Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

O kadar ilişkiye rağmen olmadı yani ama çatlamayınca tabi daha ovulasyon kullanmıyosun heralde...o zaman senin yumurtan geç çatladı 6-7 gün attığına göre...
Ultrasonda yumurta nasıl görünüyo peki?

Catlamamis hic canim catlamadan adet olunabiliyor demek ki.. gec catlasa raziydim..
innovita bende de var bu ay doktor catladi dedigi gunden onceki gece bir kere denedim boyle cikti pike yakin evet ama pik mi dersen hayir. T cizgisi bi tik acik renk bak ama ertesi gun kontrolumde yumurtan yeni catlamis dedi doktor

Bu ay catladi. Siyah minik minik biseyler zoomlayip olcuyorda sanirim :) bana ultrason kagidinida verdide bebek yokken napiyim dedim

Yani senin bu test çatlamış dimi bundan 1 gün sonra dedi doktor iyiymiş o zaman ya inşallah tutar baksana canım benimki dün böyleydi üstteki testi 13:00'de yaptım alttakini akşam 21:05'te ikisi de aynı koyulukda çıktı bu durumda yarın mı çatlayacak sence? eşim yoldan geldi yattı uyudu şimdi bugünü değerlendiremedik ya

Dream1988 bide sen o yumurtlama zamanı test yaparken önce T çizgisi hemen belirdi dimi sonra C çıktı
Bende öyle olduda bendeki T'ler C'ye göre daha bastırıklı baksana yumurtlama oldu diye mi böyle oluyor? ilk defa ovulasyon kullanıyorumya uzaylı görmüş şaşkın gibi oldum

Canim imkanin varsa bu sabahi degerlendir

Günaydın değerlendirdim sabah canım
Ama pik günü olmadı
Pikten 1 gün önce olmuştu bide bu sabah oldu pik aynı mı acaba metaktayım 10'da test yapıcam yine
Ay bu ovulasyon testleri adamı sinir ediyor vallahi. İnşallah yumurtlamana denk gelmiştir canım yaaa. Ben iyice güvenimi kaybettim testlere. İnşallah hepimizin bu ay tutaaar

Günaydın değerlendirdim sabah canım
Ama pik günü olmadı
Pikten 1 gün önce olmuştu bide bu sabah oldu pik aynı mı acaba metaktayım 10'da test yapıcam yine

Yok cnm bisi olmaz o kadardan bende de oyle oldu (sabahida degil aksam iliski oldu) , benim korkum oncesinde hic iliski olmamasiydi.
Benim doktor araya bir gun koyun diyor hep ama bu sefer direk catladiktan sonra gordugu icin iki gunude degerlendirin dedi. Sende siliklestigi gunde degerlendir bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…