Melek anneleriyle genel sohbet´e....

benim Onurefe m vardı şimdi melek oldu ,, başkada çocuğum yok canım..erken kalkan yol alır dediler evlendik 8 yıl oldu ama hala aynı yerimizdeyiz. hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyo içimden..

mafoldumbenbaşın sağolsun canım doğduktan sonramı vefat etti küçüğün.benim 35.haftalıktı kontrole gittim kalbi durmuştu napalım Rabbim böylr uygun görmüş

34 haftalık erken doğum yaptım , doğum başlamıştı ve kalp atışları çok yükselmişti acil sezeryana alındım .. oğlum 24 gün yaşadı.:1no2:

canım senin de başınsağolsun ..Rabbim sabırlar versin öle hayırlısı demek böleymiş,, ömürcükleri demek bu kadarmış meleklerimizin

evet canım napalım.rüyamda çok görüyorum ben onu hiç göremedim ama hep rüyalarımda.Ama sen 24 gün geçirmişin iyi mi sevinilmeli mi yoksa daha mı kötü bilemedim.Ama bildiğim bişey var canım aynı jenerasyon birbirimizi anlıyoruz ve biz melek anneleriyiz herkese nasip olmaz şefaatlerine nail oluruz inşallah kuzularımızın

merhaba melek anneleri....
ben melek değil melekler annesiyim....
şimdi inşallah oğluşum hayırlısıyla kucağımda olacak onu bekliyoruz...

inş. şefaatçimiz olurlar .. cennet kapısında bizleri bekliyorlar inş.. meleklerimiz.

merhaba melek anneleri....
ben melek değil melekler annesiyim....
şimdi inşallah oğluşum hayırlısıyla kucağımda olacak onu bekliyoruz...

Canım başın sağolsun Rabbim bir daha yaşatmasın kimselere.Ne güzel kardeşini göndermiş yavruların Annesini mutlu etmişler.Bu bebişin nasıl az kaldı diyosun inan o kadar mutlu oluyorum ki bu haberleri aldıkca hep çok soru sorarım kusura bakma emii. ne kadarın kaldı kuzuna kavuşmaya
opuyorumnanaktan

YA BANANE BENSIZ SOHBET ETMISSINIZ KABUL ETMIYORUM KULUPDE ISYAN CIKARTIYORUM:umursamaz: bı karsılasamıyorum doktordaydım canlarım bugun dun gece msj yazdım bıuraya ama bır turlu gıtmedı uyuz oluyorum yaaaa doktor hıc bır test yaptırmama gerek olmadıgını söyledı sadece folık verdı kullan dedı 9 ay bekle tavsıye ederım dedım rıca mınnet 6 aya ındırdım:):)

gelıncıgım annecıgıne cooookkk coookkk gecmıs olsun tatlımm öp ellerınden analarımız bızden daha kötu oldular uzulduler bellı etmemeye calıstılar ıclerıne attılarrr analaımız hem yavrularına hemde yavrusunun yavrusuna uzulduler

canım benim sağol canım Allah razı olsun tansiyonu çıktı biraz ii şimdi.Doktora gitmişin neden gerek görmedi acaba berilin vefat nedeni belli olduğundan mı hadi hayırlısı olsun bakalım.Akşam girebilirsen ben 10.30 gibi gircem ya karşılaşamıyozzz

ben gündüz 12 den sonra bir manim yoksa giriyom kulübe hee haberin ola tadluum turkbayragi

canım benim saol...evet yavrularımın kardeşi yolda..28 haftalık olduk teyzesi..allahım tüm melek annelerinin acısını azalltacak yavrusunu göndersin tez zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…