Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla bzde kıradayz ve istanbulda ev almak gerceketen kolay degil sukretsın haline esin başka dwrt vermesin Allah bz ıkı kısı çalışıyoruz kimsye muhtac degiliz diye zengn hssdyr valla kendmi

Öyle ya zaten iki kişi çalışıyorsa neden geçim sıkıntısı olsunki üstelik bide ev kira değilse
Ben çalışmıyorum ama ayağımızı yorgana göre uzatıyoruz napalım. Tabi bunda benim eli sıkı olmamında etkisi var
Tanıdığım bir çift var aylık ikisininde toplam maaşı 7-8 bin üstelik İstanbul'da da oturmuyolar ama maaşları yetmiyormuş pes daha evleri bile yok... Napıyolar o kadar parayı aklım almıyor o para bizde olsa çoktan ev almıştık
İnsanlar enteresan ötesi

Ne güzel olmuş mâşallah canım sen hangi ovulasyonu kullandın peki? Ben innovita aldım onu kullanıyorum
Tabi nasip vakti de gelince bişeyler vesile oluyor ama nasipte yoksa ne yapsan nafile
Allah sağlıkla kavuştursun. Burdaki olan herkese ve banada sağlıkla nasip etsin

laboquık kullndm bn cnm

var benim de öyle arkadaşlarım. 10bin yetmiyor diyen istanbulda da değiliz.
maddi durumu çok iyi arkadaşı var ona özeniyor sanırım.
bizim geçinememe durumumuzda yok ama o istiyor ki her ay 3 bin kenara atalım. o da olmuyor haliyle.

hayıt otu diye geciyo canım bnm duzenımı mucıze sekılde geri getrdı ve duzenli adet lunca duzenli catlama yasadım oldu hamilelik bnce denemekte fayda var bitkisel ilaç ve eczaneden alıyodum 20 tl falandı
ben kullandım onu aşılamadan sonra iyice bozdu benimkini hiç regl olmadım. gerçi şimdi de olmuyorum.

ben kullandım onu aşılamadan sonra iyice bozdu benimkini hiç regl olmadım. gerçi şimdi de olmuyorum.
demeek herkes de farklı tepki gsteriyo bn ona resmen asık olmustum saat gbi işliyodu adetim ve onun sayesinde gebe kaldım bnce önce Allah tabi ve hergun işe gderken meryem suresi okuyodum tesbih cekıyodum duadan gerisi boş belkide

regl olabilsem çörek otuna başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…