- Konu Sahibi gelincik37_34
-
oooooo bakıyorumda başbaşa sohbet etmişsiniz. evet ya burda daha günlük yaşamımıza dair sohbert edersek blki biraz kafa dağıtırız.ama kafamızdaki o düşünceyi atmamız çok zor. bebeğimize özlem. yine hamiel olacakmıyız. sağlıkla dünyayaa getirebilecekmiyiz........ gibi bi sürü cevap bekelyen soru . neyse.
sorunuza cevap vereyim kendi adıma eğer tekrar hamiel kalırsam bi yüksek riskli gebelik uzmanı prof. var ona gidicem ve aynız zamanda kendi doktoruam da gidebilrim diyorum beni tanıdığı için.
kızlar benden d ebi soru size. akç yaşınızdasınzı. kaç yıllık evlisiniz.
ben 21 yasındayım canım 1 bucuk senelık evlıyım.. gıdecegın prof nerdeoooooo bakıyorumda başbaşa sohbet etmişsiniz. evet ya burda daha günlük yaşamımıza dair sohbert edersek blki biraz kafa dağıtırız.ama kafamızdaki o düşünceyi atmamız çok zor. bebeğimize özlem. yine hamiel olacakmıyız. sağlıkla dünyayaa getirebilecekmiyiz........ gibi bi sürü cevap bekelyen soru . neyse.
sorunuza cevap vereyim kendi adıma eğer tekrar hamiel kalırsam bi yüksek riskli gebelik uzmanı prof. var ona gidicem ve aynız zamanda kendi doktoruam da gidebilrim diyorum beni tanıdığı için.
kızlar benden d ebi soru size. akç yaşınızdasınzı. kaç yıllık evlisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?