- 6 Mayıs 2016
- 9.191
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.641
Cok teşekkür ederim tm dikkat ederimbsey daha sorcam sırt üstü yatmak bebeğe zarar verir mi
Tm Allah razı olsun bilgilendrdiğiniz içinIlk 3 ay zararı yok ama 3 aydan sonra yani karın büyümeye başladığı zaman yatılmamalı diye biliyorumben hep soluma yatardım
Bebek için en doğru yön solmuş
Tm Allah razı olsun bilgilendrdiğiniz için
Çok düşünüp strese girme. Allah'a güven ve gerçekten olacağına inan bence. Kesinlikle olumsuz düşüncelere kapılma. İnşallah tez zamanda olur. Allah isteyen herkesin yar ve yardımcısı olsun6 ay bitti canım inşallah olur Çok istiyorum nolur dua edin bana7. Ay için bismillah dedik
Kızlar ben artık denemıcem dedim ama dusunmeden de edemiyorum yarın Dr a gideceğim bir de eşim gitsin diyorum ama bu konuda cok cahiliz sanırım esim e hangi testler yapılacak surec nasıl olacak bana yardımcı olabilir misiniz ikimiz de gerildik ıyıce
Allah hayrlı bi evlat nasip etsin inşallahÇok düşünüp strese girme. Allah'a güven ve gerçekten olacağına inan bence. Kesinlikle olumsuz düşüncelere kapılma. İnşallah tez zamanda olur. Allah isteyen herkesin yar ve yardımcısı olsun
Ya ben yumurtlama zamanı kasık ağrısı yaşıyorum sol kısmında yapmicaktım aslında sonra ağrım var test yapiyim bakiyim çıkıcakmı dedim ve pik oldu geçen ayda denedim tam pik olduktan 13 gün sonra adet oldum yani ben güveniyorum açıkcasıO testlere yuzde yuz guvenme bence bu ayda doktora gitmeden onceki gece baktigimda
Pik degildi pike yakindi ama doktora gittigimde bgn catlamis dedi
28 AğustosSelamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillâhirrahmânirrahim diyerek başlıyorum inşâAllah en kısa zamanda hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sadece bat bekleyenleri listeye alıyorum,
direkt hamile olanları malesef
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
Çok mu üzüntülüsün? Çok mu sıkıntıdasın?
Bak ne diyor Yaradan...
"Rabbin şüphesiz sana verecek ve sende hoşnut olacaksın."(Duha suresi 5.ayet)
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
HAMİŞLERİMİZ
Mavi Boncugumm 10 Mayıs'ta 10+3'de gebeliği sonlandırıldı
@EneacizSAT:2 mart
Hayhatun 26.02 - KIZ
@suzi8826 mart
@Hayal Kocak5 nisan
@EceCigdemSat: 3 mart
@hilalyunus3mre3 Mart -ERKEK
@YarenimiSat:25 Mart
@balarisi_14 nisan ERKEK
@Secretary34Sat:10 nisan
@sumeyyekrcSat: 7 mayıs
@Tatlim12345Sat:5 Mart
@eecemyldzSat:15 mayıs
@eelifceSat:30 Mart
sukufenazz Sat:21 mayıs
@buse_ipek09
@hayaksiiSat:25 mayıs
Lostinparadise Sat:29 mayıs
BEKLENEN ADET TARİHLERİ
@mervana87941 ağustos
@Smile Forever?
@Kutsalll Enerjiii?
@Sessiz melekkk?
@Nurov16 ağustos
@szfb28 mayıs
@Umutumut827 mayıs
@HeyeCANm1 temmuz
@Papyoon22 ağustos
@Sessizzollll17 haziran
@Sari NisaNEkim'de inşâllah devam♥
@Minik_kebelekBirgün döner inşâllah
@fer_nur23 temmuz
K KurkmantoluS17 ağustos
@Yazgele27 temmuz
@elfff06?
@Damla19894 temmuz
@Nisanesintisi0125 haziran
@Gulceannesi7 temmuz
@Emine Hatayli19 ağustos
Kahvevekaktus 13 ağustos
@benibekleyinDönüşü muhteşem olacak
@Denizyildizi_44417 haziran
@N8M16 temmuz
@sule220428 haziran
@EsraD884 temmuz
Semaknc 27 ağustos
Tesekkur ederım canım cevabın ıcın doktor yonlendırır o zmn degil mi hani nasıl bilmezsiniz bunu denilecek bırsey yokErkeklere bildiğim kadarıyla sadece sperm testi yapılıyor onu yaptırsın yeter canım
Ürolojiden randevu alacak
Zaten doktor ne yapması gerektiğini söyler
Çok düşünüyorum çok strese giriyorum bugün o kadar üzüldüm ki iş yerimde şefim dayanamadı beni eve gönderdi sen bugün dinlen diye elimde değil takmamak için ne yapacağımı bilmiyorumÇok düşünüp strese girme. Allah'a güven ve gerçekten olacağına inan bence. Kesinlikle olumsuz düşüncelere kapılma. İnşallah tez zamanda olur. Allah isteyen herkesin yar ve yardımcısı olsun
Tesekkur ederım canım cevabın ıcın doktor yonlendırır o zmn degil mi hani nasıl bilmezsiniz bunu denilecek bırsey yok
Devlet karşılamıyor mu sizinkini. Bana doktorum aşılamayı devlet karşılıyor hiç ücret vermiyceksiniz dediCanim 2 asilama yaptirdim 1 tanesi tuttu ama kimyasal oldu 2.si tutmadi.belki eger saglikli yumurtam gelisirse asilama denerim o da 1500 falan tutuyor
GünaydınnnHayırlı huzurlu sabahlar herkese
GünaydınnnnnnlaaaarrrrGünaydınn hanımlaaaarr
Aşılama için kullanılan iğnelerin bir kısmını devlet karşılıyor ve eger özel hastahanede yapılacaksa doktor da ekstra bir aşılama ücreti alıyor ve bnm bulunduğum yerde her şey dahil aşılama 1000 lira tutuyorDevlet karşılamıyor mu sizinkini. Bana doktorum aşılamayı devlet karşılıyor hiç ücret vermiyceksiniz dedi
Günaydın herkeseGünaydınnnnnnlaaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?