- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.621
6 ay bitti canım inşallah olur Çok istiyorum nolur dua edin banaYaşın daha geçmiş canım canını hiç sıkma. Allah nasip eder inşallah en kısa zamanda. Ne zamandır planlıyorsunuz bebek ?
Oyşşş hoşgeldin madonnam@benibekleyinfer_nur Mavi Boncugumm Hayhatun kızlaaarrrrrr başka kimlerdi kız unuttum valla afedersiniz. Hepiciniziii çok özledimmmmm. Kimsenin tavığına da kışt demedim ama niye beni banladılar anlamadım ayolll ben suçsuzdum Valla pisi pisine gittim sizleride çooook seviyorum hepinizin mesajını gizli gizli okudum
Burdayım boncuğum halaydayım Madonna için
Kürklüm az önce kamyon arkasi yazisi okudum ne yaziyordu bil bakalımTamam abba bundan sonra çenemi tutacam
oşşşbuldum çiçaaaammmmOyşşş hoşgeldin madonnam❤
NeeeeKürklüm az önce kamyon arkasi yazisi okudum ne yaziyordu bil bakalım
Ne mi yaziyodu bak aynen cümle şu: Sen dalgana bak frekansını ben ayarlarımoşşşbuldum çiçaaaammmm
Neeee
Hee bende kürklü mürklü bişey sandımdıNe mi yaziyodu bak aynen cümle şu: Sen dalgana bak frekansını ben ayarlarım
Demekki frekansini biz ayarlayacaz boncuk hatunHee bende kürklü mürklü bişey sandımdıdalgama baktım ama frekansım ayarlanmadı kız. Ban yidim
Ay korktum şimdi benimde çatlamadımı acaba diye çünkü pik 2 gün sürdü sonra silindi bi daha koyulaştı belkide çatlamadıEvet cok enteresan ya aslinda seffaf akintida olmustu
Ama catlamamis buyumus kalmis
Zahmet olmazsDemekki frekansini biz ayarlayacaz boncuk hatun
Aminn aminBanlanmadan Bi gece daha diyelim
Ay korktum şimdi benimde çatlamadımı acaba diye çünkü pik 2 gün sürdü sonra silindi bi daha koyulaştı belkide çatlamadı
Martta inşallah kucağıma alcamSelamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillâhirrahmânirrahim diyerek başlıyorum inşâAllah en kısa zamanda hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sadece bat bekleyenleri listeye alıyorum,
direkt hamile olanları malesef
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
Çok mu üzüntülüsün? Çok mu sıkıntıdasın?
Bak ne diyor Yaradan...
"Rabbin şüphesiz sana verecek ve sende hoşnut olacaksın."(Duha suresi 5.ayet)
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
HAMİŞLERİMİZ
Mavi Boncugumm 10 Mayıs'ta 10+3'de gebeliği sonlandırıldı
@EneacizSAT:2 mart
Hayhatun 26.02 - KIZ
@suzi8826 mart
@Hayal Kocak5 nisan
@EceCigdemSat: 3 mart
@hilalyunus3mre3 Mart -ERKEK
@YarenimiSat:25 Mart
@balarisi_14 nisan ERKEK
@Secretary34Sat:10 nisan
@sumeyyekrcSat: 7 mayıs
@Tatlim12345Sat:5 Mart
@eecemyldzSat:15 mayıs
@eelifceSat:30 Mart
@sukufenazzSat:21 mayıs
@buse_ipek09
@hayaksiiSat:25 mayıs
@LostinparadiseSat:29 mayıs
BEKLENEN ADET TARİHLERİ
@mervana87941 ağustos
@Smile Forever?
@Kutsalll Enerjiii?
@Sessiz melekkk?
@Nurov16 ağustos
@szfb28 mayıs
@Umutumut827 mayıs
@HeyeCANm1 temmuz
@Papyoon22 ağustos
@Sessizzollll17 haziran
@Sari NisaNEkim'de inşâllah devam♥
@Minik_kebelekBirgün döner inşâllah
fer_nur 23 temmuz
K KurkmantoluS17 ağustos
@Yazgele27 temmuz
@elfff06?
Dream1988 4 temmuz
@Nisanesintisi0125 haziran
@Gulceannesi7 temmuz
@Emine Hatayli19 ağustos
@Kahvevekaktus13 ağustos
@benibekleyinDönüşü muhteşem olacak
@Denizyildizi_44417 haziran
@N8M16 temmuz
@sule220428 haziran
@EsraD884 temmuz
Semaknc 27 ağustos
Kızlar hamileyim Türk kahvesi zararlı mı
Cok teşekkür ederim tm dikkat ederimHayırlı olsun benim bildiğim kadarıyla zararlı çünkü yüksek miktarda kafein içeriyor kafein bebeğin gelişimini olumsuz etkiliyormuş yinede doktorunuza sorabilirsiniz
Çay bile açık içilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?