- 23 Nisan 2014
- 1.268
- 1.327
- 248
- Konu Sahibi Annebabakuzusu
-
4 ay olacak gitmeyi cok istesemde henuz gidemedim o manzaraya nasil bir tepki veririm bilemiyorum.
cok iyi yapmissin bende ayni seyi dusunuyorum kimsesizler gibi yatmasin orda annesi susler mezarını bir an evvel gidicem bendeBnde cok korktum.ama esimin destegiyle gittim ilk basta dondum sanki oturdum ayakucuna agladim hickira hickira sonra suladim cicek ektim vicdanen cok rahatladim cunku bnim oglum yetim degil anasi babası var kimsesiz degil yalniz hissetmesin annesi onu unuttu dusunmesin cok rahatladim eve donunce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cok iyi yapmissin bende ayni seyi dusunuyorum kimsesizler gibi yatmasin orda annesi susler mezarını bir an evvel gidicem bende
ertesi gün gittim
mezarlık evime çok yakındı sıksık gidiyordum şimdi taşındım seyrekleşti((( en son çiçekler götürdük ablasıyla kızıma bayramlık
Ağır preeklampsi sonrası erken doğum .7 gün yaşadı Başar I'm((
ertesi gün gittim
mezarlık evime çok yakındı sıksık gidiyordum şimdi taşındım seyrekleşti((( en son çiçekler götürdük ablasıyla kızıma bayramlık
allah sabır versin canım
benimde kızkardeşim geçen 19 ağustosta 31 haftalık erken doğum yaptı ve 7 gün yaşadı meleğimiz vefat etti
senin acını en derinden yaşıyorum ilk bebeği idi ve tüp bebek ile kavuşmuştu
kızkardeşim her haftta sonu gidiyor bebeğinin mezarına
çok acı çekiyor ben teyzesi olarak yandım o kavruldu
allah sana kızkardeşime ve sizin gibi içi yanan annelere sabırlar versin
26 haziran da 6 aylik olu dogum yaptim melek kizimin gelisimi 18-19 haftalik yani 5 aylikti uc hafta karnimda cansizmis ben avusturyadayim annemlerin yaninda burada 500 g altinda dogan bebekler toplu bi halde yakiliyormus Rabbime sonsuz sukurler olsun cabalarimiz sonucu otopsi yaptirmadan turkiyeye gitti cennetlik kizim orada defnedildi babasi kendi elleriyle koydu yavrumuzu mezara suan doktor kontrolleri sebebiyle turkiyeye donmedim cumartesi esim gelecek ve ne zaman donecegim bilmiyorum ama bir yanim kizima kavusmak istiyor bir yanimda cok korkuyor mezarini gormekten...
Allahim hepimize sabir versin insaAllag cennette kavustursun meleklerimize..
26/06/2014 cennet müjdem seni hic unutmayacagim annesinin melegi ♥
bende 03/10/2013 de 32 haftalık doğum yaptım ve yusufum 10 gün yaşadı 13/10/2013 te geçen sene kurban bayramında melek oldubabası çok sevdiği babaannesinin yanına defnetti kendi elleriyle lohusa olduğum için 40. çıkana kadar gidemedim ve şimdi her hafta gitmeye çalışıyorum babası daha sık gidiyo ben dayanamıyorum ama gitmekte istiyorum mezarınıda yaptırdı babası çamınıda dikti gözü gibi bakıyo oğluşuna ALLAHIM kimseye böyle bir acı yaşatmasın yaşattığınada sabır versin. şimdi düşünüyorumda önceden en ufak bir şeyi kendime dert sıkıntı ederdim şimdi derdin büyüğünü yaşadım tattım onlarda dertmiymiş diyorum ALLAHIM isyana girmekten korusun hepimizi melek anne babaları
Bende 16 nisanda kaybettim oğlumu 20 haftada gebeliğim sonlandırıldı. Görmeyi cok istedim ama gostermediler mezarina gitmek istedim esim götürmedi kotu olurum diye zaten kötüyüm ne büyük bir aciymis bu rabbim herkese sabir versin bu mubarek günde dualarimizi kabul etsin. Insallah hepimizw sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Allah sabir versin hepimize cok zor sanki zamn durmus gibi besigini yapacagimiza mezarini yaptik ne zormus kaderim isyan etmek istemiyorum nasip
Rabbim hepinize sağlıklı ve hayırlı evladlar nasip etsin kızlar bu dünyadaki en büyük acı ile imtihan oluyorsunuz
sizi sevenlerde sizin acınızla size birşeyler yapamamak acınızı dindiremenin derdiyle yanıyorlar
benim kızkardeşim gül gibi soldu gülmüyor neşesi kalmadı
psikolajik destek aldı şimdi yine tüp bebek ile hamile inşallah bu sefer kuzusunu sağlıkla kucağına alır
rabbim hepinize bu acılarınızı geride bıraktıracak mutluluklar nasip etsin
sağol tatlım ALLAHIM razı olsun bende şimdi 5 haftalık hamileyimmm ALLAHIM tekrardan güldürdü yüzümüzü melek yavrularım gönderdi kardeşlerini şükürler olsun ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin...
Rabbim hepinize sağlıklı ve hayırlı evladlar nasip etsin kızlar bu dünyadaki en büyük acı ile imtihan oluyorsunuz
sizi sevenlerde sizin acınızla size birşeyler yapamamak acınızı dindiremenin derdiyle yanıyorlar
benim kızkardeşim gül gibi soldu gülmüyor neşesi kalmadı
psikolajik destek aldı şimdi yine tüp bebek ile hamile inşallah bu sefer kuzusunu sağlıkla kucağına alır
rabbim hepinize bu acılarınızı geride bıraktıracak mutluluklar nasip etsin
sağol tatlım ALLAHIM razı olsun bende şimdi 5 haftalık hamileyimmm ALLAHIM tekrardan güldürdü yüzümüzü melek yavrularım gönderdi kardeşlerini şükürler olsun ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin...
Bir anne olarak yazılarınızı içim parçalanarak ağlayarak okudum. Rabbim acılarınızı hafifletsin, bu acı nasıl hafifler bilmiyorum ama rabbim sağlıklı uzun ömürlü evlatlarınıza kavuştursun sizi
ıns bnada nasip olur
Nasıl sevindim anlatamam sanki ben hamileyim allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Ne kadar zaman sonra hamile kaldin peki birde sezeryanmiydi normal dogummu?
sorunsuz saglikli bir gebelik olacak canim hic merak etme 10 ay iyi bir zaman bende 5 veya 6 ay korunup sonra birakmak ıstıyorum benim doktorum 8 ay korun dedi allahim sabir versin beklemek icin. Ara ara gelip buralara yaz umut olursun hepimizeALLAHIM razı olsun arkadaşım iyi dileklerin için çok tşk ederim10 ay sonra hamile kaldım sezeryanla doğum yaptım ekimin 3 de. bir sene yasaktı ama 7 ay korundum bıraktım üçüncü ayımda rabbim nasip etti şükürler olsun darısı isteyen herkesin başınaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?