- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.221
Belki geç yerleşmiştir inşallah vardır da bu üzüldüğüyle kalır onların ne sorunu varNebiligim canimya icinde birliktelikten 6gün sonra cikar yaziyor. normal testler daha gec sonuc veriyor ama Erken gebelikler daha hizli sonuc veriyor diye umutlandi kizcagiz.
Aynen canım ya kadın olmak çok zor anne olmak ayrı zor...bütün zorluklar bizde
İnşÂllah evlatlarımız eşlerimiz kıymetimizi bilirlerbide bi laf varya hani "bende şans olsa anamdan kız doğardım" diye bunu erkekler diyor tabi hııhıııı kız doğaydında görürdün ebeni
Allahım tez vakitte hayırla sağlıkla versin bu mübarek cumanın hatrına. Bizlere zor eşleriimize ayrı zor. Biz yine anlatıyoz tartışıyoruz ama yani bilmiyorum benim eşim kimseyle paylaşmıyorda. Bende ona üzülüyorum. O belli etmemeye çalışıyor beni teselli ediyor kendince. Dün sence ailelere söylesek mi dedi nedense. Bende yok dedimAy eşim üzüldü ben ona daha çok üzüldüm bu kadar erken çıkması mümkün değil benim ovulasyonum geç zaten. Eşimde ya sorun o çok üzüldü
İnsan yaşadıklarından hiç mi ders aşmaz yahuKızlar başıma gelen birseyi anlatmak istiyorum yengemin zamaninda 12 yil cocugu olmamis 12yil sonra olmus.bu sürecte babanem cok eziyet etmis hergün aglamis. Tatildeyim memlekette dün yanima geldi.oglu evlendi kızın yaşı 33 daha 1 yil falan oldu. Bana diyorki bayrama kadar durup kızla konus akil ver falan diyor.35yasindan sonra cocuk olmazmis falan. Bende yenge babanem seni yillarca aglatti cocuk diye simdi ayni şeyleri senmi yapacaksin günah degilmi belki baska bir saglik problemi var belki senin oglunda problem var belki istemiyorlar. Cok sinir oldum hemde okadar sinir oldumki anlatamam. Bu aralar nedense hep cocuk mevzusu cevremde diger kuzenimde 8yildir ugrasiyor bebek diye. Allah im Bizlerde mücadele veriyoruz insallah bizler bugünlerimizi unutmayiz.
Belki geç yerleşmiştir inşallah vardır da bu üzüldüğüyle kalır onların ne sorunu var
Aynen öyle benimde eşim kimseye söyleme dedi. Kendi de söylemiyorAllahım tez vakitte hayırla sağlıkla versin bu mübarek cumanın hatrına. Bizlere zor eşleriimize ayrı zor. Biz yine anlatıyoz tartışıyoruz ama yani bilmiyorum benim eşim kimseyle paylaşmıyorda. Bende ona üzülüyorum. O belli etmemeye çalışıyor beni teselli ediyor kendince. Dün sence ailelere söylesek mi dedi nedense. Bende yok dedim
Allahım tez vakitte hayırla sağlıkla versin bu mübarek cumanın hatrına. Bizlere zor eşleriimize ayrı zor. Biz yine anlatıyoz tartışıyoruz ama yani bilmiyorum benim eşim kimseyle paylaşmıyorda. Bende ona üzülüyorum. O belli etmemeye çalışıyor beni teselli ediyor kendince. Dün sence ailelere söylesek mi dedi nedense. Bende yok dedim
Amin tez vakitte yüzümüzü güldürsün inşallahAllahım tez vakitte hayırla sağlıkla versin bu mübarek cumanın hatrına. Bizlere zor eşleriimize ayrı zor. Biz yine anlatıyoz tartışıyoruz ama yani bilmiyorum benim eşim kimseyle paylaşmıyorda. Bende ona üzülüyorum. O belli etmemeye çalışıyor beni teselli ediyor kendince. Dün sence ailelere söylesek mi dedi nedense. Bende yok dedim
Ama bazen annemden destek almak istiyorumSakin canim ailelere anlatmaaa hersey daha kötü olur inan
Ama bazen annemden destek almak istiyorum
Şakın anlatma canım her seferinde bi de var yok onlarla strese gitçen oldu mu olmadı mı deyip duracaklarAma bazen annemden destek almak istiyorum
Erken canım Salı falan yapsın idrarda çıkmıyor şimdi kan verse düşükte olsa bi umut varOnlarda sebepsiz infertilite var ilk 4 yil ihmal ettiler 4aydir ovulasyon testi kullaniyor 17sinde yumurtasi catlamis iliski olmus. dün eger döllenme olduysa 8.gün bitmis oluyordu.
doğru diyosun üzülürse daha çok üzülürüm.Canim ben anneme dayanamayip anlattim belki paylasmak daha iyi olur diye. Bu sefer ne oldu biliyormusun. Onun benim üzüntümü görerek üzüldügünü görmek daha fazla yipratti beni. Bebek mevzusu hedef haline geldi.
öyle mi kuzum ya demeyim o zaman bende.Şakın anlatma canım her seferinde bi de var yok onlarla strese gitçen oldu mu olmadı mı deyip duracaklar
Normal kız. Sende nader evhamlısınKzlsr adete 4 5 gun kala degerım 80 cıkmıştı ya 2 gun sonra yıne kan verdım 201 cıktı adete daha 1 2 gun var vormal mı
Aynen bu evham benı yıycrk bitirecek hıc sevmiyorum bu huyumudoğru diyosun üzülürse daha çok üzülürüm.
öyle mi kuzum ya demeyim o zaman bende.
Normal kız. Sende nader evhamlısın
İyi değil iyi değillAynen bu evham benı yıycrk bitirecek hıc sevmiyorum bu huyumu
Kızlar başıma gelen birseyi anlatmak istiyorum yengemin zamaninda 12 yil cocugu olmamis 12yil sonra olmus.bu sürecte babanem cok eziyet etmis hergün aglamis. Tatildeyim memlekette dün yanima geldi.oglu evlendi kızın yaşı 33 daha 1 yil falan oldu. Bana diyorki bayrama kadar durup kızla konus akil ver falan diyor.35yasindan sonra cocuk olmazmis falan. Bende yenge babanem seni yillarca aglatti cocuk diye simdi ayni şeyleri senmi yapacaksin günah degilmi belki baska bir saglik problemi var belki senin oglunda problem var belki istemiyorlar. Cok sinir oldum hemde okadar sinir oldumki anlatamam. Bu aralar nedense hep cocuk mevzusu cevremde diger kuzenimde 8yildir ugrasiyor bebek diye. Allah im Bizlerde mücadele veriyoruz insallah bizler bugünlerimizi unutmayiz.
Kzlsr adete 4 5 gun kala degerım 80 cıkmıştı ya 2 gun sonra yıne kan verdım 201 cıktı adete daha 1 2 gun var vormal mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?