Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bende kasık ağrısı olmamıştı ama 2 gün baya şiddetlenmişti. Heralde o zaman yumurtladı ve çatladı.

Kızlar evde olmak ne güxelmiş ya 3 gündür evdeyim valla işten çıkıp bitğn gün evde yatasım geliyor Yarın işe gidiceğim için bu hüzğn çöktü üstüme.

Slm kizlar, regliye 7gün kala yeni tedaviye baslicak olmanin rahatligiyla bu ay sadece vucudumu takip ettim. Anladimki simdiye kadarki belirtilerimin yüzde 99 u psikolojikmis. Tedavi asamalarinda gögüslerim agrir istahim artar akintim cok olurdu kasik agrim olurdu uyku halim olurdu ve sonuc negatif olurdu.bu ay yumurtlamamisim dolayisiyla yine negatif bu belirtilerin hic biri yok .

Çook sevindim canı. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bir çörekotu mucizesi daha gerçekleşmiş:))
Cok sagol canim bi ara seninle b irlikte bekliyorduk ovulasyon, adet gunu falan.seninde gebe olmana cok sevindim rabbim kucagimiza saglikli almayi nasip etsin.

Kızlar merhaba bugünki ovulasyon testim böyle bu pik mi yoksa bıkac gün sonra daha koyulasırmı bugun adet döngumun 18. Gunu ilk kez ovulasyon testi ile yumurtlama belırleyecegım dünki teste gore daha koyu cıktı

Eklentiler

• IMG_1940 (1).webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 31
Canım daha koyulaşması gerek

evet kuzum cuma günü son. Biraz fazla yedim galiba acık kaldı
heye gadasını aldığım kayseriliyim ben sen nerelisinnnn
Şeker bal bebeler olsun bende kayserıde yasadım on iki sene cok sevıyorum su an skaaryadayımmm özledim vallaaa

Iyi aksamlar kizlar , ya benim sol kasigimda kistimin oldugu kisimda göğsümün altina dogru aşırı ağrı başladı. Tatildeyim denize falan girdim 1 2 ters haraket yaptim patlama riski olurmu acaba. Mavi Boncugumm K KurkmantoluS

Valla kuzum ben pek anlamam ama inşallah öyle bişey olmamıştır. Acaba deniz yada havuzdan enfeksiyon kapmış olmayasın o ağrı yapıyorsa. Bende havuza girdiğimde %100 kapardım enfeksiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…