Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya arkadaşlar bişey merak ediyorum bu ayaga bianda kalkinca batmalar oluyorya göğüs acısınada tamam peki adet oluyoruz bu belirtiler neden oluyor gercekden merak ettim

Yani adet olacağımız için o belirtiler oluyor rahim kendini adete hazırlıyor benim adet zamanı göğsüm hiç ağrımaz ama hepsi neticede hormonal bişey... hani adet olunacağı zaman rahim iç tabakası kalınlaşıp kanamayla atılıyorya o belirtiler o yüzden normal

Canım sen hangi propolisi kullandın? Ve hergün kaç damla? Bende bi dönem araştırmıştım ersağ önerdiler içersindeki propolis oranı daha fazlaymış bide beeo var o da iyimiş ama ondaki propolis oranı daha azmış...
Benim gönlüm ersağ'a kaymıştı ama bi türlü almak nasip olmadı

Günaydin kizlar hayirli cumalar. Rabbim mübarek cumanin hürmetine hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Bence erken kuzu

Canim kuzenimin reglisi 31 temmuz ayin 16 17 si gibi yumurtasi catlamis 8yildir bebek istiyor ben ona dün erken gebelik testi yaparsan cikar belki dedim cikmadi acaba kiza bosunami test yaptirdim. Reglisine 6gün olmus oluyor. Testin icinde regliye 8gün kala falan diyordu.

Benimde regli agrilarim 1 hafta öncebaslar gögüslwrim agrimaz acimaz.ama 1 hafta boyunca kasiklarim agrir sürekli wc ye acaba geldimi diye bakmaya giderim. Bu ay reglim 2agostos gibi simdiden agriyor. Ay ne zor isimiz ya

Hemdr çok erken yapmışım zaten benim ovulasyonum geç oluyor
hehh boş yere evham yapacaktın kız yapma günün geçmeden
Kuzum valla regl gecmeden yapmasın bence. Çünkü var olupta çıkmazsa insan yok yere üzülüyor. Yok olupta çıkmazsa yine üzülüyor bu sefer üzüntüden stresten regl gecikiyor daha çok sorun oluyor. O yüzden günü geçmeden yapmasın bencee

Canım benimle aynıymış varsa bile 7-10 gün içinde yerleşme oluyor yani en kötü ihtimalle yarın yerleşecek 2-3 güne kana geçiyor. Adet gecikmesinden sonra da idrara geçiyor. Bunu bile bile yapıp kendimi üzdüm

Ay eşim üzüldü ben ona daha çok üzüldüm bu kadar erken çıkması mümkün değil benim ovulasyonum geç zaten. Eşimde ya sorun o çok üzüldü

Kızlar başıma gelen birseyi anlatmak istiyorum yengemin zamaninda 12 yil cocugu olmamis 12yil sonra olmus.bu sürecte babanem cok eziyet etmis hergün aglamis. Tatildeyim memlekette dün yanima geldi.oglu evlendi kızın yaşı 33 daha 1 yil falan oldu. Bana diyorki bayrama kadar durup kızla konus akil ver falan diyor.35yasindan sonra cocuk olmazmis falan. Bende yenge babanem seni yillarca aglatti cocuk diye simdi ayni şeyleri senmi yapacaksin günah degilmi belki baska bir saglik problemi var belki senin oglunda problem var belki istemiyorlar. Cok sinir oldum hemde okadar sinir oldumki anlatamam. Bu aralar nedense hep cocuk mevzusu cevremde diger kuzenimde 8yildir ugrasiyor bebek diye. Allah im Bizlerde mücadele veriyoruz insallah bizler bugünlerimizi unutmayiz.

Benimde regli agrilarim 1 hafta öncebaslar gögüslwrim agrimaz acimaz.ama 1 hafta boyunca kasiklarim agrir sürekli wc ye acaba geldimi diye bakmaya giderim. Bu ay reglim 2agostos gibi simdiden agriyor. Ay ne zor isimiz ya

Aynen canım ya kadın olmak çok zor anne olmak ayrı zor...bütün zorluklar bizde
İnşÂllah evlatlarımız eşlerimiz kıymetimizi bilirler bide bi laf varya hani "bende şans olsa anamdan kız doğardım" diye bunu erkekler diyor tabi hııhıııı kız doğaydında görürdün ebeni

Nebiligim canimya icinde birliktelikten 6gün sonra cikar yaziyor. normal testler daha gec sonuc veriyor ama Erken gebelikler daha hizli sonuc veriyor diye umutlandi kizcagiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…