Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende adet oldum kızlar bir ay daha çöp yıkıldım yine çok üzgünüm çok ağlayasım var. Mavi Boncugumm canım yeni bat 27 Ağustos
Ağla canım rahatlarsın içini dökmüş olursun... bende aynı üzüntüyü yaşadım ve elimde olmadan evlâdım olmasına rağmen ağladım olmadi diye.. bu Ay nasib olur insAllah. Ama ben son şans verdim. Bitiricem bebek istegimi aşırı stres oluyorum eşim ve işimden dolayı..

Ah Ablam ya valla öyle ağlamak istiyorum ki böyle hıçkıra hıçkıra sabahlara kadar ama sönmüyo içimdeki ateş çok kötüyüm

Bende adet oldum kızlar bir ay daha çöp yıkıldım yine çok üzgünüm çok ağlayasım var. Mavi Boncugumm canım yeni bat 27 Ağustos

Yaa kıyamam ne kadar zamandır istiyosun sen canım yaş kaç
Bende neler yaşadım geçmişte senin ne hissettiğini iyi bilirim hıçkırarak ağladığım zamanlar çok olmuştur...ama biz sabrettikçe mükâfatını Rabbim yolluyor ben seninde evlat sahibi olacağına inanıyorum yaşça benden küçüksün muhtemelen.. bugünleri de atlatacaksın inşÂllah bak gör bu dünyanın sefası da fâni cefası da... üzüntülerde elbet gelip geçiyor Allah sağlık versin herşeyden önemlisi o şuan sağlığımız olduğu için çok şükretmemiz lazım insana beklemek zor geliyor ama sabrı böyle öğreniyoruz
İçinden geliyorsa tutma gözyaşlarını
Son ağlayışların olur inşâAllah

Hayır yok hiç gebelikte yaşamadım
Bol bol istiğfar çek hayır hasene yap elinden geldiği olduğu kadar.. dua iste . Rabbim müslüman kardeşin musluman kardeşine ettiği duayı reddetmez diye umuyorum. Ben kulumun zannı üzereyim diyor. Nasıl bilirseniz öyleyim diyor. O yüzden umudunu asla yitirme olacağına inan.

İnşallah olur abla ne diyim rabbim kimseye aratmasın evlat kokusunu ne zor şeymiş ne büyük imtihanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…