Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo muhabbeti kaçırmışım
Daha bi sürü işim var ya gece vakti eşimin valizini hazırlıyorum ütüsünü yapıcam şimdi benim uyumam 2-3'ü bulur

4 kılo üstü normal dogum yapan varmı ilk dogum... Destegınıze ihtiyacım var arkadaslar daha 1 ayımız var 5 hafta hatta

Bacım ben 4 kilo ,eşimse 4,5 kilo normal doğmuşuz beni anam zor doğurmuş ama kaynanam çok kolay doğum yapmış bütün doğumları hep kolay olmuş zaten sancı bile çekmezmiş çatı dubleks heralde
Tamamen yapı meselesi bu... Herşeyin yolundaysa zamanı gelince doğumun kendiliğinden başlar korkma belki sandığın kadar zor geçmeyecek sen 37'den sonra sürekli yürüyüş yap merdiven çık hurma ye hafif plates yap bunlar doğumunu kolaylaştırır Allah kolay doğumla bebene kavuştursun

Amınnn canım cokk sagol. Bebegım iri bir bebek olacakmıs. 35 haftalık suan ama 37 2 gozukuyodu.daha 5 haftam var. 3 kiloyu gectık. Ben normal dogum istiyorum ama Dr korkuttu bıraz. Her aksam 45 dakka yuruyus yapıyoruz eşimle 1.5 aydır kılo almadım verdım hatta ama oncesı 19kılo aldım 30 u bulursun dedı dr. Ama o andan itibaren bebegım alırken ben verdım cok sukur. Tartıda eksi gozukuyo ama bebek kılo alıyo. Insallah dediklerine uycam canım

Bizimki sendrom yasamadı her xoxukta olmuyor sanırım canım zordur ama hiperaktif ama sürekli zıplar oynar bişiler yapar ama malzeme tasımıor işin zor inatcı lar ki birde dikkat et de düşmesin sağlam olmalı

Canım kendini ve bebeğini riske atma doktorun en iyisini bilir o seni muayene etti .korkma ama iri bebeği olupta illa normal deyip omzu kolu çıkan engelli kalan bebekler biliyorum o yüzden doktorunu dinle ben 4.5 eşim 5 kilo doğmuş. Benim annem rahat doğurmuş eşim nerdeyse ölüyormuş.belli olmuyor bu Allah yardımcın olsun

Bazı doktorlar abartarak konuşurlar
Zaten bebeğin kilosunu %100 bilemezlerki sadece tahminde bulunuyolar USG cihazı 300-500 Gr belkide daha fazla oynama yapabilir
Son zamanlarda öyle aşırı kilo alımı olmaz bebekte hem nerden biliyo doğum yapacağın gün bebeğin o dediği kiloda olacağını
Bana doktor aynı senin haftalarda demiştiki "Bebeğin biraz küçük doğacak 2600-2700 doğar" demişti üzüldüm çok kafama taktım ama 3.260 gr. doğdu çok şükür 41.haftada aradaki farkı görüyomusun doktorun tahminine bak boşunada üzülmüştüm...
Hiç kafana takma canım bunları ayrıca önemli olan bebişinin sağlıklı olmasıdır şuanki kilosunda bi aşırılık yok hem belki USG fazla ölçüm yapıyodur bilemeyiz. 37.haftadan itibaren doğum her an başlayabilir hazırlıklı ol yani 2 hafta sonra doğum yapsan bile zaten zamanın gelmiş oluyo. Belki 40'a varmadan minişin gelmek ister korkma Allah onunda kolaylığını verir inşÂllah. Cinsiyet ne bu arada?

Keşke almasaydım pişman oldum çünkü onu bi yere asıpda çocuğu sallandıramam güvenemiyorum ya sağlam değilse
Düşünemedim işte bir anda heveslenip aldım
Tuvalet eğitimi de beni çok korkutuyor henüz erken seneye inşÂllah başlicam ama ablamın durumunu da gördükçe taktım kafama
Ablamın oğlu 32 aylık onun biraz daha aklı eriyor konuşamasada anlıyor herşeyi ...ablam 1 haftadır eğitim vermeye çalışıyor ama sürekli oraya buraya çişini yapıyomuş ablam sürekli söylemesine rağmen...bazen işte lazımlığa oturtuyomuş veya söyleyince gidip kendisi oturuyo arada bi yaptığı oluyo ama yol katedemedik diyo çok zor durumda çocuk tam bi inat babası gibi laz inadı var anlamasına dinlemesine rağmen hala devam ediyomuş bide ablam hep güzellikle söyledi olmadı sabrımı taşırıyor diyo artık bağırıyomuş bazen tartaklıyo istemeden ama çok bunalttığı için yoksa yapmaz yaptıktan sonrada ablam çok üzülüyomuş bağırdığı için hatta kendi kendine ağlıyomuş
Böyle işte bizde çareler arıyoruz geceleride ablam sürekli tetikte uyku muyku yok üstü başı yatak devamlı ıslandığı için bide değiştirmekle uğraşıyo boyna benimde gözüm korktu valla Allah yardımcısı olsun ne zor işmiş

Amin kuzum hayırlı geceler. Biraz da zamanlarını bekliyorlar hani her çocuk ayni yaslarda yapamıyor her şeyi inşallah en kısa zamanda öğrenir

Amin kuzum hayırlı geceler. Biraz da zamanlarını bekliyorlar hani her çocuk ayni yaslarda yapamıyor her şeyi inşallah en kısa zamanda öğrenir

Amin Allah razı olsun hayırlı geceler canım
Listeye baktımda şimdi kız Kutsal enerji senmisin nick değiştin he napıyosun kuzum niye uykusuzsun bakiim

Amin Allah razı olsun hayırlı geceler canım
Listeye baktımda şimdi kız Kutsal enerji senmisin nick değiştin he napıyosun kuzum niye uykusuzsun bakiim
Evet benim kuzum bir kaç gündür tuhaf bir şekilde uyuyamıyorum uyumayı çok severim ama geceleri uyuyamıyorum bir de çok acıkıyorum son günlerde zayıflayayım dediydim ama olmuyor uyumaya çalışıyorum sen nasılsın ne yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…