Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim laboquick marka en ucuzlarından. Ben 35 li almıştım. Eskiden çok iyi anlıyordum ya ameliyatlardan sonra anlayamaz oldum yumurtlamamı

Niye acaba akıntı falan gelmiyomu
İnnovita denesen bide o daha hassasmış çubuk test ben onu aldım tavsiye üzerine

Bu yaşta Allah Allah hayrolsun inşÂllah bişeymi takıyosun kafana acaba
Acıkıyorum falan derken yoksa hamilemisin kız ay hadi inşÂllah
Ben şuan bitiğim yorgunum uyumak istiyorum işlerim vardı onlarla uğraştım bu kadar zaman geçmişken bari az daha durayımda sabahı kılıp öyle yatayım diyorum
imsak vakti girse hemen kılacam
Sabahda benim oğlan erken kalkıyor uykumu alamicam yarın zombi gibi dolanırım artık alıştım

Gece uykusu başka dimi . Bilmiyorum inşallah ama sanmam kuzum Oyyy kıyamam ya azıcık uyu desem çok kalmadi ezana Rabbim kabul etsin.İnşallah tüm gün dinç olursun

Madonnacım uğrasıordum iğne oyası öğrenıom da sen nabıon
Kolay gessin çiçemmmm. Sorma ya benimde boynum tutulmuş teee k.çıma kadar bide 20 lik dişim büyüyo zaar diş etim yara olmuş yine. Tere 20 liğin orda aft çıkıyo ya şaka gibi

Kolay gessin çiçemmmm. Sorma ya benimde boynum tutulmuş teee k.çıma kadar bide 20 lik dişim büyüyo zaar diş etim yara olmuş yine. Tere 20 liğin orda aft çıkıyo ya şaka gibi
Ay ben hiç bilmedim 20 lik çıkarken Bi gecede cıkmıs tı cok ağrıo us normalde anadan doğma sanslı yım

Kız ben öğrettim tuvaleti Bi haftada askosun iim boşuna korkma hemde ne int benımki bilsen. Dd basta bir akç gün halıaleı komple kaldırdım kavırıor cünkü sonra zamanla alısıor önce lazımlıpa sonra wc ye anne kaka dior bizimki götrüom kendı de giidior kapıyı Aralık bırakıom acamazsa dıye bence takma kafana öğreniyorlar bende öle sanıyordum hatta dısarda bile bez bağlamıoz artık söylediği için ve gece yatmadan wc götrüom ben altına yapmıyor

Sevineyim mi bilemedim canım rabbim sizede tatdırsın inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza da akmak nasip oldun sağlıklı biri hamilelik diliyorum
Sorum şu 5 gün kala neler hissettiniz belirtiler neler kan testini bu kadar erken yapma sebebiniz mutlaka bir belirti veya his olabilir merak ettim cevaplarsanız sevinirim

Ayy Allah razı olsun canım. Ne güzel yazdın. Bızım arkadas 3800 dedıler 41.hafta 4300 yaptı. Ben suan 35. 2 deyim 3165 gram olmus. Net demiyo dr ama normalin zor olacağı yonunde konustu.bıde erkek bebek. Duydum kadarıyla daha gec gelıyomus dua ediyorum kolay dogum olsun diye inşallah. Cok rahat hamılelık gecırdım. Yanı hamıle mıyım degıl mıyım anlamadım. Suan bile. Insallah dogumda boyle gecer. Ilk dogum. Ozel hastaneye gidiyorum. Hanı sezeryan olursa ekstra para da almıcaklar. Aynı hersey dahil fiyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…