- 15 Temmuz 2014
- 209
- 56
- 68
- Konu Sahibi Annebabakuzusu
-
Ben kuzunun mezarına gidemiyorum(( düşündükte karnımda bişeyler uçuşuyor sanki (((.sizce bana kızıyor mudur ((
Bugün gideceğim inş.Gidip sarılcam yawrumaaa çok özledim seni ben geldim annem diycemmmm
((( bende bugün için dedim eşime ama inşallah (( bende çok özledim rüyama gel kuzum diycem ((
Nden kaybettin bebeğini cnm
Canım rabbim sabir versin cok ben kizimi kaybedeli bir sene oldu 11.ayda gidebildim agladim agladim cok zor bende gidemem diyordum ilk baslarda kahroluyordum ama gittim iyi geldi yüreğim hafifledi ama acim ayni hala hamile kalabilmis değilim
Ağır preeklampsi sonrası erken doğum .7 gün yaşadı Başar I'm((
Ağır preeklampsi sonrası erken doğum .7 gün yaşadı Başar I'm((
Ah canımm
Başın sağ olsun..
Git elbette meleğinin yanına..
Tek hissetmesin kendini oralarda
konuş onunla. dualar et...
Rabbim ahirette kavuştursun sizi..
En yakın zamanda sağlıklı bir evlat kucaklamayı nasip etsin insallah.
Çok zor biliyorummmm .Rabbim yüreğine inşirah versin.
Ben kuzunun mezarına gidemiyorum(( düşündükte karnımda bişeyler uçuşuyor sanki (((.sizce bana kızıyor mudur ((
26 haziran da 6 aylik olu dogum yaptim melek kizimin gelisimi 18-19 haftalik yani 5 aylikti uc hafta karnimda cansizmis ben avusturyadayim annemlerin yaninda burada 500 g altinda dogan bebekler toplu bi halde yakiliyormus Rabbime sonsuz sukurler olsun cabalarimiz sonucu otopsi yaptirmadan turkiyeye gitti cennetlik kizim orada defnedildi babasi kendi elleriyle koydu yavrumuzu mezara suan doktor kontrolleri sebebiyle turkiyeye donmedim cumartesi esim gelecek ve ne zaman donecegim bilmiyorum ama bir yanim kizima kavusmak istiyor bir yanimda cok korkuyor mezarini gormekten...
Allahim hepimize sabir versin insaAllag cennette kavustursun meleklerimize..
26/06/2014 cennet müjdem seni hic unutmayacagim annesinin melegi ♥
bende 03/10/2013 de 32 haftalık doğum yaptım ve yusufum 10 gün yaşadı 13/10/2013 te geçen sene kurban bayramında melek oldubabası çok sevdiği babaannesinin yanına defnetti kendi elleriyle lohusa olduğum için 40. çıkana kadar gidemedim ve şimdi her hafta gitmeye çalışıyorum babası daha sık gidiyo ben dayanamıyorum ama gitmekte istiyorum mezarınıda yaptırdı babası çamınıda dikti gözü gibi bakıyo oğluşuna ALLAHIM kimseye böyle bir acı yaşatmasın yaşattığınada sabır versin. şimdi düşünüyorumda önceden en ufak bir şeyi kendime dert sıkıntı ederdim şimdi derdin büyüğünü yaşadım tattım onlarda dertmiymiş diyorum ALLAHIM isyana girmekten korusun hepimizi melek anne babaları
Bende 16 nisanda kaybettim oğlumu 20 haftada gebeliğim sonlandırıldı. Görmeyi cok istedim ama gostermediler mezarina gitmek istedim esim götürmedi kotu olurum diye zaten kötüyüm ne büyük bir aciymis bu rabbim herkese sabir versin bu mubarek günde dualarimizi kabul etsin. Insallah hepimizw sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Allahım sizlere peygamber sabrı versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Âmin magrenta.benim eşim gidiyor.ama ben bi türlü cesaretimi toplayıp gidemedim kuzumun yanına((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?