- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.361
ben 4.5 doğmuşum ama sezeryan4 kılo üstü normal dogum yapan varmı ilk dogum... Destegınıze ihtiyacım var arkadaslar daha 1 ayımız var 5 hafta hatta
Normal dogum yapmadim bi fikrim yok canım Allah yardimciniz olsun hayırlı olsun bebeğiniz4 kılo üstü normal dogum yapan varmı ilk dogum... Destegınıze ihtiyacım var arkadaslar daha 1 ayımız var 5 hafta hatta
Tövbeler tövbesi. 5 kilo olsan 5 kiloluk bidon gibiben 4.5 doğmuşum ama sezeryan ☹
bilmiyorum arkadaşlarım hep 3 kilo doğurdular
Aman be sende doyamadın tıka basa gittiOff canım yemek yemek istiyor
Kız dur yavaş gel ne yaptin sende vur dedik.öldürdünTövbeler tövbesi. 5 kilo olsan 5 kiloluk bidon gibiŞimdi kaçsın kız
Koz sorma yaaa. İçim gidiyor şuanAman be sende doyamadın tıka basa gittiher gece açsın
hahaha deme öyle ben de mantı yapmayı düşünüyorum şu an.Aman be sende doyamadın tıka basa gittiher gece açsın
Aksama kadar evdesin yapsana iştah açici yemeklerKoz sorma yaaa. İçim gidiyor şuan
Valla siz yemek yapin mantı açın ben uyuycamhahaha deme öyle ben de mantı yapmayı düşünüyorum şu an.
K KurkmantoluS o bebekkenmiş kız şimdi solucan gibiyim hiç diyet yapmadım hayatımda
hahahahha iyi geceler canımValla siz yemek yapin mantı açın ben uyuycamnederseniz edin
Aminnn tesekkur ediyorum.Kürklum
Normal dogum yapmadim bi fikrim yok canım Allah yardimciniz olsun hayırlı olsun bebeğiniz
ayyyy yoğurtlu salçalı dolaptada var hee 10 dakkalık iş ama kilo alıyom iştehahaha deme öyle ben de mantı yapmayı düşünüyorum şu an.
K KurkmantoluS o bebekkenmiş kız şimdi solucan gibiyim hiç diyet yapmadım hayatımda
kız yapmak mesele değil yemek sorun işteAksama kadar evdesin yapsana iştah açici yemekler
Sımdıden 3 ü gectı daha 5 hafta var 4 ü de geccek. 15 gun sonra konuscaz bu konuyu bakalım hayırlısı inşallahben 4.5 doğmuşum ama sezeryan
bilmiyorum arkadaşlarım hep 3 kilo doğurdular
Yemek derkenayyyy yoğurtlu salçalı dolaptada var hee 10 dakkalık iş ama kilo alıyom iştesolucanda iyimişşş keşke bende öyle olsamm
kız yapmak mesele değil yemek sorun işte
valla ben hiç doğum yapmadım daha yardımcı da olamayacağım kuzum sağ salim gelsin de boş ver maşallahSımdıden 3 ü gectı daha 5 hafta var 4 ü de geccek. 15 gun sonra konuscaz bu konuyu bakalım hayırlısı inşallah
ooooo gayseri mantısıdır bir de benim ki marketten ucuzlar var ya 5 liralıkayyyy yoğurtlu salçalı dolaptada var hee 10 dakkalık iş ama kilo alıyom iştesolucanda iyimişşş keşke bende öyle olsamm
kız yapmak mesele değil yemek sorun işte
Tesekkurler canım sagolasınvalla ben hiç doğum yapmadım daha yardımcı da olamayacağım kuzum sağ salim gelsin de boş ver maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?