- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #22.381
gel çay içelim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ayy kahvaltı da hazırlasan süper olurgel çay içelim![]()
olur hazırlarım gel senAyy kahvaltı da hazırlasan süper olur![]()
Akşam vercem artık eve gidem de zati hastayım yemekte yapamamSipariş ver kız gelmiyor mu![]()
Geçmiş olsun kuzum yaaAkşam vercem artık eve gidem de zati hastayım yemekte yapamam![]()
Kuzu senin profilde gezindim accık. Kime yorum yaptıysan konu kapanmışgünaydınlaaaaar
fer_nur yaaaaaaaaa
anlatsana biraz nasıl oldu
Hayhatun K KurkmantoluS hep dedikodumu yapmışsınız kızlarrrr
Mavi Boncugumm
guzelgunler2019 sizin bebelere şifa diliyorum.
bb is back bitches![]()
özele bak kuzucumgünaydınlaaaaar
fer_nur yaaaaaaaaa
anlatsana biraz nasıl oldu
Hayhatun K KurkmantoluS hep dedikodumu yapmışsınız kızlarrrr
Mavi Boncugumm
guzelgunler2019 sizin bebelere şifa diliyorum.
bb is back bitches![]()
kız sende ne dolanıyon milletin profilinde seninkide kapalıdır Allah bilir onudaKuzu senin profilde gezindim accık. Kime yorum yaptıysan konu kapanmış![]()
Kız millete özelden neler yazıyonözele bak kuzucum
Yok açık heralde kızkız sende ne dolanıyon milletin profilinde seninkide kapalıdır Allah bilir onuda![]()
Ben varım da, oğlanla sabahki güreşimizde boynum tutuldu zor saatler geçiriyorum. Yuva da almıyo, tek başıma.. 14 kilo civarı huysuz ve sürekli kucak isteyip kucakta taklalar atan bi tip olduğundanben geldim kimseler yok ☹
Sen nasılsın canım?ben geldim kimseler yok ☹
Ya kuzu bu hayıt otuymuş şuymuş buymuş zarar vermiyor mu. Sen sürekli yeni şeylere başlıyon ben mi karıştırıyom aceppBu arada kızlar ben yine delirip hayıt otu hapına başladım.
Çünkü yumurtlama dönemi belirtileri beni tüketiyor, sadece bi hagtacık gögüs sızım yok onun dışınd hep acıyor.
Zaten artık cidden gebelikle ilgili bi beklentim yok, kocayı boşatacak bana yoksa bebek isteği. Sdce bu hormonel şeyleri çekmek istemiyorum, hayıt otu hapı hem tüm bu belirtileri ortadan kaldırmıştı, biraz sivilce yapıyo bi de göbüş ama olsun zaten kime beğendiricem kendimi ki![]()
Ya soğan kürüyle bozdum ben düzenimiYa kuzu bu hayıt otuymuş şuymuş buymuş zarar vermiyor mu. Sen sürekli yeni şeylere başlıyon ben mi karıştırıyom acepp
Valla kuzu hala çay arayışındasınYa soğan kürüyle bozdum ben düzenimi
Çörekotu denedim bi de
Bi de bi ay glifor aldım
Evet sürekli bişiler denemiş gibi oldum.
En son doktor hayıt otu hapı kullan 3 ay dedi, ama hayıtotu hapıı tüm yumurtlama belirtilerini yok ediyo ve gebelikte çok da önerilmiyo diye bi ay kullanıp bıraktım. Onu bıraktığımdan beri daha da yopun geçiyo ovu dönemleri.
Önerdikleri gibi üç ay kullanayım diyorum, ne göğüs ağrısı ne rahim ağrısı, sıfır ağrıyla bi döngü geçirdiydim.
Yani hayıt otu hapı papatya çayı gibi bişi, aslen çayı da var, sabah akşam da içebilirsin de almanyada nerde bulcam ki o çayı.