- 6 Mayıs 2016
- 9.192
- 9.091
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.521
Adetim gelmek bilmedi tamm tamina 6-7 gun yani 1 hafta atti doktorda gec gelmesini bu catlamama olayina bagladi. Valla ultrasonda gordum kuzum yumurtayi ya hizini almis sonme moduna girmisti adet sonrasi 9. Gunde :/ stres etkiler diyo beni bu testler cok etkiledi sanirim. Ben o gecikmede hem heveslendim bir umut dedim gerci hcg testleri negatif cikiyordu ama... gecen ay bu ay gibi degildi epey iliski yasadik.
Predictor bunun markasi cizgilerin yazisi yazmiyor malesef
O kadar ilişkiye rağmen olmadı yani ama çatlamayınca tabi☹ daha ovulasyon kullanmıyosun heralde...o zaman senin yumurtan geç çatladı 6-7 gün attığına göre...
Ultrasonda yumurta nasıl görünüyo peki?
Catlamamis hic canim catlamadan adet olunabiliyor demek ki.. gec catlasa raziydim..
innovita bende de var bu ay doktor catladi dedigi gunden onceki gece bir kere denedim boyle cikti pike yakin evet ama pik mi dersen hayir. T cizgisi bi tik acik renk bak ama ertesi gun kontrolumde yumurtan yeni catlamis dedi doktor
Eki Görüntüle 2293457
Bu ay catladi. Siyah minik minik biseyler zoomlayip olcuyorda sanirim :) bana ultrason kagidinida verdide bebek yokken napiyim dedim
Canim imkanin varsa bu sabahi degerlendirYani senin bu test çatlamış dimi bundan 1 gün sonra dedi doktor iyiymiş o zaman ya inşallah tutarbaksana canım benimki dün böyleydi üstteki testi 13:00'de yaptım alttakini akşam 21:05'te ikisi de aynı koyulukda çıktı bu durumda yarın mı çatlayacak sence? eşim yoldan geldi yattı uyudu şimdi bugünü değerlendiremedik ya Eki Görüntüle 2293465
Canim imkanin varsa bu sabahi degerlendir
Ay bu ovulasyon testleri adamı sinir ediyor vallahi. İnşallah yumurtlamana denk gelmiştir canım yaaa. Ben iyice güvenimi kaybettim testlere. İnşallah hepimizin bu ay tutaaarGünaydın değerlendirdim sabah canım
Ama pik günü olmadı
Pikten 1 gün önce olmuştu bide bu sabah oldu pik aynı mı acaba metaktayım 10'da test yapıcam yine
Günaydın değerlendirdim sabah canım
Ama pik günü olmadı
Pikten 1 gün önce olmuştu bide bu sabah oldu pik aynı mı acaba metaktayım 10'da test yapıcam yine
Ay bu ovulasyon testleri adamı sinir ediyor vallahi. İnşallah yumurtlamana denk gelmiştir canım yaaa. Ben iyice güvenimi kaybettim testlere. İnşallah hepimizin bu ay tutaaar
İnş diger ayda olur
Walla bu son ay. Oldu oldu.. olmadi sonsuza kadar elveda diyeceğim melegimeİnş diger ayda olur
Nasıl oluyor oHatun gı kürklüyü banlamışlarr
Beklenmedik anda olur belkide nasip Allah tan hayırlısıWalla bu son ay. Oldu oldu.. olmadi sonsuza kadar elveda diyeceğim melegime
Yasak koyuyolar bir nevi ceza 1 yada 2 gün kadinlar kulubune giremiyorNasıl oluyor o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?