- Konu Sahibi gelincik37_34
-
sinannuray cım eşim daha yeni format attı bilg güncellemede her gün yapıyo bişey yok yani başka yerden de girince benim aynı oluyo acaba ben ticker yaptım ya onun içnmi ağırlaştı?
sen bu testleri kendi kafandan hastaneye gidip bu testleri yaptırıcam mı dedin yoksa bi doktor mu yaptırman gerekiyo burda yaptırabilirsin dedi ben hiç bi test yaptırmadım da
ya kızlar meleğim hala test yaptırmadımı bilen varmı girmiyoda merak ettim
şeymadanda hiç haber yok onun içinde üzüldüm çoook
basın sagolsun seyma besizlerini okudum üzüldüm ama tekrar bebiş gelecegini duyunca sevindim ama gene kaybetmişşin ne diyecegimi bilemiyorum allahtan sabır dilemekten bende 3 bucuk senedir evliyim 3 melek annesiyim 4 hamileyim ama o kadarda korkuyorum allahım benim ve herkesin bebişlerimizi hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza almayı nasif eder inşllah
[table="head"]|***KK Nick***||||||| ***Güncel notları***|
1|Seyma88|
2|GELİNCİK37_34
3|MELEK26
4|SWEETBABY
5|OZLENEN2010
6|CİCİ 22
7|SİNANNURAY
8|HADİBAKEM
9|YELZ
10|MAP
11|SENSİZHAYAT
12|DML
13|GLNK
14|28 MAVİ
15|EYİFTUL
16|HAZERÖZLEM
17|MELEĞİM
18|BENGİSU
19|SHARK_11
20|
21|
22|
23|
24|
25|
26|
27|
28|
29|
30|
31|
32|
[/table]
ben bu olaydan sonra resmen yıkıldım senin cevapların çok güzel herkese moral vermeye çalışıyorsun onun için akranım falan diye düşünmüştüm şaşırdım yani bana herkes daha gençsin yine olur diyordu eminim aynısını sana da söylemişlerdir hatta içlerinde bu kadar üzülmene anlam veremeyenler bile vardır ne kadar zaman geçerse geçsin bu acı hep içimizde olacak ve doğsaydı şu kadar olacaktı demekten kendimizi alamayacağız benim de bir arkadaşımla hamileleliğimizde aramızda 3 ay vardı benimki böyle sonuçlandı aynı doktora gidiyorduk hemen doktor değiştirdiler sürekli hamilelikten konuşuyorduk artık onu görmek istemiyorum acım kat kat artıyor bebeğini her gördüğümde aklıma gelecek daha şimdiden kahroluyorum beni kimseler anlamıyor iyi ki sizler varsınızinşallah bir iş bulur da çalışırım dediğiniz gibi teşekkür ederim.yoksa hep bebekler gözümün önüne geliyo dünde bir tane resim gördüm ark ablasının aralarında bir gün var benim meleğimden bir gün sonra doğdu ya sadce bir gün ve kocaman olmuş şimdi benim kızımda olsaydı.......olsaydı işte offfffffff offfffffffffffff
hem neden dahamı büyük bekliyodun beni küçğük olduğuma şaşırdın galiba aranızda en küçüğünüz benim galiba::))
canım ben sorduğun soruların tam cvp bilmiyorum ama yaptıran var gelinciğimle swetcim galiba onlar daha iyi bilgi verir.
galibaaaaaaaaaaaa.ben değilim çünkü.bebek istiyorum bu aralar ama hem de çlook çoook fazlasıyla.zaman geçtikçe insan alışmıyor zaman geçtikçe meleklerimizin yokluğu daha da bir koyuyor insanın içine dayanamıyorum artık kızımı istiyorum.:sinifsinif: senağlama
Canım benim ben kromozom ve kan pıhtılaşma testini yaptırdım sweette yaptı benim temiz çıktı çok şükür ama ben oğlumu otopsi yaptırmadım bu testleri iatanbul bakırköy yenimahallede yaptırdık sosyal güvencen varsa hiç ödeme yapmıyorsun 1 ay sonrada sonuçlar için arıyolar zaten kan pıhtılaşması bende çıkmadı çıkanlarda da değerlerine göre beb aspirini ne gebeliği boyunca iğne vurunduğunu duymuştum bu testler için kromozomda benden ve eşimden pıhtı için sadece benden kan aldılar ben bakırköyde yaptırdım canım
ben bu olaydan sonra resmen yıkıldım senin cevapların çok güzel herkese moral vermeye çalışıyorsun onun için akranım falan diye düşünmüştüm şaşırdım yani bana herkes daha gençsin yine olur diyordu eminim aynısını sana da söylemişlerdir hatta içlerinde bu kadar üzülmene anlam veremeyenler bile vardır ne kadar zaman geçerse geçsin bu acı hep içimizde olacak ve doğsaydı şu kadar olacaktı demekten kendimizi alamayacağız benim de bir arkadaşımla hamileleliğimizde aramızda 3 ay vardı benimki böyle sonuçlandı aynı doktora gidiyorduk hemen doktor değiştirdiler sürekli hamilelikten konuşuyorduk artık onu görmek istemiyorum acım kat kat artıyor bebeğini her gördüğümde aklıma gelecek daha şimdiden kahroluyorum beni kimseler anlamıyor iyi ki sizler varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?