- 6 Mayıs 2016
- 9.195
- 9.093
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.421
Canım benim laboquick marka en ucuzlarından. Ben 35 li almıştım. Eskiden çok iyi anlıyordum ya ameliyatlardan sonra anlayamaz oldum yumurtlamamı
Evet benim kuzum bir kaç gündür tuhaf bir şekilde uyuyamıyorum uyumayı çok severim ama geceleri uyuyamıyorum bir de çok acıkıyorum son günlerde zayıflayayım dediydim ama olmuyoruyumaya çalışıyorum sen nasılsın ne yapıyorsun
Gece uykusu başka dimi . Bilmiyorum inşallah ama sanmam kuzumBu yaşta Allah Allahhayrolsun inşÂllah bişeymi takıyosun kafana acaba
Acıkıyorum falan derken yoksa hamilemisin kızay hadi inşÂllah
Ben şuan bitiğimyorgunum uyumak istiyorum işlerim vardı onlarla uğraştım bu kadar zaman geçmişken bari az daha durayımda sabahı kılıp öyle yatayım diyorum
imsak vakti girse hemen kılacam
Sabahda benim oğlan erken kalkıyor uykumu alamicam yarın zombi gibi dolanırım artık alıştım
Bana da pkolusun dedi doktor 2 cocuk annesiyim simdide 3 ayda yine hamile kalmışımPko dediginiz nedir acaba bilmiyorum valla ilk defa gectigimiz ay o kadar pozitif gördüm.
Aynen öyle oluyorKarnının şekli nasıl? Yayvan, yanların doluysa %99.9 kızdır
Evet canım onlarda pozitif çıkıyor.Hayır canım, görünürde çok şükür herhangi bir rahatsızlığım yok tek tüp olması dışındao zaman mi yumurtlama testi hep pozitif çıkarmış? Tam olarak ne olduğunu bile bilmiyorum açıkçası
Kolay gessin çiçemmmm. Sorma ya benimde boynum tutulmuş teee k.çıma kadarMadonnacım uğrasıordum iğne oyası öğrenıom da sen nabıon
Ay ben hiç bilmedim 20 lik çıkarken Bi gecede cıkmıs tı cok ağrıo us normalde anadan doğma sanslı yımKolay gessin çiçemmmm. Sorma ya benimde boynum tutulmuş teee k.çıma kadarbide 20 lik dişim büyüyo zaar diş etim yara olmuş yine. Tere 20 liğin orda aft çıkıyo ya şaka gibi
Kızz he sorma ya. Bi ay bi taraf bi ay bi taraf böyle oluyor. Sonra 1 ay dinleniyor. Hopp tekrar başla sonraAy ben hiç bilmedim 20 lik çıkarken Bi gecede cıkmıs tı cok ağrıo us normalde anadan doğma sanslı yım
Kız ben öğrettim tuvaleti Bi haftada askosun iim boşuna korkmaKeşke almasaydım pişman oldum çünkü onu bi yere asıpda çocuğu sallandıramam güvenemiyorum ya sağlam değilse
Düşünemedim işte bir anda heveslenip aldım
Tuvalet eğitimi de beni çok korkutuyor henüz erken seneye inşÂllah başlicam ama ablamın durumunu da gördükçe taktım kafama
Ablamın oğlu 32 aylık onun biraz daha aklı eriyor konuşamasada anlıyor herşeyi ...ablam 1 haftadır eğitim vermeye çalışıyor ama sürekli oraya buraya çişini yapıyomuş ablam sürekli söylemesine rağmen...bazen işte lazımlığa oturtuyomuş veya söyleyince gidip kendisi oturuyo arada bi yaptığı oluyo ama yol katedemedik diyo çok zor durumda ☹ çocuk tam bi inat babası gibi laz inadı var anlamasına dinlemesine rağmen hala devam ediyomuş bide ablam hep güzellikle söyledi olmadı sabrımı taşırıyor diyo artık bağırıyomuş bazen tartaklıyo istemeden ama çok bunalttığı için yoksa yapmaz yaptıktan sonrada ablam çok üzülüyomuş bağırdığı için hatta kendi kendine ağlıyomuş
Böyle işte bizde çareler arıyoruz geceleride ablam sürekli tetikte uyku muyku yok üstü başı yatak devamlı ıslandığı için bide değiştirmekle uğraşıyo boyna benimde gözüm korktu valla Allah yardımcısı olsun ne zor işmiş☹
Kıyamam ya cok ağrır dişKızz he sorma ya. Bi ay bi taraf bi ay bi taraf böyle oluyor. Sonra 1 ay dinleniyor. Hopp tekrar başla sonra
Kız yok benim diş ağrımıyorrr. Hafif büyüyür meret ordaki diş etimi zedeliyor aft çıkıyor sonradaKıyamam ya cok ağrır diş
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza da akmak nasip oldun sağlıklı biri hamilelik diliyorumSevineyim mi bilemedim canım rabbim sizede tatdırsın inşallah
Hı yokluyor seni burda mısın değil misin diyeKız yok benim diş ağrımıyorrr. Hafif büyüyür meret ordaki diş etimi zedeliyor aft çıkıyor sonrada
Ayy Allah razı olsun canım. Ne güzel yazdın. Bızım arkadas 3800 dedıler 41.hafta 4300 yaptı. Ben suan 35. 2 deyim 3165 gram olmus. Net demiyo dr ama normalin zor olacağı yonunde konustu.bıde erkek bebek. Duydum kadarıyla daha gec gelıyomus dua ediyorum kolay dogum olsun diye inşallah. Cok rahat hamılelık gecırdım. Yanı hamıle mıyım degıl mıyım anlamadım. Suan bile. Insallah dogumda boyle gecer. Ilk dogum. Ozel hastaneye gidiyorum. Hanı sezeryan olursa ekstra para da almıcaklar. Aynı hersey dahil fiyat.Bazı doktorlar abartarak konuşurlar
Zaten bebeğin kilosunu %100 bilemezlerki sadece tahminde bulunuyolar USG cihazı 300-500 Gr belkide daha fazla oynama yapabilir
Son zamanlarda öyle aşırı kilo alımı olmaz bebekte hem nerden biliyo doğum yapacağın gün bebeğin o dediği kiloda olacağını
Bana doktor aynı senin haftalarda demiştiki "Bebeğin biraz küçük doğacak 2600-2700 doğar" demişti üzüldüm çok kafama taktım ama 3.260 gr. doğdu çok şükür 41.haftadaaradaki farkı görüyomusun doktorun tahminine bak boşunada üzülmüştüm...
Hiç kafana takma canım bunları ayrıca önemli olan bebişinin sağlıklı olmasıdır şuanki kilosunda bi aşırılık yok hem belki USG fazla ölçüm yapıyodur bilemeyiz. 37.haftadan itibaren doğum her an başlayabilir hazırlıklı ol yani 2 hafta sonra doğum yapsan bile zaten zamanın gelmiş oluyo. Belki 40'a varmadan minişin gelmek isterkorkma Allah onunda kolaylığını verir inşÂllah. Cinsiyet ne bu arada?
Ahh AhhBes kg sezeryan cıkartamadım anam
Ay ben hiç bilmedim 20 lik çıkarken Bi gecede cıkmıs tı cok ağrıo us normalde anadan doğma sanslı yım
Galiba 20 lik konusunda bu topikte en şanssız benimÇok şanslıyım 20'lik dişleri hiç hissetmedim çıktılarmı ondanda haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?