- 31 Ağustos 2018
- 1.162
- 1.582
- 53
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.301
sen neden gtmiosun esinleYav ben kızmayımda kim kızsın kardeşinin oğlunun sünneti varmış memleketinde işte
Sünneti halbuki geçen sene yaptırmışlar sadece eğlence ve yemek olacak yarın sabah gidecek sırf 1 gün için onca yolu gidecek
Yahu yarın gideceğine bayramda git birkaç gün hem daha uzun kalırsın dedim yok bayrama gitmicem yarın gidicem diye tutturdu ee tek başınasın o zaman otobüse atla git onu da kabul etmedi arabayla gidecekmiş beyfendi. Ula arabayla dünyanın benzini gidiyor bide bu ay çok borç birikti sıkıştık sinirlerim horon tepiyo şuan resmen
ailesi de düşüncesiz insanlar demiyolarki biz yol paranı karşılayalım gıcık oldum iyice benim evimin rızkı böyle çarçur oluyo işte bende ay sonunu nasıl getircez diye düşünüyorum
Aman o düşünmüyosa sen hiç düşünme. Sen niye gitmiyon kız
sen neden gtmiosun esinle
Eşin bişi demiyo mu kızz ilaa gel falan diyeKızlar gitmeme nedenlerimi anlatsamda oraya gitmeye yeltensem bana dersinizki "niye gidiyosun oraya?" ahh bacılar ahh içimi deşmeyin benim oraya gitmemem en hayırlısı ve doğrusu. Bu sene böyle karar aldım
4 senedir zaten gidiyordum ama hata etmişim
Eşin bişi demiyo mu kızz ilaa gel falan diye
Koz çok merak ettim acuk anlatalrDemez olurmu bana ne psikolojik baskılar yaptı benim öyle haklı nedenlerim varki o da farkındada işte hep ben alttan alayım benim kalbimi bin parça eden insanların dibine gireyim istiyo bunu da kabullenemem artık
Ama o da anladı daha diretmiyo illa gel diye
Bu sene için en azından daha diretemez
Bayramdada gitmicem inşÂllah ohhh sefam olsungeçen sene kurban bayramını orda geçirmiştik resmen bayramımın içine ettiler zaten ayaklarım çekmiyodu zorla götürmüştü beni ve her dediğini yapmama rağmen kıymetimi bilmedi bende şutu çektim şimdi ona
Koz çok merak ettim acuk anlatalr
Kopuyommm. Ama buradakilerde meraklanacakÇok istedim madem anlatayım yavrum özele gel
Kopuyommm. Ama buradakilerde meraklanacak
Tamam bana anlat ben geliyomİsteyene özelden yazabilirim
Şimdi burda çok uzunya konu dağılacak orası daha sakin diye dedim
Kızlaaar merhaba. Ne durumdasınız ne var ne yok yine baya yazamadım.Mavi Boncugumm ay detayını bilmem ama gitmemek her zaman en hayırlısıdır. Yüz versen astar isterler. Hep almak hiç vermemek isterler maddi manevi, sevgiyi saygıyı bile hep alalım hiç vermeyelim isterler. O yüzden en güzel şey mesafedir.
Canım ben neptune markasını kullandımCanım sen hangi propolisi kullandın? Ve hergün kaç damla? Bende bi dönem araştırmıştım ersağ önerdiler içersindeki propolis oranı daha fazlaymış bide beeo var o da iyimiş ama ondaki propolis oranı daha azmış...
Benim gönlüm ersağ'a kaymıştı ama bi türlü almak nasip olmadı
İyyim sağol canım benim sen nasılsınAleyküm selam hatunum nasılsın bakim?
Nidiyon abbamİyyim sağol canım benim sen nasılsın
Valla bi yerlerde değildim aslında sadece düşünmek istemediğim çok girmek istemedim forma ama kendimi uzaklaştırmak yerine olmasada üzülmeme kararı aldımMerhaba şekerim hoşgeldin
çok güzel özetledin aynen öyle
Mesafe en güzeli. Ben aynı tatlım işte ovulasyona devam... Sen nasılsın nerelerdeydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?