Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar buraya girmemeyi nasıl başarıyotsunuz

Anladım kuzum ocean'ın propoliside mi varmış? Onu bilmiyodum bende mi alsam aslında oğluma da vermek istiyorum 1 damla o da çünkü bağışıklık kuvvetlendiren bi nimet. Şuan kullanma zaten doğumdan sonra istersen yine devam edersin

Kaçıncı günün bugün adetinin? İyi karar almışsın en azından girsen bile kafana takmamakda büyük başarı seni tebrik ederim

Valla kızlar ben de bu ay ne oluyor hiç anlamıyorum.normalde adete10 gün kala göğüsüm ağrır elimi değirmen,iştahım açılır midem bulanır kendimi bildim bileli adet döngüm bu şekilde bu ay çok tuhaf bunların hiç biri yok.onun yerine ilk limon sarısı bi akıntım oldu bi kaç gün devam etti kokusu falanda yok. Sonra bi gece kasık ağrımla uyandım o günün gündüzü krem gibi bi akıntı gelmiş. Ve karnımın alt kısmı biraz iş yapayım ağrıyor öğleden sonra bişey yiyemiyorum. Midem rahatsız oluyor

İyyim sağol canım benim sen nasılsın

Hamdolsun bende iyiyimde benim sıpa öyle mızmızki herşeye ağlıyor sinir krizlerine giriyor 2 yaş sendromu dedikleri bu mu ya
Artık oyalamak için önüne tencere tava Allah ne verirse koyuyorum bugün gitmiş bulaşık makinasının içindeki sepetliği alıp oturma odasına götürmüş içindeki çatal kaşıklarla oynuyor sonra ondan sıkıldı gitti bulaşık makinasının içindeki o tabakları falan koyduğumuz tel varya kocaman şey onu komple çıkartıp odaya götürmüş
Ben birkaç ay önce bimden salıncak almıştım hani şu parktakilerden tekli olan ama hala takacak yer bulamadık napsam bilmiyorum keşke bi yer olsa sallanır en azından sıkıntısı gider. Şu bizim garajın orda yukarda demirlikler var ama oraya nasıl bağlicazki düşünüyorum çözüm bulamıyorum

Bu dediklerinde hamilelik belirtisi ama çok isteyince psikolojik olarakda yaşayabiliyoruz
Adetine 10 gün mü kaldı canım?
Ben hamileyken aynen bu dediğin gibi bazen krem kıvamında bazende sulu şekilde akıntım çok olurdu limon sarısıydı hep sarı tonlarda gelirdi. İnşÂllah gönlündeki gibi olur
Yumurtlama zamanının geçtiğine eminmisin?

Geçti canım bu belirtilerin hamilelik belirtisi olduğunu bilmiyordum.31 Temmuz regl günüm.ovulasyonum 16-17si gibi oldu canım

Hiç böyle akıntım olmamıştı daha önce açıkçası ben de şaşırdım. Diğer belirtiler benim normalimde olunca onlardan hiç farkedemem canım.akıntı kasık ağrısı ilk defa oldu kokusu da yok

ben de kafaya çok takıyorum
karnım felaket ağrıyor sanki biri yumurtalıklarımı sıkıp bırakıyor gibi belime kadar çıktı ağrısı

Geçti canım bu belirtilerin hamilelik belirtisi olduğunu bilmiyordum.31 Temmuz regl günüm.ovulasyonum 16-17si gibi oldu canım

İlk defa oluyorsa o zaman hamile olabilirsin akıntı, kasık ağrısı ve gaz bunlar en erken hamilelik belirtilerindendir bide yerleşme kanaması oluyo erken dönemde ama o herkese olmuyo... Sen böyle deyince epey umutlandım şimdi inşÂllah Rabbim gönlüne göre verir hayırlısıyla regl döngün kaç peki? 16-17'de yumurtlama olduysa 30-31 günde mi oluyosun?

Canım adetim bitti pazar ovulasyon günü görünüyor. Bakalım bu ay gün aşırıyı deniyorum testlere bak bakmayacam malum benim testler neredeyse sürekli pozitif gösteriyor

Hadi ya bozukmu acaba hangi markayı kullanıyosun? Bende ovulasyon aldım innovita marka onu tavsiye ettiler bakalım ilk defa başladım hayırlısı inşÂllah

Evet canım ilk defa oldu.31gün döngüm.hadi inşallah ağzın bal yedin

Bir tek kanamam olmadı diğer saydıkların oldu.

Kızlar nasılsınız geçen gün demistimya batma neden oluyor diye cok oldu bende adetime 5 gün var daha böyle çıktı test varmı sizce kan verdim 1 saate çıkarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…