Meleğinizin yanına ne zaman gidebildiniz?

Biz eşimle yarın gidelim diye konuştuk.hep aklımızda yanına çok sık gitmesekte.şakalarla bile andığımız oluyor.oğlum çok aceleciydi çünkü.ama babası da bende çok özledik oğlumuzu((.videolarını izliyorum bazan.allah I'm ne kadar çok acı çekti kim bilir diye düşünmeden edemiyorum ((..

Ben de ilk kez dün gittim oğluma.. Kelimelerle tarif etmem mümkün değil, bomboş hissettim kendimi, bomboş, her şey anlamsız.
Kuzum benim, minicik mezarı, arkadaşlarıyla yatıyor. Allahım dayanmak çok zor =(((((

Canım senin de preeklampsi diye hatırlıyorum, benim normal doğumla sonlandırmışlardı, 2 ay sonra kontrole gittim, bütün testlerim yapıldı, vajinal ultrasonla bakıldı, doktora ne zaman hamilelik düşünebilirim dedim, bizim açımızdan herhangi bir engelin yok, nefroloji doktoru da müsaade ederse çocuk yapabilirsin demişti.
Bu arada benim daha önce 2 düşüğüm var, bu yüzden genetik ve pıhtılaşma testlerini o zaman yaptırmıştım, herhangi bir sıkıntım yok onlardan yana.
Sana neden bu kadar uzun bekle dediler ki şaşırdım?

Ben sezeryan oldum.dr um rahim kendini ancak 1 yılda toplar dedi.6 ayda ancak %70 toplanmış kendisini.benim serklaj falanda yapılmıştı.sanırım riskli gördü.genetik testin sonuçları çıkınca bi perinataloğa gidicem.bakalım o ne diyecek.

Anladım canım, hayırlısıyla vakti gelince sağlıklı bir evlat nasip eder rabbim inşallah.

Ben kizimi hic birakmiyorum iki haftada bir illaki olmazsa olmazlarimin icinde gitmiyorsam ruyalarima giriyor illa ki ciceklerle gidiyorum boncuk gozlu melegimin yanina o da cok ozluyor annesini biliyorum ne zaman gitsem yanina ; bir beyaz gelebek geliyor her giitigimde biliyorum ki annesinin yanina geliyor birtanem cok ozluyorum onuu fotograflarina videolarina bakiyorum cok uzuluyor agliyorum elimde deil Rabbim sabrimizi arttirsin... ;(((((((((((((((

ben kızımın vefatından 2 gün sonra gittim.defnedilirken orda olamadım.babacığı vardı.ama iyikide olmamışım.galiba dayanamazdım.aslında insanoğlu nelere dayanıyor muhtemelen onada dayanırdık ama aklımdan hiç çıkmazdı.en son vafatından 5 saat önce kadar emzirdim yanıma yatırdım bembeyaz pamuk gibi melekler gibi uyuyordu.kafama o hali kazındı hep öyle hatırlıyorum.

ama yanınada en kötü ihtimalle 2 haftada bir gitmek istiyorum.bu pazar gidicez inşallah kızımın yanına

canım yavrum

güzel kızıma vefatından 10 gün sonra gittim önceden korkardım mezarlıktan şimdi bıraksalar orada kuzucuğumun yanında yaşarım

Bende gidemedim ama her gün gitmek istiyorum. Sevgilim gitmeyelim diyor. Burdan taşınmadan önce vedalaşmaya gideceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…