Meleğinizin yanına ne zaman gidebildiniz?

cnm bnm biliyorum söylemek kolay ama sabret dua et ALLAHIM er yada geç mükafatını veriyor şükürler olsun senin ne kadar oldu?

Başınız sağolsun sizinde( Allah hepimize güç sabır versin ...bide hayırlısıyla acımızı hafifletecek sağlıklı bebekler inşallah .çünkü bu acı hiç geçmiyor (

cnm bnm biliyorum söylemek kolay ama sabret dua et ALLAHIM er yada geç mükafatını veriyor şükürler olsun senin ne kadar oldu?
4 ay olacak bebegimden ayrilali bu kadar zamandır sabrediyorum canım oyaladim kendimi alerji tedavisi oluyordim birde disciye gittim dolgularimi degistirdim artik sira kadin doğumda :) biz siramizi savdik sabrettik rabbim muafatimizi verecek insallah.

rabbim tez zamanda inşallah sizinde yüzünüzü güldürsün

Annen çok özledi seni bebeğim( tam toparlanıyorum diyorum.ufacık bişey beni darmadağın ediyor ((artık yanına gelebiliyorum .seni çok seviyorum bebeğim.annesinin kuzusu ((

Annen çok özledi seni bebeğim( tam toparlanıyorum diyorum.ufacık bişey beni darmadağın ediyor ((artık yanına gelebiliyorum .seni çok seviyorum bebeğim.annesinin kuzusu ((

Cok zor bnimdeiki ay oldu bugun melegim gideli ama bundada bi hayir vardir diyorum nasip mezara gitmeye basladigimdan beri kalben cok rahatladim huzurluyum icim rahat cunku istiyerek kaybetmedim oglumu nasip degilmis diyorum artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende öyle diyorum.belkide oğlumda birçok sorun olacaktı.(.ama yinede çok acı bi kayıp.allahım kimseye yaşatmasın (.tüm planlarımız ona göreydi.çok büyük bi boşluğa düştük ki oğlumun asıl doğması gereken zamana daha var ( Allah hepimize sabır versin.

Yüce allah sabrını verecek arkadaşım sağlıklısını hayırlısını duranını nasip etsin canım herkese.ne ğüzel meleğinın yanınada gitmişsin sanki karşındaymış gibi konuşmussundur.inşallah bende gidicem.bugün izmire gitmıştim kızımın okuluyla ilgili.buca mezarlığından geçken paramparça oldum.o güne o ana döndüm.içim yandı.sadece okudum arabanın içinden dua ettim meleğime.inşallah en yakın zamandada çiçekler ekicem oğluşumun mezarına.onu çok ama çok özledim ..... bugün köz gibiydim arkadâşlarrr

zamanla rabbim alıştırıyo ama gidin bebeklerinizi yetim gibi bırakmayın ben bırakamam ilk bebegimdi rabbim bi daha nasip eder inş oduyguyu

kızlar dün oğlumun yanına gittim yine bu ikinci gidişimdi.dayısı görmemişti görmek istedi.kuzeni gördü yavrumu.en önemlisi ben gördüm annem ben geldim dedim bak uzatmadan bu kez hemen geldim dedim.öptüm öptüm öpmelere doyamadım.iyice sevdim meleğimi...

Ben çok özledim oğlumu ((.acısını az da olsa azaltacak diyendüşündüğüm için yeni bi gebelik düşünüyorum ama Dr um bana iki yıl beklememi söyledi( 6 ay bile beklemek zorken nasıl 2 yıl beklerim dedim ve bana yaşımı sordu.nerdeyse 35 dedim.o zaman en az bir yıl dedi.ikinci bi Dr önerisini almak için gideceğim((

cnm kabullenmek çok zor bunu hepimiz biliyoruz acılarımız maalesef aynı.ama ani karar verme.bende senin gibi düşünüyorum bazen boşvereyim diyorum beklemeyeyim diyorum sonra da diyorum ki ikinci bir yıkımı kaldıramam.bol bol dua et önce en önemlisi.sonra da tedavine bak.ama şunda haklısın ona birşey diyemem tek doktorla yetinme.en az 3 dr git illa ki özel olmasına gerek yok.çünkü bende aynısını yapacağım

İnan her gece burda bebeğini kaybeden tüm anneler için dua ediyorum.allah I'm duâlarımız kabul eder inşallah.hakkımızda hayırlısı.bugün genetik Dr una da gittim.yarın kan vericem sonucunda gidicem diğer Dr a.bi perinatalog var ona gitmeyi düşünüyorum.

inş cnm hakkımızda hayırlısı.genetik sonuçlarını alınca bize de bildir Rabbim yardımcın olsun.içini ferah tut

Dr bi sonraki gebelikte büyük olasılıkla fraxiparine verebileceklerini söyledi.oda kan sulandırıcı iğneler .sonuçta kötü bişey beklemiyorum zaten ama tabiki hayırlısı

KIZLAARRRR ALLAHIM SABRINIZI ARTIRSINNN, ALLAHIM MÜKAFATINIZI KAT KAT VERSİNNN BEN ŞUAN YAVRULARIMA GİTMEK İSTİYORUM AMA GİDEMİYORUM MALESEF ÇOK ÖZLÜYORUMM ÜZÜLÜYORUM EŞİM FOTOĞRAFINI ÇEKİYİM GETİRİYİM DİYOR KIZDIRIYOR BENİ. GİDEMEYEN ARKADAŞLARA SÖYLÜYORUM KORKUNUZU KIRIN VE GİDİN BEN MEZARINI GÖRENE KADAR İNANMAMIŞTIM MEZARINI GÖRDÜM KONUŞTUM DOKUNDUM RAHATLADIM CANIM ÇOK YANDI AMA OLSUN SONUÇTA YAVRUM ORADA ONU BİLMEK YETTİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…