilk fırsatta hastaneye gidip o sonucumu bi alayım merak ettimKuzum doktor bugün dediki. Kanser değil korkma dedi ama sonuç ne onu bilemiyoruz smear ile dedi. Kolposkopi yapmak gerekiyor dedi. Oda o hastanede yokmuş. Şehir has fakülte yada eğitim araştırmada oluyormuş. Fakülteye yönlendireceğim seni dedi. Eğer ki hamile olunursa hpv taraması yapmak gerekirmiş o ne onuda bilmiyorum Gerçekten aklım ermiyor bu konulara
Canım benim inşÂllah sıkıntı çıkmaz
Kist ne zamandan beri oluyor peki
Kuzum doktor bugün dediki. Kanser değil korkma dedi ama sonuç ne onu bilemiyoruz smear ile dedi. Kolposkopi yapmak gerekiyor dedi. Oda o hastanede yokmuş. Şehir has fakülte yada eğitim araştırmada oluyormuş. Fakülteye yönlendireceğim seni dedi. Eğer ki hamile olunursa hpv taraması yapmak gerekirmiş o ne onuda bilmiyorum Gerçekten aklım ermiyor bu konulara
bence de bi git al canım. Köyü bişey çıkmasın daAnladım canım bişey çıkmaz inşallah gönlünü ferah tut bende ilk fırsatta hastaneye gidip o sonucumu bi alayım merak ettim
aynen kuzum bakalım Rabbim ne zamana yazdı. Herşey sebep işteCanim rabbim sifasi olmayan hastalik vermesin. Herseyde bir hayir vardir deyip geciyoruz başka birsey elimizden gelmiyor. Insallah rabbim tez zamanda sifani verir
İyyim çikolatam sen nasılsınmrb nasılsın hatun gı
şükür iyiyim yuvarlanıp gidiyorumİyyim çikolatam sen nasılsın
Davula dönersin sonraboşver yuvarlanıyım iyi geliyo
yok anam yok rahatım benDavula dönersin sonrasenin durum nasıl bebe çalışması var mı
Sen gizli gizli temel atan o tombul hanımlar dansın dimiyok anam yok rahatım benzaten hiçde yorum yapmıyorum o konuda farkındaysan
yok gı beni tanımamışşsın çok ayıp ediyosunSen gizli gizli temel atan o tombul hanımlar dansın dimi
yok gı beni tanımamışşsın çok ayıp ediyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?