- Konu Sahibi gelincik37_34
-
bende nasıl bebeğimi bırakıp gidicem diyorum..aslında evime en yakın okula tayinim çıktı ama olsun 1dk bile ayrı kalmak zor gelecek...(
ama 2 sene idarecilik yaptım,arkasından bu senede başından beri raporla geçti mecburen haztanelerde ve evde yatakta geçirdim hamileliği...seneye heyet raporu alamam..ücretsiz izin alsam hem maddi yönden çok zorlanıcaz hemde 4 sene sınıftan uzak kalmış olucam ..offf
kızlar ben geldim beni özleyen varmı ben sizi çook özledim ama çoook üzüldüm okuyunca yazılanları.[/canım hoşgeldin..:1hug:
amin canım..gelincik inşallah ya.....beraber alalım yavrularımızı kucağımıza...ben ilk gece beraberdim oğlumla..ellerini tuttum,emzirdim..çok farklı garip bi duygu...tadı damağımda kaldı anneliğinsenağlama
canım..bende 10 aralık sezeryanlıyız..ay damgalı gibiyiz sanki dimi..korkuyorum ya..bişey olmaz inşallah..sezeryan yerimin kenar çizgisi kırmızı..
kızlar ya ben sayfalar arasında falan geçiş yaparken çook bekliyorum acaba sayfada mı bir sorun var yoksa benim pc demi sizinsde öyle oluyomu acaba????????
gelinciğim konuşmuşsunuz burdaymışsın ama karşılaşamadık seninle bak üzüldüm şimdi.
oooooo bakıyorumda başbaşa sohbet etmişsiniz. evet ya burda daha günlük yaşamımıza dair sohbert edersek blki biraz kafa dağıtırız.ama kafamızdaki o düşünceyi atmamız çok zor. bebeğimize özlem. yine hamiel olacakmıyız. sağlıkla dünyayaa getirebilecekmiyiz........ gibi bi sürü cevap bekelyen soru . neyse.
sorunuza cevap vereyim kendi adıma eğer tekrar hamiel kalırsam bi yüksek riskli gebelik uzmanı prof. var ona gidicem ve aynız zamanda kendi doktoruam da gidebilrim diyorum beni tanıdığı için.
kızlar benden d ebi soru size. akç yaşınızdasınzı. kaç yıllık evlisiniz.
günaydın canlarım cicim evet tatlım hayat son hız devam ediyo bazen sabrı zorlasada bu sabah bebek ağlama sesiyle uyandım bizim katta bebek yok kaç defa doğruldum ve dedim oğlummu ağlıyo diye kalkacaktım sonra evet yavrum burda değildi ki sesini duyduğuma mı sevineyim yanına ulaşamadığıma mı bilemedim.Canım inşallah en kısa zamanda hayırlı bir iş bulursun canım benim hemen de arayınca bulunmuyo ki inşallah en kısa zamanda bulursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?