- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.541
Kimyasal mıydıHayhatun adetim 2 gün geçti 1.6 çıktı acayip umutlandım. 3.gün adet oldum . Bugün verdim 0,1..
Bence o çocuk tutunacakti o sıra evde biraz gerginlik vardı. Sonra çekti gitti.
Ben kimyasaldan felan anlamam balım..Kimyasal mıydı
2 gün geçti 1,6 cikti . 3.gun adet oldum. Guya 3.gun beta verecektim yükselme oldu mu diye... aşırı stres vardı eşim küsmüştü bana+ hastanedeki iş temposu.. hastalar sağ olsun deli etmeye bire birKimyasal mıydı
Sağlık çalışani misiniz?2 gün geçti 1,6 cikti . 3.gun adet oldum. Guya 3.gun beta verecektim yükselme oldu mu diye... aşırı stres vardı eşim küsmüştü bana+ hastanedeki iş temposu.. hastalar sağ olsun deli etmeye bire bir
Evet canımSağlık çalışani misiniz?
Ağla canım rahatlarsın içini dökmüş olursun... bende aynı üzüntüyü yaşadım ve elimde olmadan evlâdım olmasına rağmen ağladım olmadi diye.. bu Ay nasib olur insAllah. Ama ben son şans verdim. Bitiricem bebek istegimi aşırı stres oluyorum eşim ve işimden dolayı..Bende adet oldum kızlar bir ay daha çöp yıkıldım yineçok üzgünüm çok ağlayasım var. Mavi Boncugumm canım yeni bat 27 Ağustos
Ah Ablam ya valla öyle ağlamak istiyorum ki böyle hıçkıra hıçkıra sabahlara kadar ama sönmüyo içimdeki ateş çok kötüyümAğla canım rahatlarsın içini dökmüş olursun... bende aynı üzüntüyü yaşadım ve elimde olmadan evlâdım olmasına rağmen ağladım olmadi diye.. bu Ay nasib olur insAllah. Ama ben son şans verdim. Bitiricem bebek istegimi aşırı stres oluyorum eşim ve işimden dolayı..
Çocuğun var mı?Ah Ablam ya valla öyle ağlamak istiyorum ki böyle hıçkıra hıçkıra sabahlara kadar ama sönmüyo içimdeki ateş çok kötüyüm ☹
Hayır yok hiç gebelikte yaşamadımÇocuğun var mı?
Kaç yıllık evlisin canım yaşın kaç?Hayır yok hiç gebelikte yaşamadım
Sanirim gittin ama üzülme Rabbim kucağını Habibi hürmetine boş koymaz insAllah..Hayır yok hiç gebelikte yaşamadım
Bende adet oldum kızlar bir ay daha çöp yıkıldım yineçok üzgünüm çok ağlayasım var. Mavi Boncugumm canım yeni bat 27 Ağustos
Bol bol istiğfar çek hayır hasene yap elinden geldiği olduğu kadar.. dua iste . Rabbim müslüman kardeşin musluman kardeşine ettiği duayı reddetmez diye umuyorum. Ben kulumun zannı üzereyim diyor. Nasıl bilirseniz öyleyim diyor. O yüzden umudunu asla yitirme olacağına inan.Hayır yok hiç gebelikte yaşamadım
1,5 yıllık evliyim 26 yaşındayımKaç yıllık evlisin canım yaşın kaç?
İnşallah olur abla ne diyim rabbim kimseye aratmasın evlat kokusunu ne zor şeymiş ne büyük imtihanmışBol bol istiğfar çek hayır hasene yap elinden geldiği olduğu kadar.. dua iste . Rabbim müslüman kardeşin musluman kardeşine ettiği duayı reddetmez diye umuyorum. Ben kulumun zannı üzereyim diyor. Nasıl bilirseniz öyleyim diyor. O yüzden umudunu asla yitirme olacağına inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?