- 4 Nisan 2013
- 4.510
- 3.866
- 448
- 39
- Konu Sahibi Annebabakuzusu
-
sorunsuz saglikli bir gebelik olacak canim hic merak etme 10 ay iyi bir zaman bende 5 veya 6 ay korunup sonra birakmak ıstıyorum benim doktorum 8 ay korun dedi allahim sabir versin beklemek icin. Ara ara gelip buralara yaz umut olursun hepimize
Dun gittim ufacik bi mezar etraftada bir suru bebek keske bu kadar gec gitmeseydim cicek ektim suladim dua ettim ogluma tek olmadigini bilsin
Ben kendimi daha iyi hissetmiştim gittikten sonra.oğlum orada beni görünce mutlu olmuştur diye((eşim çam dikti oğluma.gittiğimizde onu suluyoruz.yakında mezarınızda yaptırıcaz oğlumun (( ama zaman geçmesi gerekiyormuş.
Allah I'm sabır versin hepimize( bazan çok kötü oluyorum ama sanırım artık kabullendim onun yokluğunu ((ama daha beklenen doğum zamanı gelmedi o zaman naparım bilmiyorum ((
allah sabır versin canım
benimde kızkardeşim geçen 19 ağustosta 31 haftalık erken doğum yaptı ve 7 gün yaşadı meleğimiz vefat etti
senin acını en derinden yaşıyorum ilk bebeği idi ve tüp bebek ile kavuşmuştu
kızkardeşim her haftta sonu gidiyor bebeğinin mezarına
çok acı çekiyor ben teyzesi olarak yandım o kavruldu
allah sana kızkardeşime ve sizin gibi içi yanan annelere sabırlar versin
4 ay olacak bebegimden ayrilali bu kadar zamandır sabrediyorum canım oyaladim kendimi alerji tedavisi oluyordim birde disciye gittim dolgularimi degistirdim artik sira kadin doğumda :) biz siramizi savdik sabrettik rabbim muafatimizi verecek insallah.cnm bnm biliyorum söylemek kolay ama sabret dua et ALLAHIM er yada geç mükafatını veriyor şükürler olsun senin ne kadar oldu?
4 ay olacak bebegimden ayrilali bu kadar zamandır sabrediyorum canım oyaladim kendimi alerji tedavisi oluyordim birde disciye gittim dolgularimi degistirdim artik sira kadin doğumda :) biz siramizi savdik sabrettik rabbim muafatimizi verecek insallah.
Annen çok özledi seni bebeğim( tam toparlanıyorum diyorum.ufacık bişey beni darmadağın ediyor ((artık yanına gelebiliyorum .seni çok seviyorum bebeğim.annesinin kuzusu ((
Cok zor bnimdeiki ay oldu bugun melegim gideli ama bundada bi hayir vardir diyorum nasip mezara gitmeye basladigimdan beri kalben cok rahatladim huzurluyum icim rahat cunku istiyerek kaybetmedim oglumu nasip degilmis diyorum artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yüce allah sabrını verecek arkadaşım sağlıklısını hayırlısını duranını nasip etsin canım herkese.ne ğüzel meleğinın yanınada gitmişsin sanki karşındaymış gibi konuşmussundur.inşallah bende gidicem.bugün izmire gitmıştim kızımın okuluyla ilgili.buca mezarlığından geçken paramparça oldum.o güne o ana döndüm.içim yandı.sadece okudum arabanın içinden dua ettim meleğime.inşallah en yakın zamandada çiçekler ekicem oğluşumun mezarına.onu çok ama çok özledim ..... bugün köz gibiydim arkadâşlarrr
bende gidemedim oğlumun yanına. kendimi hiç haızr hissetmiyorumm..İnsallah canım hayırlı saglıklı evletlar nasip etsin hepimize
cnm kabullenmek çok zor bunu hepimiz biliyoruz acılarımız maalesef aynı.ama ani karar verme.bende senin gibi düşünüyorum bazen boşvereyim diyorum beklemeyeyim diyorum sonra da diyorum ki ikinci bir yıkımı kaldıramam.bol bol dua et önce en önemlisi.sonra da tedavine bak.ama şunda haklısın ona birşey diyemem tek doktorla yetinme.en az 3 dr git illa ki özel olmasına gerek yok.çünkü bende aynısını yapacağımBen çok özledim oğlumu((.acısını az da olsa azaltacak diyendüşündüğüm için yeni bi gebelik düşünüyorum ama Dr um bana iki yıl beklememi söyledi ( 6 ay bile beklemek zorken nasıl 2 yıl beklerim dedim ve bana yaşımı sordu.nerdeyse 35 dedim.o zaman en az bir yıl dedi.ikinci bi Dr önerisini almak için gideceğim ((
cnm kabullenmek çok zor bunu hepimiz biliyoruz acılarımız maalesef aynı.ama ani karar verme.bende senin gibi düşünüyorum bazen boşvereyim diyorum beklemeyeyim diyorum sonra da diyorum ki ikinci bir yıkımı kaldıramam.bol bol dua et önce en önemlisi.sonra da tedavine bak.ama şunda haklısın ona birşey diyemem tek doktorla yetinme.en az 3 dr git illa ki özel olmasına gerek yok.çünkü bende aynısını yapacağım
inş cnm hakkımızda hayırlısı.genetik sonuçlarını alınca bize de bildir Rabbim yardımcın olsun.içini ferah tutİnan her gece burda bebeğini kaybeden tüm anneler için dua ediyorum.allah I'm duâlarımız kabul eder inşallah.hakkımızda hayırlısı.bugün genetik Dr una da gittim.yarın kan vericem sonucunda gidicem diğer Dr a.bi perinatalog var ona gitmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?