Melek anneleriyle genel sohbet´e....

kızlar ya ben sayfalar arasında falan geçiş yaparken çook bekliyorum acaba sayfada mı bir sorun var yoksa benim pc demi sizinsde öyle oluyomu acaba????????

gelinciğim konuşmuşsunuz burdaymışsın ama karşılaşamadık seninle bak üzüldüm şimdi.

anlıyorum..sınıf öğrt.diğer bıranşlar gibi değil..sorumluluğu daha çok..tabi sen bilirsin yinede..ben fikir vereyim..eylül sonu gibi ücretsiz izin..ocakta rapor hakkın oluyor yine..ocaktada raporla mayıs sonunu bulduran oluyor..2-3 ay maaş alamazsın tabi..izmirde yaşamak daha zordur ama belki bi çözüm bulunur..süt izni var,eğer izne çıkamazsan..4-5lere bıranşlar giriyo,.aklıma bunlar geldi..ne bileyim çok sıkıntı yaşadık..Allah sizi ayırmasın..sağlıklı huzurlu doğum olsun..çok mutlu olun inşallah..

Ayyy inşallah canım düşününce bile heyecan basıyo.İnşallah rabbim taddıracak doyasıya

canım..bende 10 aralık sezeryanlıyız..ay damgalı gibiyiz sanki dimi..korkuyorum ya..bişey olmaz inşallah..sezeryan yerimin kenar çizgisi kırmızı..

Bişey olmaz inşallah elimizden geldince hatta daha fazlasını göstererek daha dikkatli olcaz inşallah.benimde kızardı artık acı falan kalmadı hamdolsun düzeldi sanki

Bu bekleme benide sinir ediyo :dilcikar: evet karşılaşamadık canım benim daha yolumuz uzuuuuunnn konuşuruş bol bol inşallah umarım iyisindir herşey yolundadır canım opuyorumnanaktan

ben 24 yaşındayım 5 yıllk evliyimm:asigim:

28 yaşındayım 3.5 yıllık evliyim bebeğimi kaybetmeseydim 4. yılıma üç kişi olarak girecektik ama kısmet değilmiş

gelinciğim napayım işte hala hayat devam ediyor yaşıyoruz sen ne yapıyosun canım ben bu aralar iş arıyorum hemen de bulmam lazım dua edin kızlar da gireyim kafamı dağıtayım maddende ihtiyacım var.

günaydın canlarım cicim evet tatlım hayat son hız devam ediyo bazen sabrı zorlasada bu sabah bebek ağlama sesiyle uyandım bizim katta bebek yok kaç defa doğruldum ve dedim oğlummu ağlıyo diye kalkacaktım sonra evet yavrum burda değildi ki sesini duyduğuma mı sevineyim yanına ulaşamadığıma mı bilemedim.Canım inşallah en kısa zamanda hayırlı bir iş bulursun canım benim hemen de arayınca bulunmuyo ki inşallah en kısa zamanda bulursun canım

inşallah canım ya hemen bulunmuyo işte ama arayınca yavaş yavaş bulurum biraz da şans girerse araya çok iyi olcak.çok zor canım ama alışıcaz bende gündüzleri uyyorum ama keşke bebeğim olsaydıda uyumasaydım uykusuz kalsaydım diyorum bazende uyuyamıyorum çocuk yüzünden falan diye söyleyenlere sinir oluyorum o uykusuzluğun bile ne kadar değerli olduğunu ellerindeki kıymetli değerli mücevherlerin kıymetini bilemedikleri için ama ne gelir elden biz hep üzülüyoruz Allah'ım ne olur bizim de yüzümüzü güldür Yarabbim.bizede uykusuz günler nasip eyle:Saruboceq:

aynı şeylerimi yaşıyoruz ne??dün gece benim oğlumdan 5 gün sonra doğan alt komşumun oğlu da ağladı..aaahh diyorum..siz anlıyorsunuz...bazen canım öyle acıyor kii

ya kızlar yapmayın yoksa burda bir başlarsam kimse susturamaz beni ha çok kötüyüm bu aralar ben gene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…