Meleğinizin yanına ne zaman gidebildiniz?

4 ay olacak gitmeyi cok istesemde henuz gidemedim o manzaraya nasil bir tepki veririm bilemiyorum.

Bnde cok korktum.ama esimin destegiyle gittim ilk basta dondum sanki oturdum ayakucuna agladim hickira hickira sonra suladim cicek ektim vicdanen cok rahatladim cunku bnim oglum yetim degil anasi babası var kimsesiz degil yalniz hissetmesin annesi onu unuttu dusunmesin cok rahatladim eve donunce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok iyi yapmissin bende ayni seyi dusunuyorum kimsesizler gibi yatmasin orda annesi susler mezarını bir an evvel gidicem bende

cok iyi yapmissin bende ayni seyi dusunuyorum kimsesizler gibi yatmasin orda annesi susler mezarını bir an evvel gidicem bende

Ihmal etme yavrunu gidince rahatlicksn gor bk

Bende sizin gibi düşünüyorum meleklerimiz yalnız değiller ama illaki analarıni babalarını hisstmek isterler,bende oğluma gidicem mutlaka dün kırkımızdı.en yakın zamanda prensimin mezarına gidip ona söylemek istediklerimi özlemimi anlatıcam,zaten hergün onunlayım düşüncelerİmde.oglumu çoook özledimmmm

ertesi gün gittim

mezarlık evime çok yakındı sıksık gidiyordum şimdi taşındım seyrekleşti ((( en son çiçekler götürdük ablasıyla kızıma bayramlık

ertesi gün gittim

mezarlık evime çok yakındı sıksık gidiyordum şimdi taşındım seyrekleşti ((( en son çiçekler götürdük ablasıyla kızıma bayramlık

Allah rahmet eylesin bnde cicek ektim igluma bide agac ekicm

ben 1 ay sonra yani bayramın birinci günü gittim
aslında elimde olsa daha erken giderdim ama uzakta olduğumuz için gidemedim
arabadan indim koşa koşa gittim kapıdan bile geçmedim duvardan atladım orası daha yakın diye
öptüm kokladım toprağını sevdim ama bol bol öpt anneni affet gelemedim dedim
ama kalbim hep seninle sakın annem beni unuttu diye düşünme dedim sonra bayağı konuştum
olanları anlattım onsuz hayatımızın hep eksik olduğunu söyledim
sonra ona aldığım mavi tavşanlı bir şapkası vardı onu mezar taşına taktım
biraz mezarının etrafını düzelttim yine geleceğim seni çok seviyorum dedim kocaman bir öpücük kondurdum ve ayrıldık

Ağır preeklampsi sonrası erken doğum .7 gün yaşadı Başar I'm ((

allah sabır versin canım
benimde kızkardeşim geçen 19 ağustosta 31 haftalık erken doğum yaptı ve 7 gün yaşadı meleğimiz vefat etti
senin acını en derinden yaşıyorum ilk bebeği idi ve tüp bebek ile kavuşmuştu
kızkardeşim her haftta sonu gidiyor bebeğinin mezarına
çok acı çekiyor ben teyzesi olarak yandım o kavruldu
allah sana kızkardeşime ve sizin gibi içi yanan annelere sabırlar versin

ertesi gün gittim

Allah rahmet eylesin bnde cicek ektim igluma bide agac ekicm

Ne guzel yapmissin duyup goormustur seni

Allah sabir versin hepimize cok zor sanki zamn durmus gibi besigini yapacagimiza mezarini yaptik ne zormus kaderim isyan etmek istemiyorum nasip

Allah sabir versin hepimize cok zor sanki zamn durmus gibi besigini yapacagimiza mezarini yaptik ne zormus kaderim isyan etmek istemiyorum nasip

Rabbim hepinize sağlıklı ve hayırlı evladlar nasip etsin kızlar bu dünyadaki en büyük acı ile imtihan oluyorsunuz
sizi sevenlerde sizin acınızla size birşeyler yapamamak acınızı dindiremenin derdiyle yanıyorlar
benim kızkardeşim gül gibi soldu gülmüyor neşesi kalmadı
psikolajik destek aldı şimdi yine tüp bebek ile hamile inşallah bu sefer kuzusunu sağlıkla kucağına alır
rabbim hepinize bu acılarınızı geride bıraktıracak mutluluklar nasip etsin

sağol tatlım ALLAHIM razı olsun bende şimdi 5 haftalık hamileyimmm ALLAHIM tekrardan güldürdü yüzümüzü melek yavrularım gönderdi kardeşlerini şükürler olsun ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin...

sağol tatlım ALLAHIM razı olsun bende şimdi 5 haftalık hamileyimmm ALLAHIM tekrardan güldürdü yüzümüzü melek yavrularım gönderdi kardeşlerini şükürler olsun ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin...

Ins bnada nasip olur

Bir anne olarak yazılarınızı içim parçalanarak ağlayarak okudum. Rabbim acılarınızı hafifletsin, bu acı nasıl hafifler bilmiyorum ama rabbim sağlıklı uzun ömürlü evlatlarınıza kavuştursun sizi

Sagol canim insallah kardesinde bu sefer guzel bir hamilelik gecirip bebegini saglikla kucaklar allah kimsete yasatmasin cok agir bir aci.

Nasıl sevindim anlatamam sanki ben hamileyim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Ne kadar zaman sonra hamile kaldin peki birde sezeryanmiydi normal dogummu?

Amin ins

Nasıl sevindim anlatamam sanki ben hamileyim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Ne kadar zaman sonra hamile kaldin peki birde sezeryanmiydi normal dogummu?

ALLAHIM razı olsun arkadaşım iyi dileklerin için çok tşk ederim 10 ay sonra hamile kaldım sezeryanla doğum yaptım ekimin 3 de. bir sene yasaktı ama 7 ay korundum bıraktım üçüncü ayımda rabbim nasip etti şükürler olsun darısı isteyen herkesin başınaa

sorunsuz saglikli bir gebelik olacak canim hic merak etme 10 ay iyi bir zaman bende 5 veya 6 ay korunup sonra birakmak ıstıyorum benim doktorum 8 ay korun dedi allahim sabir versin beklemek icin. Ara ara gelip buralara yaz umut olursun hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…