Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aynen canim onlarda bir sünnet derdi var . Bebeklikten farklari ortaya cikiyor. Kız cocuklarimiza oyuncak süpürge tencere vileda kovasi vs aliyoruz erkek cocuklar araba motor vs... daha kücüklükten kız cocuklarimizi programliyoruz .

Ay eşim üzüldü ben ona daha çok üzüldüm bu kadar erken çıkması mümkün değil benim ovulasyonum geç zaten. Eşimde ya sorun o çok üzüldü
Allahım tez vakitte hayırla sağlıkla versin bu mübarek cumanın hatrına. Bizlere zor eşleriimize ayrı zor. Biz yine anlatıyoz tartışıyoruz ama yani bilmiyorum benim eşim kimseyle paylaşmıyorda. Bende ona üzülüyorum. O belli etmemeye çalışıyor beni teselli ediyor kendince. Dün sence ailelere söylesek mi dedi nedense. Bende yok dedim

İnsan yaşadıklarından hiç mi ders aşmaz yahu

Belki geç yerleşmiştir inşallah vardır da bu üzüldüğüyle kalır onların ne sorunu var

Onlarda sebepsiz infertilite var ilk 4 yil ihmal ettiler 4aydir ovulasyon testi kullaniyor 17sinde yumurtasi catlamis iliski olmus. dün eger döllenme olduysa 8.gün bitmis oluyordu.

Aynen öyle benimde eşim kimseye söyleme dedi. Kendi de söylemiyor

Sakin canim ailelere anlatmaaa hersey daha kötü olur inan

Amin tez vakitte yüzümüzü güldürsün inşallah

Ama bazen annemden destek almak istiyorum

Canim ben anneme dayanamayip anlattim belki paylasmak daha iyi olur diye. Bu sefer ne oldu biliyormusun. Onun benim üzüntümü görerek üzüldügünü görmek daha fazla yipratti beni. Bebek mevzusu hedef haline geldi.

Canim ben anneme dayanamayip anlattim belki paylasmak daha iyi olur diye. Bu sefer ne oldu biliyormusun. Onun benim üzüntümü görerek üzüldügünü görmek daha fazla yipratti beni. Bebek mevzusu hedef haline geldi.
doğru diyosun üzülürse daha çok üzülürüm.
Şakın anlatma canım her seferinde bi de var yok onlarla strese gitçen oldu mu olmadı mı deyip duracaklar
öyle mi kuzum ya demeyim o zaman bende.
Kzlsr adete 4 5 gun kala degerım 80 cıkmıştı ya 2 gun sonra yıne kan verdım 201 cıktı adete daha 1 2 gun var vormal mı
Normal kız. Sende nader evhamlısın

Çok doğru demişsin canım ne yaşadıklarını kimse bilemez ayrıca gelinde illaki istiyodur ne fırtınalar kopuyodur belkide içinde...
Yengenin bunları daha iyi anlaması lazımken
pes ya pes . Ya zaten gencecik yaşta artık insanlar çocuk sahibi olmak için çok uğraşıyolar gerçekten sağlığımız çok bozuldu
Yediğimiz içtiğimiz herşeyin mayası bozuk
Allah bütün isteyenlere hayırlı kapılar açsın

günaydın kızlar
çok fena içini dökesim var.
geçen ay çatlatma iğnesiyle bile çatlamayan yumurtam bu ay da doğum kontrol kullanmama rağmen çatlamadı sanırım regl olmadım 4 gün geçti.
nasipte mi yoktur nedir.
ben anneme anlatıyorum başından beri beni hiç sallamıyor valla.
aman boşver diyo
kendinin de 7 yıl olmamış çocuğu. regl olmazmış ben de ona çekmişim anlat diyorum nasıl hamile kaldın ne bileyim 40 sene oldu hatırlamıyorum diyor.
eşim çok istiyor zaten ama onunla da aramız limoni vaz mı geçsem diyorum belki bir işarettir bu da.
mutsuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…