- 31 Ağustos 2018
- 1.162
- 1.582
- 53
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.281
butun tezlerımı curuttun yahu :)kist bndede olmustu catlamayınca olur ama adetle atar demsti dr oyle oldu gercektenyeni geldim kuzu tatilden
bu ay doğum kontrol kullandım diye stres de yapmadım ne de olsa hamilelik yok diye.
kasıklarım iki gündür sancıyoı
evet ama aylardır her yolu deniyoruz doktorumla bu ay dinlen demişti doğum kontrol kullanmıştım yine de olmayınca moralim çok bozuldubutun tezlerımı curuttun yahu :)kist bndede olmustu catlamayınca olur ama adetle atar demsti dr oyle oldu gercekten
gecikme falan değil ben direkt hiç regl olmuyorum yumurtalarım 3-5 mm arasnda büyümeden kalıyorlarovulasyon kullandınmı ve testler yapılmıstr mutlaka onlar nasıl kız bı dr bana da tup bebek dedi ne aglamıstım hc unutmam. bı soğan kuru dene ne biliim agnucaston bıdaha dene sorun sdce gecıkmeyse tup en son asama bnde 6 ay falan ıstedım olmadı
şu an düşünmüyorum önceliğim düzenli regl olabilmek çünkü reglim düzene girdiğinde hiçbir sıkıntım kalmayacak hamilelik için eşimde hiçbir problem yok aksine gayet de sağlıklıtup bebek dusunuyomusun Allahtan yasın kucuk kuzu bn 33 oldum :)
canım niye diyelim.Off kızlar off. Nerde büyük konuştum ben bilmiyorum ki. Şimdi doktorla konuştum önerdiğin doktor erkek. Ve ben erkek doktora gitmek istemiyorum. Geri kafalı dersiniz belki tıpta utanma olmaz bu sağlık vs vs. Off ya ağlayasım geldi
senın sorun ne cnmOff kızlar off. Nerde büyük konuştum ben bilmiyorum ki. Şimdi doktorla konuştum önerdiğin doktor erkek. Ve ben erkek doktora gitmek istemiyorum. Geri kafalı dersiniz belki tıpta utanma olmaz bu sağlık vs vs. Off ya ağlayasım geldi
ya kuzu mesele hassaslık falan değil. Ben kadın doktora giderken de kırk takla ile ikna etti beni eşim inan uykularım kaçıyor nasıl bi duygu bende anlamıyorum mal gibi bişey. Yani utanmanın da ötesinde tuhaf bi his yacanım niye diyelim.
ama benden sana tavsiye ön yargılı olma. erkekler daha narin davranıyor tecrübeyle sabit.
ikisine de vajinal muayne olmuş biri olarak söylüyorum kadınlar laps diye takıyor aleti.
yeri geliyor sinirini senden çıkarıyor.
ama erkekler çok hassas davranıyorlar
Kuzu valla bende eşim öyle der diye düşünüyordum ama Allah razı olsun hep o motive ediyor işte tek giden sen değilsin sonuçta oda işini yapıyor vs diye. Ben kesin bi yerde büyük konuştumbnm eşimde senden asla erkek dr ye gdemezsn dedi ve cdden erkege hc gtmedimsaygı duyuyorum tabi ama erkk de olsa işini yapmasınabak boşver
Ascus diye ne üdü belirsiz bi hastalık kuzumsenın sorun ne cnm
korkularınla yüzleş ama tatlım.ya kuzu mesele hassaslık falan değil. Ben kadın doktora giderken de kırk takla ile ikna etti beni eşim inan uykularım kaçıyor nasıl bi duygu bende anlamıyorum mal gibi bişey. Yani utanmanın da ötesinde tuhaf bi his ya
Kuzu valla bende eşim öyle der diye düşünüyordum ama Allah razı olsun hep o motive ediyor işte tek giden sen değilsin sonuçta oda işini yapıyor vs diye. Ben kesin bi yerde büyük konuştum
Kız insan annesine söylemez mi hiç annenin verdiği öğütü tecrübeyi kimse veremez söyle annenle dertleşAma bazen annemden destek almak istiyorum
inşallah kuzu yaolsun olsun ıns sana faydası olur ıyı dusun
galiba bu gidişle öyle yapmak zorunda kalcammm. Ay amannn namussuz bebem gelmiyor diye nelerle uğraşıyomkorkularınla yüzleş ama tatlım.
yarın öbür gün diyelim normal doğuma girdin bir şey oldu erkek doktor gelmek zorunda kaldı o zaman ne olacak
Kız ne biliyim valla ya. Yarın anlatırım heraldeKız insan annesine söylemez mi hiç annenin verdiği öğütü tecrübeyi kimse veremez söyle annenle dertleş
var benim de öyle arkadaşlarım. 10bin yetmiyor diyen istanbulda da değiliz.
maddi durumu çok iyi arkadaşı var ona özeniyor sanırım.
bizim geçinememe durumumuzda yok ama o istiyor ki her ay 3 bin kenara atalım. o da olmuyor haliyle.
Naptı kızÇocuk olursa kenara 3 lira bile atamayacako kadar hesap yapmasın bence
İnsanlar bazen sahip oldukları şeylerin kıymetini bilmiyorlar. Bizim bazen sahip olduğumuz şeyler başkalarının hayali oluyor ama şükretmeyi bilmiyoruz ve daha fazlasını istiyoruz. Ben eşime mesela maaşı versem para hemen biter gider parayı ben tutuyorum Bu aralar yine beni kızdıracak işler yaptı
Naptı kız
Aman o düşünmüyosa sen hiç düşünme. Sen niye gitmiyon kızYav ben kızmayımda kim kızsın kardeşinin oğlunun sünneti varmış memleketinde işte
Sünneti halbuki geçen sene yaptırmışlar sadece eğlence ve yemek olacak yarın sabah gidecek sırf 1 gün için onca yolu gidecek
Yahu yarın gideceğine bayramda git birkaç gün hem daha uzun kalırsın dedim yok bayrama gitmicem yarın gidicem diye tutturdu ee tek başınasın o zaman otobüse atla git onu da kabul etmedi arabayla gidecekmiş beyfendi. Ula arabayla dünyanın benzini gidiyor bide bu ay çok borç birikti sıkıştık sinirlerim horon tepiyo şuan resmen
ailesi de düşüncesiz insanlar demiyolarki biz yol paranı karşılayalım gıcık oldum iyice benim evimin rızkı böyle çarçur oluyo işte bende ay sonunu nasıl getircez diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?