- 13 Nisan 2019
- 815
- 770
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.181
Canım olayı tam anlamadım ne oldu sorun neYaa öyle olanlar normal doğum yapamıyor mu yani. Yok kuzum propolis de almadım almayacağım da. Bu ascus denen geçti denene kadar bebe falan yapmayacam artık küstümmmmbaşka hastanenin doktoruna da sordum. Oda aynı şeyi söyledi. Kolposkopi yaptır eğer gebelik olursa kaza ile hpv taraması yaptır dedi. Yani kuzum bekleyeceğim yaa
inşallah kuzum ya. İnşallah bu kolposkopi de zor bişey değildir. Hep korktuğum şeylerdi bu kadın hastalıklarıVardır bundada bir hayır belki şimdiye hamile kalsaydın daha kötüsü olacaktı böyle düşünelim canım Allah bilir herşeyi
Bu sıkıntıdan inşÂllah kurtulduğun zaman belki hemen hamile kalıp sorunsuz bir gebelik yaşayacaksın. Herşeyin hayırlısı olsun yeterki
İnşÂllah temiz çıkar kolposkopi sonucuna göre tedavi şeklin belirlenir o zaman bebek işini sağlam kafayla düşünürsün
Önce sağlığın ♥
Kuzum doktor korunmaya devam dedi. Ascus geçmemiş ilaçlar işe yaramamış. Kolposkopi yapılack dediCanım olayı tam anlamadım ne oldu sorun ne
inşallah kuzum ya. İnşallah bu kolposkopi de zor bişey değildir. Hep korktuğum şeylerdi bu kadın hastalıklarıdediğin gibi Rabbimin mutlaka bi bildiği vardır, geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
Kuzum doktor korunmaya devam dedi. Ascus geçmemiş ilaçlar işe yaramamış. Kolposkopi yapılack dedi
Canımsınn inşallah kuzumSen bu sağlam inancınla Allah'ın izniyle atlatırsın ballim♥
Kız sen ben saatte gelir miydin minnoşPişttt kürklü burdayım
Kürklüm seni merak ettim en son otobusteydin yaKız sen ben saatte gelir miydin minnoş
Geldim kızz son anda oturdum HattaKürklüm seni merak ettim en son otobusteydin yaeve geldinmi
Güzel bayana yer vermediler mi ayakta gittin onca yoluGeldim kızz son anda oturdum Hatta
Yok kız genelde yaşlılar oluyor zaten ben onlara yer veriyomGüzel bayana yer vermediler mi ayakta gittin onca yolu
İnce ve alımlısın yanlarına îlîşiversene yaşlı bayanlarinYok kız genelde yaşlılar oluyor zaten ben onlara yer veriyombu arada pek güzelim heee
Allah kolaylık versinİyiyim sağol canım çocukla uğraşıyorum sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor cinsiyet belli oldumu?
Kuzum tam bildiğim bişey degil ne kadar süre korunacajsıninşallah kuzum ya. İnşallah bu kolposkopi de zor bişey değildir. Hep korktuğum şeylerdi bu kadın hastalıklarıdediğin gibi Rabbimin mutlaka bi bildiği vardır, geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
Kuzum doktor korunmaya devam dedi. Ascus geçmemiş ilaçlar işe yaramamış. Kolposkopi yapılack dedi
Allah kolaylık versin
İyi şükür
Hâlâ olmadı cinsiyet belli
Saklıyor kendini
Pişttt boncuk burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?