- Konu Sahibi gelincik37_34
-
gelinciğim nerelerdesin
görmüyomusun yazdıklarımı?
aynı şeylerimi yaşıyoruz ne??dün gece benim oğlumdan 5 gün sonra doğan alt komşumun oğlu da ağladı..aaahh diyorum..siz anlıyorsunuz...bazen canım öyle acıyor kii
gelinciğim napayım işte hala hayat devam ediyor yaşıyoruz sen ne yapıyosun canım ben bu aralar iş arıyorum hemen de bulmam lazım dua edin kızlar da gireyim kafamı dağıtayım maddende ihtiyacım var.
Merhaba kızlar ben bu bebeğimi de kaybettimsenağlama
canım inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun ben çalışmaya başladım hep aklımda bebek hamilelik var ama evde olmak daha zordu seni çok iyi anlıyorum bu arada 22 yaşında olmana şaşırdım o kadar pozitifsinsin ki daha farklı yaşlarda düşünüyordum
üniversite hastanesinde başladık artık yarın genetik bölümüne gideceğiz bebeğin otopsisinde bir şey çıkmadı kromozom analizi yapacaklar bir kan pıhtılaşmasına bakacaklar bunları yaptıran var mı? sonuçları ne zaman çıkar? kan pıhtılaşmasının tedavisi nasıl? bilen varsa lütfen cevaplasın
kimseler uğramaz olmuş. sanırım hepimiz pek iyi durumda değiliz.
Amin canım inşallah Rabbim yazmıştır alnımıza yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah.BURDAYIM CANIM ESKİ YAZILARA DALDIM gittim
canım inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun ben çalışmaya başladım hep aklımda bebek hamilelik var ama evde olmak daha zordu seni çok iyi anlıyorum bu arada 22 yaşında olmana şaşırdım o kadar pozitifsinsin ki daha farklı yaşlarda düşünüyordum
üniversite hastanesinde başladık artık yarın genetik bölümüne gideceğiz bebeğin otopsisinde bir şey çıkmadı kromozom analizi yapacaklar bir kan pıhtılaşmasına bakacaklar bunları yaptıran var mı? sonuçları ne zaman çıkar? kan pıhtılaşmasının tedavisi nasıl? bilen varsa lütfen cevaplasın
teşekkür ederim canım sağol sizde yokmu böyle bir sorun.
Canım benim ben kromozom ve kan pıhtılaşma testini yaptırdım sweette yaptı benim temiz çıktı çok şükür ama ben oğlumu otopsi yaptırmadım bu testleri iatanbul bakırköy yenimahallede yaptırdık sosyal güvencen varsa hiç ödeme yapmıyorsun 1 ay sonrada sonuçlar için arıyolar zaten kan pıhtılaşması bende çıkmadı çıkanlarda da değerlerine göre beb aspirini ne gebeliği boyunca iğne vurunduğunu duymuştum bu testler için kromozomda benden ve eşimden pıhtı için sadece benden kan aldılar ben bakırköyde yaptırdım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?