- 6 Mayıs 2016
- 9.191
- 9.091
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.561
1,5 yıllık evliyim 26 yaşındayım
Bi anda değerin çok düşmüş ya ondan mı acaba dedimBen kimyasaldan felan anlamam balım..
İstiğfarı nasıl çeliyorsunBol bol istiğfar çek hayır hasene yap elinden geldiği olduğu kadar.. dua iste . Rabbim müslüman kardeşin musluman kardeşine ettiği duayı reddetmez diye umuyorum. Ben kulumun zannı üzereyim diyor. Nasıl bilirseniz öyleyim diyor. O yüzden umudunu asla yitirme olacağına inan.
Şükür rabbim nasip etmiş sana bizlere de nasip olur inşallah en elimden duadan başka bişey gelmiyo rabbim isterse olacak napalımYaşın daha ilerlememiş gençsin olur Allah'ın izniyle canım. Bu tür vakâlarda ben hep kendimi örnek gösteririm☺ ben 30 yaşımda hamile kaldım 31'ime ramak kala doğum yaptım hayırlısı nasip demekten başka diyebileceğim bişey yoktu 27 ay bekledim ama beklemem gerekiyormuş demekki
Daha uzun yıllar bekleyenler var şükredelim
Allah bütün isteyenlerin içindeki yangını söndürdü
günaydın hakkınızda hayırlısı olsunBende adet oldum kızlar bir ay daha çöp yıkıldım yineçok üzgünüm çok ağlayasım var. Mavi Boncugumm canım yeni bat 27 Ağustos
bendeEvet canım
Canım peki pik çıktığı ay yumurtlama belirtisi yaşamışmıydın16. Gunuydu canim
Adet dongum uzadigi icin 18. Gunu hesaplamistij oyle gorunuyordu. 9. Gunu doktora gittigimde daha cok kucuk henuz bu hafta bisey olmaz dedi haftaya cagirdi 16. Gunu gittigimde bugun catlamis rahim gebelige hazirlamis kendini sivisida gozukuyor bugunu ve yarini degerlendir dedi. Gecen aydan catlamayan yumurtam vardi buda catlamasa catlatma ignesi yapicakti gerek kalmadi. Eski catlamayan yumurtanda epey kuculmus dedi. Doktoruma cok guveniyorum ozel muayene ucreti odeyerek gidiyorum sadece yinede kafama takildi boyle bisey gorunur mu diye dusundum. Birde oncesinde iliski olmadi bizde catlama gunu ve sonraki gun oldu. Hayirlisi bakalim. Bu hesaba gore adet dongum tekrar normale (30 gune) dusecek gibi gorunuyor. 2 hafta boyunca ari sutu bal polen propolis icmistim bi 10 gun kadarda sogan suyu belki etkisi olur bakalim. Ama bu ay olmazsa birdahaki ayda bu tarihlerde bi gidip yumurtalara baktircam cunku lh testi beni yaniltiyo heppik ciktigi ay yumurtam catlamamisti pik cikmadigi ay catlamis
Nurcum napıosunhatunnnn
iyiyim tşkler sen nasılsın bebiş nasılNurcum napıosun
İyyim napalım uyandık öle sabah sabahiyiyim tşkler sen nasılsın bebiş nasıl
düğünler müğünler koşuşturdum baya canımmrb nereleredesin sen bakıyım
ben şimdi yemeğe çkacam sorma kürklümü avladılar yavru ceylanımı ürküttülerdüğünler müğünler koşuşturdum baya canım
okudum sayfaları kürklüme hakaret etmişler ama kürklüm ban yemiş
siz neler yapıyorsunuzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?