- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.061
Bebitolar napıyosunuz? Nasılsınız? Ben iyiyim, dinleniyorum, dua edin daha iyi olayım, pek giremiyorum, biraz da kafam dağılsın istiyorum, ama aklımdasınız, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Ya bende kasık ağrısı olmamıştı ama 2 gün baya şiddetlenmişti. Heralde o zaman yumurtladı ve çatladı.aynen kuzum şükürler olsun. Darısı bana ve tüm bekleyenlere inşallah
Şimdi ben bal tarçın yiyorum ya kuzum kasık ağrım oluyor o yüzden zaten şuan bile. Sende olmamış mıydıı
Kız o nasıl olmuş
Ilımlı ol durmak yok yola devamÜff almak istemiyorum ovu ya. Onu 2 ay kullandım ikisinde de yumurtlama zamanı sanki psikolojik mi ne kavga ettik eşimleboş geçtiydii
Cok sagol canim bi ara seninle b irlikte bekliyorduk ovulasyon, adet gunu falan.seninde gebe olmana cok sevindim rabbim kucagimiza saglikli almayi nasip etsin.Çook sevindim canı. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bir çörekotu mucizesi daha gerçekleşmiş:))
evet kuzum cuma günü son. Biraz fazla yedim galiba acık kaldı
heye gadasını aldığım kayseriliyim benAyy kayseriden miş kız yerim seni yer yer
Canım daha koyulaşması gerekKızlar merhaba bugünki ovulasyon testim böyle bu pik mi yoksa bıkac gün sonra daha koyulasırmı bugun adet döngumun 18. Gunu ilk kez ovulasyon testi ile yumurtlama belırleyecegım dünki teste gore daha koyu cıktı
Evet canım inşallah dağlıkla alalım kucağımıza minnoşlarımızıCok sagol canim bi ara seninle b irlikte bekliyorduk ovulasyon, adet gunu falan.seninde gebe olmana cok sevindim rabbim kucagimiza saglikli almayi nasip etsin.
Şeker bal bebeler olsunevet kuzum cuma günü son. Biraz fazla yedim galiba acık kaldı
heye gadasını aldığım kayseriliyim bensen nerelisinnnn
Aminn aminnnnŞeker bal bebeler olsunbende kayserıde yasadım on iki sene cok sevıyorum su an skaaryadayımmm özledim vallaaa
Bnm midem yine çok bulanıyor ya
Valla kuzum ben pek anlamam ama inşallah öyle bişey olmamıştır. Acaba deniz yada havuzdan enfeksiyon kapmış olmayasın o ağrı yapıyorsa. Bende havuza girdiğimde %100 kapardım enfeksiyonIyi aksamlar kizlar , ya benim sol kasigimda kistimin oldugu kisimda göğsümün altina dogru aşırı ağrı başladı. Tatildeyim denize falan girdim 1 2 ters haraket yaptim patlama riski olurmu acaba.Mavi Boncugumm K KurkmantoluS
Ben denıorum ama sürekli bulantı artıyor bitmesi gerekmez miydiCanim ben hamileyken bana mısır ekmegi ayva ve cubukkraker coj iyi geliyordu. Rabbim yardimcin olsun
Yasıyordum lise ilkokul oradaydım cok sevıyorum ya memleketim gibiAminn aminnnn❤❤kayseride neddin kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?