- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.161
abovv millet okur ya yazdıklarını benimde bazen gözüm takılıyo da ondan şeyettim yaniYok kız ayaktayım
Okusunlar kız nolcekabovv millet okur ya yazdıklarını benimde bazen gözüm takılıyo da ondan şeyettim yani
Deli kızsınhani birde telefonlar elde gülümsüyolar falan ya şekil kim desem hah şimdi sen gibi
Hadi hayırlı akşamlar kuzu. Bende oturdummiyi yolculuklar benim çıkmam lazım
Off kuzum yaaKızlar. canım çok sıkkınsmear sonucu yine ascus çıkmış. Doktor fakülte de kolposkopi yaptıracaksın sana bi doktor diyecem falan dedi. Hala korunmaya devam et dedi. Canım sıkıldı. Ben korunmadım da. Amannnn
Hpv de siğil falan oluyor kuzum. Onu da bir yaptırsaydın. İlk evlendiğimde bende de siğil çıkmıştı sonra hpv temiz çıktı Allahtan. Onlarında türleri var tbai bazısı zararsız bazısı rahim kanseri yapıyor Allah korusunKuzum doktor bugün dediki. Kanser değil korkma dedi ama sonuç ne onu bilemiyoruz smear ile dedi. Kolposkopi yapmak gerekiyor dedi. Oda o hastanede yokmuş. Şehir has fakülte yada eğitim araştırmada oluyormuş. Fakülteye yönlendireceğim seni dedi. Eğer ki hamile olunursa hpv taraması yapmak gerekirmiş o ne onuda bilmiyorum Gerçekten aklım ermiyor bu konulara
kuzum işte netten baktığım kadarı ile cin1 cin2 zart zurt bişeyler yazıyor valla ya bende anlayamadım gitti. Zararlı mı zararsız mı o anlaşılacakmış doktor öyle dedi. Acaba kolposkopi zor bişey mi yaaaffOff kuzum yaarabbim kurtarsın biran önce seni şu illetten. Kolposkopi yapılınca iyileşiyormuymuşsun nasıl oluyor.
Kuzum bende siğil falan yokk. Eğer yaptırmam gerekseydi bence doktor alttan muayene söylerde. rahimde yara var demişti ama yeni evlisin ona dokunmayım doğumdan sonra yakarız demişti. Bu ascusun sonucu kanser değil ama merak etme dedi bugünHpv de siğil falan oluyor kuzum. Onu da bir yaptırsaydın. İlk evlendiğimde bende de siğil çıkmıştı sonra hpv temiz çıktı Allahtan. Onlarında türleri var tbai bazısı zararsız bazısı rahim kanseri yapıyor Allah korusun
Tamam o zaman korkucak birşey yok canım. Sen yinede en kısa zamanda araştırma hastanesine git. Birde propolis aldın mı? Biean önce propolise başla. Hpv ve bu tarz enfeksiyonlara çok iyi geliyor. Hergün iç inşallah kurtulursun. Ama gebeliğe engel değil bildiğim kadarıyla bir ara bende araştırmıştım ya hpv olduysa falan diye. Sezeryan doğum yapıyorlarmış o zamanda siğil falan oluşursa. İçini ferah tut kuzum.kuzum işte netten baktığım kadarı ile cin1 cin2 zart zurt bişeyler yazıyor valla ya bende anlayamadım gitti. Zararlı mı zararsız mı o anlaşılacakmış doktor öyle dedi. Acaba kolposkopi zor bişey mi yaaaff
Kuzum bende siğil falan yokk. Eğer yaptırmam gerekseydi bence doktor alttan muayene söylerde. rahimde yara var demişti ama yeni evlisin ona dokunmayım doğumdan sonra yakarız demişti. Bu ascusun sonucu kanser değil ama merak etme dedi bugün
Yaa öyle olanlar normal doğum yapamıyor mu yani. Yok kuzum propolis de almadım almayacağım da. Bu ascus denen geçti denene kadar bebe falan yapmayacam artık küstümmmmTamam o zaman korkucak birşey yok canım. Sen yinede en kısa zamanda araştırma hastanesine git. Birde propolis aldın mı? Biean önce propolise başla. Hpv ve bu tarz enfeksiyonlara çok iyi geliyor. Hergün iç inşallah kurtulursun. Ama gebeliğe engel değil bildiğim kadarıyla bir ara bende araştırmıştım ya hpv olduysa falan diye. Sezeryan doğum yapıyorlarmış o zamanda siğil falan oluşursa. İçini ferah tut kuzum.
Kız zaten propolis o illetten kurtulman için diyorum. Ben baya araştırmıştım hpv çıkar diye.propolis kullananlar hep iyi geldiğini yazmışlardı. Bende kullandım o yüzden. Çok şükür siğil tekrarlamadı. Sen gebelik için değil bağışıklık sistemini güçlendirmen için kullan onu.Yaa öyle olanlar normal doğum yapamıyor mu yani. Yok kuzum propolis de almadım almayacağım da. Bu ascus denen geçti denene kadar bebe falan yapmayacam artık küstümmmmbaşka hastanenin doktoruna da sordum. Oda aynı şeyi söyledi. Kolposkopi yaptır eğer gebelik olursa kaza ile hpv taraması yaptır dedi. Yani kuzum bekleyeceğim yaa
Bayramda takip yaptıramayacaksan boşuna vücuduna hormon yükletme hap kullanım. Bir daha ki ay dene bence.ama doktoruna da sor istersenKizlar ya bana akil verin. Benim reglim 1 agostos doktor 3.gün gel test yapip 4.gün klomene baslayalim dedi.hesaplayinca tahmini yumurta kontrol tarihleri tamamen bayram tatiline denk geliyor. Acaba agustosuda es mi gecsem. Gecen yilda tedavim bir seferinde bayrama denk gelmisti 1 ayim cöp olmustu.
Valla kuzu doğru diyon da aman ne biliyim canım sıkıldı salasın geldi herşeyiKız zaten propolis o illetten kurtulman için diyorum. Ben baya araştırmıştım hpv çıkar diye.propolis kullananlar hep iyi geldiğini yazmışlardı. Bende kullandım o yüzden. Çok şükür siğil tekrarlamadı. Sen gebelik için değil bağışıklık sistemini güçlendirmen için kullan onu.
Yaa öyle olanlar normal doğum yapamıyor mu yani. Yok kuzum propolis de almadım almayacağım da. Bu ascus denen geçti denene kadar bebe falan yapmayacam artık küstümmmmbaşka hastanenin doktoruna da sordum. Oda aynı şeyi söyledi. Kolposkopi yaptır eğer gebelik olursa kaza ile hpv taraması yaptır dedi. Yani kuzum bekleyeceğim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?