Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım engel değil sanırım. Engel olsa doktor korunun demezdi diye düşünüyorum. Sende ne çıkmıştı. Smear mı yaptırdın ilk. Sonra mı kolposkopi yaptırdın
Canım ben smear yaptırdım da hiç sonuç için hastaneye gitmedim bişey yoktur diye doktor hazır gelmişken yapalım diyerek yapmıştı çünkü. Peki zararı ne neden korunuyosun o zaman

Canım ben smear yaptırdım da hiç sonuç için hastaneye gitmedim bişey yoktur diye doktor hazır gelmişken yapalım diyerek yapmıştı çünkü. Peki zararı ne neden korunuyosun o zaman
Kuzum doktor bugün dediki. Kanser değil korkma dedi ama sonuç ne onu bilemiyoruz smear ile dedi. Kolposkopi yapmak gerekiyor dedi. Oda o hastanede yokmuş. Şehir has fakülte yada eğitim araştırmada oluyormuş. Fakülteye yönlendireceğim seni dedi. Eğer ki hamile olunursa hpv taraması yapmak gerekirmiş o ne onuda bilmiyorum Gerçekten aklım ermiyor bu konulara

Anladım canım bişey çıkmaz inşallah gönlünü ferah tut bende ilk fırsatta hastaneye gidip o sonucumu bi alayım merak ettim

Canım benim inşÂllah sıkıntı çıkmaz
Kist ne zamandan beri oluyor peki

Canim benim sürekli yumurtam oluyor ama çatlayamayip kiste dönüşüyor. Çatlatma igneside catlatamiyor bende ne yapacagimi sasirdim.regli olunca tekrar doktora gidicem.

Canim rabbim sifasi olmayan hastalik vermesin. Herseyde bir hayir vardir deyip geciyoruz başka birsey elimizden gelmiyor. Insallah rabbim tez zamanda sifani verir

Anladım canım bişey çıkmaz inşallah gönlünü ferah tut bende ilk fırsatta hastaneye gidip o sonucumu bi alayım merak ettim
bence de bi git al canım. Köyü bişey çıkmasın da
Canim rabbim sifasi olmayan hastalik vermesin. Herseyde bir hayir vardir deyip geciyoruz başka birsey elimizden gelmiyor. Insallah rabbim tez zamanda sifani verir
aynen kuzum bakalım Rabbim ne zamana yazdı. Herşey sebep işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…