Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben artık denemıcem dedim ama dusunmeden de edemiyorum yarın Dr a gideceğim bir de eşim gitsin diyorum ama bu konuda cok cahiliz sanırım esim e hangi testler yapılacak surec nasıl olacak bana yardımcı olabilir misiniz ikimiz de gerildik ıyıce

6 ay bitti canım inşallah olur Çok istiyorum nolur dua edin bana 7. Ay için bismillah dedik
Çok düşünüp strese girme. Allah'a güven ve gerçekten olacağına inan bence. Kesinlikle olumsuz düşüncelere kapılma. İnşallah tez zamanda olur. Allah isteyen herkesin yar ve yardımcısı olsun

Erkeklere bildiğim kadarıyla sadece sperm testi yapılıyor onu yaptırsın yeter canım
Ürolojiden randevu alacak
Zaten doktor ne yapması gerektiğini söyler

O testlere yuzde yuz guvenme bence bu ayda doktora gitmeden onceki gece baktigimda
Pik degildi pike yakindi ama doktora gittigimde bgn catlamis dedi
Ya ben yumurtlama zamanı kasık ağrısı yaşıyorum sol kısmında yapmicaktım aslında sonra ağrım var test yapiyim bakiyim çıkıcakmı dedim ve pik oldu geçen ayda denedim tam pik olduktan 13 gün sonra adet oldum yani ben güveniyorum açıkcası

28 Ağustos

Erkeklere bildiğim kadarıyla sadece sperm testi yapılıyor onu yaptırsın yeter canım
Ürolojiden randevu alacak
Zaten doktor ne yapması gerektiğini söyler
Tesekkur ederım canım cevabın ıcın doktor yonlendırır o zmn degil mi hani nasıl bilmezsiniz bunu denilecek bırsey yok

Çok düşünüp strese girme. Allah'a güven ve gerçekten olacağına inan bence. Kesinlikle olumsuz düşüncelere kapılma. İnşallah tez zamanda olur. Allah isteyen herkesin yar ve yardımcısı olsun
Çok düşünüyorum çok strese giriyorum bugün o kadar üzüldüm ki iş yerimde şefim dayanamadı beni eve gönderdi sen bugün dinlen diye elimde değil takmamak için ne yapacağımı bilmiyorum

Tesekkur ederım canım cevabın ıcın doktor yonlendırır o zmn degil mi hani nasıl bilmezsiniz bunu denilecek bırsey yok

Rica ederim canım tabiki yönlendirir yönlendirmek zorunda işi o
Onu sorgulamak onun haddine düşmemiş
Kimse anasının karnından bişey bilerek doğmuyor

Devlet karşılamıyor mu sizinkini. Bana doktorum aşılamayı devlet karşılıyor hiç ücret vermiyceksiniz dedi
Aşılama için kullanılan iğnelerin bir kısmını devlet karşılıyor ve eger özel hastahanede yapılacaksa doktor da ekstra bir aşılama ücreti alıyor ve bnm bulunduğum yerde her şey dahil aşılama 1000 lira tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…