Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kizlar sonunda tatilden döndüm. Evim evim güzel evimmmm.gelir gelmez doktora geldim.cok sükür kist kaybolmus. Doktor artik tüp bebegi düsün dedi ama benim gücüm yetmez dedim. Klomen verecekti istemedim 6 ay kullandim pek faydasi olmadi dedim. Gonal f 900 luk verdi birde vita pure info diye bir ilac verdi cok iyi dedi sanirim vitamin. Bugunden itibaren 75ml gonal f vurulucam nasil kullanacagimida bilmiyorum. Bu arada 1gonalf 900lük 1ovitrelle 1 vitamin 1075tl tuttu.

mrb tüp bebek neden dedi peki yaş olayından dolayımı

aşılama da mı olmuyor peki

mrb tüp bebek neden dedi peki yaş olayından dolayımı

Canim 3 yildir ugrasiyorum.3kimyasalim oldu pirtilasma problemi cikti.yasim 36 bu nedenle tüp bebegi önerdi.ama bu ilaclari bile zor aldim. Allah yardimcimiz olsun

benibekleyin fer_nur Mavi Boncugumm Hayhatun kızlaaarrrrrr başka kimlerdi kız unuttum valla afedersiniz. Hepiciniziii çok özledimmmmm. Kimsenin tavığına da kışt demedim ama niye beni banladılar anlamadım ayolll ben suçsuzdum Valla pisi pisine gittim sizleride çooook seviyorum hepinizin mesajını gizli gizli okudum

Neeeeee o nedir öyle ya aman Allah'ım içeriği neymiş neden o kadar pahalı ya inşâAllah sonuç olumlu olurda yazık bu paralarda kolay kazanılmıyo
Tek dertleri para bu ilaç piyasasının
Doktora demesi kolay tabi herkeste onlar gibi para yok tüp bebeğede bi sürü para istiyolar tutup tutmayacağı da belli değil
Rabbim muhtaç etmesin

Kızlar koşun koşun kürklümüz geldi haydi çalsın davul zurnalar hoşgeldin böreeem yollarını gözlüyoduk bizde

Kızlar koşun koşun kürklümüz geldi haydi çalsın davul zurnalar hoşgeldin böreeem yollarını gözlüyoduk bizde
Yaa canınızı yerim sizinnnn pek seviyom hepinizide yaaaa yanlış bişi yapmışım ama onun yanlış olduğunu bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…