- 6 Mayıs 2016
- 9.195
- 9.093
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.201
Ya arkadaşlar bişey merak ediyorum bu ayaga bianda kalkinca batmalar oluyorya göğüs acısınada tamam peki adet oluyoruz bu belirtiler neden oluyor gercekden merak ettim
Kız zaten propolis o illetten kurtulman için diyorum. Ben baya araştırmıştım hpv çıkar diye.propolis kullananlar hep iyi geldiğini yazmışlardı. Bende kullandım o yüzden. Çok şükür siğil tekrarlamadı. Sen gebelik için değil bağışıklık sistemini güçlendirmen için kullan onu.
Bana da kız geliyor. Bacaklarını havaya kaldırmış. Arasını kapalı tutuyor .Kızdır büyük ihtimal. Erkek olsa çoktan belli olurdu. Duruşundanda biraz bellidir erkek çocuğunun kafası biraz iri olur ve genelde sırtüstü düz yatar
Bana da kız geliyor. Bacaklarını havaya kaldırmış. Arasını kapalı tutuyor .
Bebeğim valla ben her ay sonu tamam bu sefer başlıyoruz diyorum hoop doktor korunmaya devam diyor. O yüzden gerçekten bilmiyorum bakalım şu kolposkopi de ne çıkacakkKuzum tam bildiğim bişey degil ne kadar süre korunacajsın
Bence erken kuzuGünaydın kızlar 31temmuz regl günü bugün idrar testi yaptım çok erken mi yapmışım.31günde regl oluyorum 17 Temmuz gibi ovulasyonum oluyor.
Hemdr çok erken yapmışım zaten benim ovulasyonum geç oluyorBence erken kuzu
Bence erken kuzu
Yani adet olacağımız için o belirtiler oluyor rahim kendini adete hazırlıyorbenim adet zamanı göğsüm hiç ağrımaz ama hepsi neticede hormonal bişey... hani adet olunacağı zaman rahim iç tabakası kalınlaşıp kanamayla atılıyorya o belirtiler o yüzden normal
hehh boş yere evham yapacaktın kız yapma günün geçmedenHemdr çok erken yapmışım zaten benim ovulasyonum geç oluyor
Kuzum valla regl gecmeden yapmasın bence. Çünkü var olupta çıkmazsa insan yok yere üzülüyor. Yok olupta çıkmazsa yine üzülüyor bu sefer üzüntüden stresten regl gecikiyor daha çok sorun oluyor. O yüzden günü geçmeden yapmasın benceeCanim kuzenimin reglisi 31 temmuz ayin 16 17 si gibi yumurtasi catlamis 8yildir bebek istiyor ben ona dün erken gebelik testi yaparsan cikar belki dedim cikmadi acaba kiza bosunami test yaptirdim. Reglisine 6gün olmus oluyor. Testin icinde regliye 8gün kala falan diyordu.
Canım benimle aynıymış varsa bile 7-10 gün içinde yerleşme oluyor yani en kötü ihtimalle yarın yerleşecek 2-3 güne kana geçiyor. Adet gecikmesinden sonra da idrara geçiyor. Bunu bile bile yapıp kendimi üzdümCanim kuzenimin reglisi 31 temmuz ayin 16 17 si gibi yumurtasi catlamis 8yildir bebek istiyor ben ona dün erken gebelik testi yaparsan cikar belki dedim cikmadi acaba kiza bosunami test yaptirdim. Reglisine 6gün olmus oluyor. Testin icinde regliye 8gün kala falan diyordu.
Ay eşim üzüldü ben ona daha çok üzüldüm bu kadar erken çıkması mümkün değil benim ovulasyonum geç zaten. Eşimde ya sorun o çok üzüldühehh boş yere evham yapacaktın kız yapma günün geçmeden
Kuzum valla regl gecmeden yapmasın bence. Çünkü var olupta çıkmazsa insan yok yere üzülüyor. Yok olupta çıkmazsa yine üzülüyor bu sefer üzüntüden stresten regl gecikiyor daha çok sorun oluyor. O yüzden günü geçmeden yapmasın bencee
Benimde regli agrilarim 1 hafta öncebaslar gögüslwrim agrimaz acimaz.ama 1 hafta boyunca kasiklarim agrir sürekli wc ye acaba geldimi diye bakmaya giderim. Bu ay reglim 2agostos gibi simdiden agriyor. Ay ne zor isimiz ya
Canım benimle aynıymış varsa bile 7-10 gün içinde yerleşme oluyor yani en kötü ihtimalle yarın yerleşecek 2-3 güne kana geçiyor. Adet gecikmesinden sonra da idrara geçiyor. Bunu bile bile yapıp kendimi üzdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?