- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.381
yiyoz kilo alıyoz işte kızzYemek derken
vooo anam neddin oda mantı mıııooooo gayseri mantısıdır bir de benim ki marketten ucuzlar var ya 5 liralık
İlk defa duydum bu sözüdeManti manti nerde manti kurklu birak yahani bi iş yapmayana derler ya matı gibisin kalkmak bilmiyosun derler onun hesabi bu iş
yok ben et sevmiyorum bilerek alıyorum bu ucuzundan et yok içlerindeyiyoz kilo alıyoz işte kızz
vooo anam neddin oda mantı mıııben yollayım sana şoklayımda minnak minnak
İlk defa duydum bu sözüde
Sende mi tatile girdin kız. Şifa olsun ye yeyok ben et sevmiyorum bilerek alıyorum bu ucuzundan et yok içlerinde
yapıyorum valla şu an
sonra açarım Netflix imi ohh bir de kahve yanına sabahlar olmasın
Koz kendine zarar vermedebu arada çok çılgın bir karar verdim kızlar evde tarlusal buldum adet olana kadar içeceğimsonra çörekotu kürü
benim tatilim bitiyor bileSende mi tatile girdin kız. Şifa olsun ye ye
hamile değilim ne olabilir ki zaten doktora gitsem tarlusal yazacak regl olayım diyeKoz kendine zarar vermede
Ne biliyim kız ben bilmiyorum ki o ilaçları. Tarlusalmış aguston mu bişey hayıt otu vshamile değilim ne olabilir ki zaten doktora gitsem tarlusal yazacak regl olayım diye
Yaa hadi hayırlısıKızlar 24 cıktı degerim daha adetime 5 gün var
Sevineyim mi bilemedim canım rabbim sizede tatdırsın inşallahYaa hadi hayırlısı ❤
hahaha aman aman bilme boşver ben de ascus bilmiyorum. regl olmak için ilaç işte bak bunu içeyim bu gece yatmadan yarına regl olacam dedi dersinNe biliyim kız ben bilmiyorum ki o ilaçları. Tarlusalmış aguston mu bişey hayıt otu vs
Canım hayırlı olsun.senin döngün kaç gün?Sevineyim mi bilemedim canım rabbim sizede tatdırsın inşallah
Hadi bakalımhahaha aman aman bilme boşver ben de ascus bilmiyorum. regl olmak için ilaç işte bak bunu içeyim bu gece yatmadan yarına regl olacam dedi dersin
İnşallah kuzum. Sevin benceSevineyim mi bilemedim canım rabbim sizede tatdırsın inşallah
iyi geceler canımHadi bakalımkuzu bende yatıyorum sana iyi yemeler
UyuHadi bakalımkuzu bende yatıyorum sana iyi yemeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?