Melek anneleriyle genel sohbet´e....

sinannuray cım eşim daha yeni format attı bilg güncellemede her gün yapıyo bişey yok yani başka yerden de girince benim aynı oluyo acaba ben ticker yaptım ya onun içnmi ağırlaştı?

valla ben tickırı yeni yaptım öncesinde de yavaştı ama firefoxdan giriyodum şimdi internetten giriyom bi sorun yok yavaş değil

sen bu testleri kendi kafandan hastaneye gidip bu testleri yaptırıcam mı dedin yoksa bi doktor mu yaptırman gerekiyo burda yaptırabilirsin dedi ben hiç bi test yaptırmadım da

Yok canım doktor istedi bunları benden anne babadan kaynaklı sorun var mı diye bakılmasını istedi çok şükür temiz çıktı yerimseniben

ya kızlar meleğim hala test yaptırmadımı bilen varmı girmiyoda merak ettim
şeymadanda hiç haber yok onun içinde üzüldüm çoook

Canım meleğimin pc bozukmuş ondan giremiyo hala bir haber yok ondan en son ki testten 2.çizginin yerinde nokta gibi bişey gördüm demişti hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbim nasip eder

basın sagolsun seyma besizlerini okudum üzüldüm ama tekrar bebiş gelecegini duyunca sevindim ama gene kaybetmişşin ne diyecegimi bilemiyorum allahtan sabır dilemekten bende 3 bucuk senedir evliyim 3 melek annesiyim 4 hamileyim ama o kadarda korkuyorum allahım benim ve herkesin bebişlerimizi hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza almayı nasif eder inşllah

Başın sağolsun canım seninde yavrunu Rabbim korusun sıkıca tutunsun annesine inşallah

gelincik 37 34 senile aynı gün meleklerizi kaybetmişiz galıba ben 3 ocaktan hastaneye yattım suyu bitmiş diye 4 ocaktada sabah 6 da ölü dogdu 5 aylıktı simdi hamileyim ama birşey olur diye korkuyorum allahım insallah bu acıyı hiç birimize yaşatmasın hayırlı ve saglıklı yine hepimiz kucagımıza alırız:CüvCüv:

amim allah razı olsun hepimiz inş en kısa zamanda bebişlerimizi kucagımıza alırız:CüvCüv:

normal mi doğum yaptın ben sezeryan oldum malesef doğumuma az kalmıştı benim ahh ahh bu ay hamile kalmıştım mayısın ilk haftası da ultrasonda görmüştüm kuzumu inşallah canım kucağımıza almayı sağlıcaklı büyütmeyi nasip eder

Canım benim inşallah bişey olmaz çoook dua et bizler içinde dua et yavrun hiç bırakmaz inşallah seni korkma yavrunda etkilenmesin güzel düşün ne kadarlık canım ufaklık

[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1| mhtp|28 |30.08.2009 |? |53|Erkek ||
2|
3|
4|
5|
6|
7|
8|
9|
10|
11|
12|
13|
14|
15|
16|
17|
18|
19|
20|
21
22|
23|
24|
25|
26|
27|
28|
29|
30|
31|
32|
[/table]
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:turkbayragiturkbayragi :teytey::teytey::teytey:a.s.

:lepi::lepi::lepi:

ben bu olaydan sonra resmen yıkıldım senin cevapların çok güzel herkese moral vermeye çalışıyorsun onun için akranım falan diye düşünmüştüm şaşırdım yani bana herkes daha gençsin yine olur diyordu eminim aynısını sana da söylemişlerdir hatta içlerinde bu kadar üzülmene anlam veremeyenler bile vardır ne kadar zaman geçerse geçsin bu acı hep içimizde olacak ve doğsaydı şu kadar olacaktı demekten kendimizi alamayacağız benim de bir arkadaşımla hamileleliğimizde aramızda 3 ay vardı benimki böyle sonuçlandı aynı doktora gidiyorduk hemen doktor değiştirdiler sürekli hamilelikten konuşuyorduk artık onu görmek istemiyorum acım kat kat artıyor bebeğini her gördüğümde aklıma gelecek daha şimdiden kahroluyorum beni kimseler anlamıyor iyi ki sizler varsınız

[

iki gündür hastanedeydik üniversite hastanesine başladık bugün genetik için kan verdik kan pıhtılaşmasını da araştıracaklar doktor ondan şüphelendi dediğin gibi 1 ay sonra çıkacakmış doğumum haziran başında olacaktı şimdi o dönemlerde sonuçları almış olacağız böyle düşünmekten kendimi alamıyorum hala doğuma şu kadar kalacaktı diyorum nasıl geçecek bunlar????????

Allah'a şükür inancım var canım o bana çok kuvvet veriyo aslında çok üzülüyorum bakma burda yazdıklarıma ama böyle yazarak da güç bulmaya çalışıyorum hem biraz da gücümü ben gelincik bir yazı paylaşmıştı ordan aldım onu okuduktan sonra bir daha çok üzülmedim.tamam meleklerimiz yanımızda değil onların yanımızda olması için kimbilir neler vermezdik ama bir düşünsenize onlar bizim asla onlara sunamıcağımız bir harika yerde bu beni rahatlıyo açıkçası ama özlemeyi üzülmeyi asla ve asla engellemiyo.çok kendimi mahvedipte kızımı da üzmeye niyetim yok biraz da zaten iyi değil.güçlü olmam lazım ki kızımın kardeşini büyütübileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…