- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.661
Evet canım dün oldum.bugün aşılamayA başlıyorum. Dün kan verdim doktor bugün tekrar kontrol edecekmişM Minikbirmucizemeselesi canımm geçen banlı olduğumda yorumunu görmüştüm listeyi güncellermisiniz mi ne diye, niye öyle dedin regl mi oldun??
Çokmuş canım ben sordum ilaç falan dedim devlet karşılıyor dedi ama yeni bişey çıkarsa bilmiyorumAşılama için kullanılan iğnelerin bir kısmını devlet karşılıyor ve eger özel hastahanede yapılacaksa doktor da ekstra bir aşılama ücreti alıyor ve bnm bulunduğum yerde her şey dahil aşılama 1000 lira tutuyor
Cnm işte iğnelerin bir kısmını devlet karşılıyor .mesela Bn aşılama olmadım ama aşılamada kullanılan gonal f iğnelerinden kullandım bir ay .1600 tuttu iğneler ama biz 600 tl ödedik tabi içinde çatlatma iğnesi de vardı . Düşün Yani devlet 1000 lirasını karşıladı .bnm arkadasım yaptı aşılama .iğnelere 600 verdi aşılamaya da 400 tl istedi hastahane Yani toplamda bir milyara yaptırdı .her yerde farklı olabilirÇokmuş canım ben sordum ilaç falan dedim devlet karşılıyor dedi ama yeni bişey çıkarsa bilmiyorum
mrb aşılamada ne zaman ne gibi işlemler uygulanıyorEvet canım dün oldum.bugün aşılamayA başlıyorum. Dün kan verdim doktor bugün tekrar kontrol edecekmiş
Yaaa kısmet işte canım. Rabbim daha da bekletmez inşallahEvet canım dün oldum.bugün aşılamayA başlıyorum. Dün kan verdim doktor bugün tekrar kontrol edecekmiş
Kız döndün mü aramızaGünaydınnnnnnlaaaarrrr
bir daha yapmıycakKız döndün mü aramızabanlanmıştın yine hiç rahat durmuyon gel bakim şöyle
Bu kızı çok rahat bırakıyorsun Nurbir daha yapmıycaksöz verdi
dün işe gelirken kamyon arkası yazısı okudum tam kürklüye göreydiBu kızı çok rahat bırakıyorsun Nur
Kız döndün mü aramızabanlanmıştın yine hiç rahat durmuyon gel bakim şöyle
Yav kızlarr ben bilmeden yaptım bilerek yapmadım ki vallabir daha yapmıycaksöz verdi
şikayet etmiştir zaten konunu tam da anlamadıydımYav kızlarr ben bilmeden yaptım bilerek yapmadım ki vallahatta bana alkollü didiler onlara bişey olmadı ben banlandım
Aman boş boş işlerşikayet etmiştir zaten konunu tam da anlamadıydım
Eyvallah ciğerim her daim arkamda olkürklü sen dalgana bak frenkansını ben ayarlarım
bayramda olamam gibi kendini ona göre kısıtlaEyvallah ciğerim her daim arkamda ol
Hahhaha neymişşşdün işe gelirken kamyon arkası yazısı okudum tam kürklüye göreydi
Bende okudum da hiçbirşey anlamadım vallaYav kızlarr ben bilmeden yaptım bilerek yapmadım ki vallahatta bana alkollü didiler onlara bişey olmadı ben banlandım
Tamam abba mesai saatleri dışı dikkatli olcambayramda olamam gibi kendini ona göre kısıtlac.tesi pazar giremedim sonuç ban ban ban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?