• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben geldim kimseler yok ☹
Ben varım da, oğlanla sabahki güreşimizde boynum tutuldu zor saatler geçiriyorum. Yuva da almıyo, tek başıma.. 14 kilo civarı huysuz ve sürekli kucak isteyip kucakta taklalar atan bi tip olduğundan💆‍♀️💆‍♀️Oğlana değil bana şifa dile de tutulup kalmıyım. Bikaç kez tutulup kaldım sonu çok fena oluyor.

Bu arada kızlar ben yine delirip hayıt otu hapına başladım.
Çünkü yumurtlama dönemi belirtileri beni tüketiyor, sadece bi hagtacık gögüs sızım yok onun dışınd hep acıyor.
Zaten artık cidden gebelikle ilgili bi beklentim yok, kocayı boşatacak bana yoksa bebek isteği. Sdce bu hormonel şeyleri çekmek istemiyorum, hayıt otu hapı hem tüm bu belirtileri ortadan kaldırmıştı, biraz sivilce yapıyo bi de göbüş ama olsun zaten kime beğendiricem kendimi ki 😞

Bu arada kızlar ben yine delirip hayıt otu hapına başladım.
Çünkü yumurtlama dönemi belirtileri beni tüketiyor, sadece bi hagtacık gögüs sızım yok onun dışınd hep acıyor.
Zaten artık cidden gebelikle ilgili bi beklentim yok, kocayı boşatacak bana yoksa bebek isteği. Sdce bu hormonel şeyleri çekmek istemiyorum, hayıt otu hapı hem tüm bu belirtileri ortadan kaldırmıştı, biraz sivilce yapıyo bi de göbüş ama olsun zaten kime beğendiricem kendimi ki 😞
Ya kuzu bu hayıt otuymuş şuymuş buymuş zarar vermiyor mu. Sen sürekli yeni şeylere başlıyon ben mi karıştırıyom acepp

Ya kuzu bu hayıt otuymuş şuymuş buymuş zarar vermiyor mu. Sen sürekli yeni şeylere başlıyon ben mi karıştırıyom acepp
Ya soğan kürüyle bozdum ben düzenimi
Çörekotu denedim bi de
Bi de bi ay glifor aldım
Evet sürekli bişiler denemiş gibi oldum.
En son doktor hayıt otu hapı kullan 3 ay dedi, ama hayıtotu hapıı tüm yumurtlama belirtilerini yok ediyo ve gebelikte çok da önerilmiyo diye bi ay kullanıp bıraktım. Onu bıraktığımdan beri daha da yopun geçiyo ovu dönemleri.
Önerdikleri gibi üç ay kullanayım diyorum, ne göğüs ağrısı ne rahim ağrısı, sıfır ağrıyla bi döngü geçirdiydim.
Yani hayıt otu hapı papatya çayı gibi bişi, aslen çayı da var, sabah akşam da içebilirsin de almanyada nerde bulcam ki o çayı.

Ya soğan kürüyle bozdum ben düzenimi
Çörekotu denedim bi de
Bi de bi ay glifor aldım
Evet sürekli bişiler denemiş gibi oldum.
En son doktor hayıt otu hapı kullan 3 ay dedi, ama hayıtotu hapıı tüm yumurtlama belirtilerini yok ediyo ve gebelikte çok da önerilmiyo diye bi ay kullanıp bıraktım. Onu bıraktığımdan beri daha da yopun geçiyo ovu dönemleri.
Önerdikleri gibi üç ay kullanayım diyorum, ne göğüs ağrısı ne rahim ağrısı, sıfır ağrıyla bi döngü geçirdiydim.
Yani hayıt otu hapı papatya çayı gibi bişi, aslen çayı da var, sabah akşam da içebilirsin de almanyada nerde bulcam ki o çayı.
Valla kuzu hala çay arayışındasın 😂😂

Bence sen az sal kendini. Bi eski düzenine kavuş

Back
X