Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen neden gtmiosun esinle

Aman o düşünmüyosa sen hiç düşünme. Sen niye gitmiyon kız

sen neden gtmiosun esinle

Kızlar gitmeme nedenlerimi anlatsamda oraya gitmeye yeltensem bana dersinizki "niye gidiyosun oraya?" ahh bacılar ahh içimi deşmeyin benim oraya gitmemem en hayırlısı ve doğrusu. Bu sene böyle karar aldım çok uzun ve sıkıcı hikaye
4 senedir zaten gidiyordum ama hata etmişim

Eşin bişi demiyo mu kızz ilaa gel falan diye

Eşin bişi demiyo mu kızz ilaa gel falan diye

Demez olurmu bana ne psikolojik baskılar yaptı benim öyle haklı nedenlerim varki o da farkındada işte hep ben alttan alayım benim kalbimi bin parça eden insanların dibine gireyim istiyo bunu da kabullenemem artık
Ama o da anladı daha diretmiyo illa gel diye
Bu sene için en azından daha diretemez
Bayramdada gitmicem inşÂllah ohhh sefam olsun geçen sene kurban bayramını orda geçirmiştik resmen bayramımın içine ettiler zaten ayaklarım çekmiyodu zorla götürmüştü beni ve her dediğini yapmama rağmen kıymetimi bilmedi bende şutu çektim şimdi ona

Koz çok merak ettim acuk anlatalr

Kızlaaar merhaba. Ne durumdasınız ne var ne yok yine baya yazamadım. Mavi Boncugumm ay detayını bilmem ama gitmemek her zaman en hayırlısıdır. Yüz versen astar isterler. Hep almak hiç vermemek isterler maddi manevi, sevgiyi saygıyı bile hep alalım hiç vermeyelim isterler. O yüzden en güzel şey mesafedir.

Merhaba şekerim hoşgeldin
çok güzel özetledin aynen öyle
Mesafe en güzeli. Ben aynı tatlım işte ovulasyona devam... Sen nasılsın nerelerdeydin?

Canım ben neptune markasını kullandım
Günde 8 damla falan damlatıyordum. Yarım bardak suya. Çok kullanmadım ama hamileliktede bazısı kullanılabilir bazısı alerjik reaksiyona yol açabilir diyor emin olamadım. Ocean markası gibi güvenilir bir marka olduğunu söylemişti eczacı arkadaşımız.

Merhaba şekerim hoşgeldin
çok güzel özetledin aynen öyle
Mesafe en güzeli. Ben aynı tatlım işte ovulasyona devam... Sen nasılsın nerelerdeydin?
Valla bi yerlerde değildim aslında sadece düşünmek istemediğim çok girmek istemedim forma ama kendimi uzaklaştırmak yerine olmasada üzülmeme kararı aldım bende ovulasyon yaptım bugün yine pik yapmasa da çift çizgi bakalım ne zaman pik yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…