Melek anneleriyle genel sohbet´e....

oooooo bakıyorumda başbaşa sohbet etmişsiniz. evet ya burda daha günlük yaşamımıza dair sohbert edersek blki biraz kafa dağıtırız.ama kafamızdaki o düşünceyi atmamız çok zor. bebeğimize özlem. yine hamiel olacakmıyız. sağlıkla dünyayaa getirebilecekmiyiz........ gibi bi sürü cevap bekelyen soru . neyse.
sorunuza cevap vereyim kendi adıma eğer tekrar hamiel kalırsam bi yüksek riskli gebelik uzmanı prof. var ona gidicem ve aynız zamanda kendi doktoruam da gidebilrim diyorum beni tanıdığı için.

kızlar benden d ebi soru size. akç yaşınızdasınzı. kaç yıllık evlisiniz.

Güzel olacak ah birde karşılaşabilsek kaydirigubbakcemile3 benimde misafirim vardı giremedim gittiler şimdi.Bebişlerin üzüntüsü çıkmayacak ama acımızı sevincimizi paylasıcaz takip edicez birbirimizi dimi ama.bayanssulusmile Benim 3 yılım bitiyo nisanda inşallah.25 ama yıl olarak 26 dan kılpayı yırtmışım ama benim saçlarım beyazlamaya başladı bile oğluşum gittikten sonra senağlama peki ya sen

Son düzenleme:
ben 21 yasındayım canım 1 bucuk senelık evlıyım.. gıdecegın prof nerde

evet farklı zmanlarda giriyoruz heralde karşılaşamıyoruz. ben çok fazla da girmemeye çalışıyorum. ehrşeye çabuk alışan biri ve kopamayan biri olarak. ben sizden büyüğüm ozman 83 doğumluyum ben. 27ye grircem. ben de 3.5 yıllık evliyim.

gideceğim doktor bursada canım. hem üniversitede prof hemde özel muayahanesi var. baya ünlü burda.yalnız bu profalr çok pahalı ya. bizim bebişler gelirlerse de kontroller baay masraflı olucak ama değer naplım. elimizden geleni yapmak zorundayız.

siz baya erken evlenmişsiniz ozman . ben ilk 1.5 yıl bebiş isemedim zaten. doğudaydık görev icabı. 2 yıl içinde 2 kez hamile oldum biri erken düşüktü. diğeri malesef çok gzüel giderken 32. haftda malesef son buldu. işte oan kaybettim herşeyimi. ama çok istiyorum anne olmayı bunu da hakettiğimi düşünüyorum. Rabbim inşallah en yakınzmanda dileklerimzii gerçekelştirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…