- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.581
mrb tüp bebek neden dedi peki yaş olayından dolayımıSlm kizlar sonunda tatilden döndüm. Evim evim güzel evimmmm.gelir gelmez doktora geldim.cok sükür kist kaybolmus. Doktor artik tüp bebegi düsün dedi ama benim gücüm yetmez dedim. Klomen verecekti istemedim 6 ay kullandim pek faydasi olmadi dedim. Gonal f 900 luk verdi birde vita pure info diye bir ilac verdi cok iyi dedi sanirim vitamin. Bugunden itibaren 75ml gonal f vurulucam nasil kullanacagimida bilmiyorum. Bu arada 1gonalf 900lük 1ovitrelle 1 vitamin 1075tl tuttu.
aşılama da mı olmuyor pekiSlm kizlar sonunda tatilden döndüm. Evim evim güzel evimmmm.gelir gelmez doktora geldim.cok sükür kist kaybolmus. Doktor artik tüp bebegi düsün dedi ama benim gücüm yetmez dedim. Klomen verecekti istemedim 6 ay kullandim pek faydasi olmadi dedim. Gonal f 900 luk verdi birde vita pure info diye bir ilac verdi cok iyi dedi sanirim vitamin. Bugunden itibaren 75ml gonal f vurulucam nasil kullanacagimida bilmiyorum. Bu arada 1gonalf 900lük 1ovitrelle 1 vitamin 1075tl tuttu.
mrb tüp bebek neden dedi peki yaş olayından dolayımı
aşılama da mı olmuyor peki
amin canımCanim 3 yildir ugrasiyorum.3kimyasalim oldu pirtilasma problemi cikti.yasim 36 bu nedenle tüp bebegi önerdi.ama bu ilaclari bile zor aldim. Allah yardimcimiz olsun
benimde yaş ilerliyorda o yüzden sordumCanim 2 asilama yaptirdim 1 tanesi tuttu ama kimyasal oldu 2.si tutmadi.belki eger saglikli yumurtam gelisirse asilama denerim o da 1500 falan tutuyor
benimde yaş ilerliyorda o yüzden sordum
35 e girdimYas kac canim
Yaşın daha geçmiş canım canını hiç sıkma. Allah nasip eder inşallah en kısa zamanda. Ne zamandır planlıyorsunuz bebek ?1,5 yıllık evliyim 26 yaşındayım
Slm kizlar sonunda tatilden döndüm. Evim evim güzel evimmmm.gelir gelmez doktora geldim.cok sükür kist kaybolmus. Doktor artik tüp bebegi düsün dedi ama benim gücüm yetmez dedim. Klomen verecekti istemedim 6 ay kullandim pek faydasi olmadi dedim. Gonal f 900 luk verdi birde vita pure info diye bir ilac verdi cok iyi dedi sanirim vitamin. Bugunden itibaren 75ml gonal f vurulucam nasil kullanacagimida bilmiyorum. Bu arada 1gonalf 900lük 1ovitrelle 1 vitamin 1075tl tuttu.
benibekleyin fer_nur Mavi Boncugumm Hayhatun kızlaaarrrrrr başka kimlerdi kız unuttum valla afedersiniz. Hepiciniziii çok özledimmmmm. Kimsenin tavığına da kışt demedim ama niye beni banladılar anlamadım ayolll ben suçsuzdum Valla pisi pisine gittim sizleride çooook seviyorum hepinizin mesajını gizli gizli okudum
Yaa canınızı yerim sizinnnn pek seviyom hepinizide yaaaaKızlar koşun koşun kürklümüz geldi haydi çalsın davul zurnalarhoşgeldin böreeem yollarını gözlüyoduk bizde
35 e girdim
çakal seni yeni nick mi açtın bizi takp ettinbenibekleyin fer_nur Mavi Boncugumm Hayhatun kızlaaarrrrrr başka kimlerdi kız unuttum valla afedersiniz. Hepiciniziii çok özledimmmmm. Kimsenin tavığına da kışt demedim ama niye beni banladılar anlamadım ayolll ben suçsuzdum Valla pisi pisine gittim sizleride çooook seviyorum hepinizin mesajını gizli gizli okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?