- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.321
Kızlar buraya girmemeyi nasıl başarıyotsunuzValla bi yerlerde değildim aslında sadece düşünmek istemediğim çok girmek istemedim forma ama kendimi uzaklaştırmak yerine olmasada üzülmeme kararı aldımbende ovulasyon yaptım bugün yine pik yapmasa da çift çizgi bakalım ne zaman pik yapacak
Canım ben neptune markasını kullandım
Günde 8 damla falan damlatıyordum. Yarım bardak suya. Çok kullanmadım ama hamileliktede bazısı kullanılabilir bazısı alerjik reaksiyona yol açabilir diyor emin olamadım. Ocean markası gibi güvenilir bir marka olduğunu söylemişti eczacı arkadaşımız.
Valla bi yerlerde değildim aslında sadece düşünmek istemediğim çok girmek istemedim forma ama kendimi uzaklaştırmak yerine olmasada üzülmeme kararı aldımbende ovulasyon yaptım bugün yine pik yapmasa da çift çizgi bakalım ne zaman pik yapacak
İyyim sağol canım benim sen nasılsın
Valla kızlar ben de bu ay ne oluyor hiç anlamıyorum.normalde adete10 gün kala göğüsüm ağrır elimi değirmen,iştahım açılır midem bulanır kendimi bildim bileli adet döngüm bu şekilde bu ay çok tuhaf bunların hiç biri yok.onun yerine ilk limon sarısı bi akıntım oldu bi kaç gün devam etti kokusu falanda yok. Sonra bi gece kasık ağrımla uyandım o günün gündüzü krem gibi bi akıntı gelmiş. Ve karnımın alt kısmı biraz iş yapayım ağrıyor öğleden sonra bişey yiyemiyorum. Midem rahatsız oluyor
Geçti canım bu belirtilerin hamilelik belirtisi olduğunu bilmiyordum.31 Temmuz regl günüm.ovulasyonum 16-17si gibi oldu canımBu dediklerinde hamilelik belirtisi ama çok isteyince psikolojik olarakda yaşayabiliyoruz
Adetine 10 gün mü kaldı canım?
Ben hamileyken aynen bu dediğin gibi bazen krem kıvamında bazende sulu şekilde akıntım çok olurdu limon sarısıydı hep sarı tonlarda gelirdi. İnşÂllah gönlündeki gibi olur
Yumurtlama zamanının geçtiğine eminmisin?
Hiç böyle akıntım olmamıştı daha önce açıkçası ben de şaşırdım. Diğer belirtiler benim normalimde olunca onlardan hiç farkedemem canım.akıntı kasık ağrısı ilk defa oldu kokusu da yokBu dediklerinde hamilelik belirtisi ama çok isteyince psikolojik olarakda yaşayabiliyoruz
Adetine 10 gün mü kaldı canım?
Ben hamileyken aynen bu dediğin gibi bazen krem kıvamında bazende sulu şekilde akıntım çok olurdu limon sarısıydı hep sarı tonlarda gelirdi. İnşÂllah gönlündeki gibi olur
Yumurtlama zamanının geçtiğine eminmisin?
Canım adetim bitti pazar ovulasyon günü görünüyor. Bakalım bu ay gün aşırıyı deniyorum testlere bak bakmayacam malum benim testler neredeyse sürekli pozitif gösteriyorKaçıncı günün bugün adetinin? İyi karar almışsın en azından girsen bile kafana takmamakda büyük başarı seni tebrik ederim
Valla canım napiyim dusunmemeye veya takıntı yapmamaya çalışmak için uzak olma ihtiyacı duydumKızlar buraya girmemeyi nasıl başarıyotsunuz
Doğru canım ama ben yapamıyorumValla canım napiyim dusunmemeye veya takıntı yapmamaya çalışmak için uzak olma ihtiyacı duydum
Hiç böyle akıntım olmamıştı daha önce açıkçası ben de şaşırdım. Diğer belirtiler benim normalimde olunca onlardan hiç farkedemem canım.akıntı kasık ağrısı ilk defa oldu kokusu da yok
Geçti canım bu belirtilerin hamilelik belirtisi olduğunu bilmiyordum.31 Temmuz regl günüm.ovulasyonum 16-17si gibi oldu canım
Canım adetim bitti pazar ovulasyon günü görünüyor. Bakalım bu ay gün aşırıyı deniyorum testlere bak bakmayacam malum benim testler neredeyse sürekli pozitif gösteriyor
Evet canım ilk defa oldu.31gün döngüm.hadi inşallah ağzın bal yedinİlk defa oluyorsa o zaman hamile olabilirsinakıntı, kasık ağrısı ve gaz bunlar en erken hamilelik belirtilerindendir bide yerleşme kanaması oluyo erken dönemde ama o herkese olmuyo... Sen böyle deyince epey umutlandım şimdi inşÂllah Rabbim gönlüne göre verir hayırlısıyla regl döngün kaç peki? 16-17'de yumurtlama olduysa 30-31 günde mi oluyosun?
Bir tek kanamam olmadı diğer saydıkların oldu.İlk defa oluyorsa o zaman hamile olabilirsinakıntı, kasık ağrısı ve gaz bunlar en erken hamilelik belirtilerindendir bide yerleşme kanaması oluyo erken dönemde ama o herkese olmuyo... Sen böyle deyince epey umutlandım şimdi inşÂllah Rabbim gönlüne göre verir hayırlısıyla regl döngün kaç peki? 16-17'de yumurtlama olduysa 30-31 günde mi oluyosun?
Pko mu var sizde bu kadar pozitif başka türlü olmazCanım adetim bitti pazar ovulasyon günü görünüyor. Bakalım bu ay gün aşırıyı deniyorum testlere bak bakmayacam malum benim testler neredeyse sürekli pozitif gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?