Melek anneleriyle genel sohbet´e....

sweetcim evt ya karşılaşamıyoruZ kimseciklerle randevu saati mi belirlesek hee ben karanfil falan takmam ona göree kafamçokkarıştı

evet burası bağımlılık yapıyor ,, çok işim olsa bile 5 dk mutlaka bakarım..kaydirigubbakcemile3

sağol canım Allah razı olsun.benim bu olaydan sonra hep yanımda kaldı aynı semtte oturuyoruz yeni ev aldık b.çekmeceden yakınız ama yinede bırakmadım o da beni bırakmadı kışı birlikte çıkartıyoz bu ay sonu gitcem diyo Allahtan yakınız.çok destek oldular sağolsunlar derler ya ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar.Kadıncağızım şimdi rahatladıkça acıları çıkıyo beni telkin etmek için hep sıktı kendini

anlıyorum canım ..senin anneciğinde benim annem gibi bizde çok yakınız her anımda tek desteğim Allah tan sonra tek sığınağım ,, Allah ömürlerini uzun etsin..

ewet uzak ,, istabulun içi bile şehirler arası yolculuk gibi .. hele bide avrupa yakasına geçersek .. haftasonu eminönündeydik çok yorulmuştum

sen 85 lisin demek küçüksün benden , ben 83 lüyüm alttaki çizelgede görüldüğü gibi evliliğimin 8 yılının dolmasına az kaldı.

bu yollar zati elimizi kolumuzu bağlayan gerçekten çok uzak göze alıp yolculuk yapmak çok büyük cesaret trafik te malum.Ama istanbul sevgili gibi geliyo bana acayip seviyorum yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…