Melek anneleriyle genel sohbet´e....

aynı şeylerimi yaşıyoruz ne??dün gece benim oğlumdan 5 gün sonra doğan alt komşumun oğlu da ağladı..aaahh diyorum..siz anlıyorsunuz...bazen canım öyle acıyor kii

Evet ya cicininde dediği gibi kimi şikayet ediyo uykusuz kaldım şöyleyim falan diye bizde bunu yaşayamadığımızdan uykusuz ve yorgunuz.Ama Allahın izniyle nasip edecek Rabbim bizlere de

merba kızlar bi süredir nadir giriyorum.nasılsınız. ben kendi adıma çok iyi olduğumu söyleyemeem. çok bunalıyorum kızlar ya.içim acıyo resmen. günden güne haayat bu yaşananlar daha zor gelmeye başladı. meelk doğum yapıcakmış 2 gün sonra belki bizde böyle güzel bi haberle müjdelenirsek yaşmaya dair bi sebebimiz olur. kimseyi yakın bulmuyorum kendime,içime kapandım resmen. bi sizler anlıyosunuz. onda içimi dökeyim dedim. işte ben bu durumdayım bu sıralar. herşey üstüme üstüme geliyo.

gelinciğim napayım işte hala hayat devam ediyor yaşıyoruz sen ne yapıyosun canım ben bu aralar iş arıyorum hemen de bulmam lazım dua edin kızlar da gireyim kafamı dağıtayım maddende ihtiyacım var.

canım inşallah en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun ben çalışmaya başladım hep aklımda bebek hamilelik var ama evde olmak daha zordu seni çok iyi anlıyorum bu arada 22 yaşında olmana şaşırdım o kadar pozitifsinsin ki daha farklı yaşlarda düşünüyordum

üniversite hastanesinde başladık artık yarın genetik bölümüne gideceğiz bebeğin otopsisinde bir şey çıkmadı kromozom analizi yapacaklar bir kan pıhtılaşmasına bakacaklar bunları yaptıran var mı? sonuçları ne zaman çıkar? kan pıhtılaşmasının tedavisi nasıl? bilen varsa lütfen cevaplasın

inşallah bir iş bulur da çalışırım dediğiniz gibi teşekkür ederim.yoksa hep bebekler gözümün önüne geliyo dünde bir tane resim gördüm ark ablasının aralarında bir gün var benim meleğimden bir gün sonra doğdu ya sadce bir gün ve kocaman olmuş şimdi benim kızımda olsaydı.......olsaydı işte offfffffff offfffffffffffff
hem neden dahamı büyük bekliyodun beni küçğük olduğuma şaşırdın galiba aranızda en küçüğünüz benim galiba::))
canım ben sorduğun soruların tam cvp bilmiyorum ama yaptıran var gelinciğimle swetcim galiba onlar daha iyi bilgi verir.

kimseler uğramaz olmuş. sanırım hepimiz pek iyi durumda değiliz.

galibaaaaaaaaaaaa.ben değilim çünkü.bebek istiyorum bu aralar ama hem de çlook çoook fazlasıyla.zaman geçtikçe insan alışmıyor zaman geçtikçe meleklerimizin yokluğu daha da bir koyuyor insanın içine dayanamıyorum artık kızımı istiyorum.:sinifsinif: senağlama

ya çok bekliyorum ben sayfalardan geçiş falan yaparken kızlar hala sizlerdede öylemi bende mi bi sorun var o yüzden girmiyorum çok beklediğim için.

slam kızlar nasılsınız ben sebah gözümü açar açmaz temizliğe koyuldum şimdide kahv. yapıyorum yazıları okuyorum meleği merak ediyorum yavrusu sağ salişm kucağındadır inşallah müzik dinliyorum ara ara ağlıyorum meleği düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum kızlar Allahın izniyle bizde yaşayacağız bu mutluluğu inşallah

Canım benim ben kromozom ve kan pıhtılaşma testini yaptırdım sweette yaptı benim temiz çıktı çok şükür ama ben oğlumu otopsi yaptırmadım bu testleri iatanbul bakırköy yenimahallede yaptırdık sosyal güvencen varsa hiç ödeme yapmıyorsun 1 ay sonrada sonuçlar için arıyolar zaten kan pıhtılaşması bende çıkmadı çıkanlarda da değerlerine göre beb aspirini ne gebeliği boyunca iğne vurunduğunu duymuştum bu testler için kromozomda benden ve eşimden pıhtı için sadece benden kan aldılar ben bakırköyde yaptırdım canım

sen bu testleri kendi kafandan hastaneye gidip bu testleri yaptırıcam mı dedin yoksa bi doktor mu yaptırman gerekiyo burda yaptırabilirsin dedi ben hiç bi test yaptırmadım da

cici canım valla bend e seninle aynı durumdayım. gün geçtikçe alışmak yerine bi oyun oynuyomuşum gibi geliyo. iyi değilim aslında ama iyimiş gibi görünüyorum aam içim kan ağlıyo. çok hemde çok özlüyorum oğlumu. katlanılması zor bi acı ouyo her geçen gün. hayatım çok yavan. öylesine yaşıyorum, bi gram mutluluk hissetmiyorum malesef.belki eleğimin kardeşiyle yüzüm güler amaa ondan da korkuyorum,umutsuzum. offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

varya halimiz ne olcak bilmiyorum ya çok kötü oluyoruz bu aralar hepimşiz karamsarız bir tek meleğin haberine çok sevindimö ama gerisi gene aynı her şey bom boş

sinannuray cım eşim daha yeni format attı bilg güncellemede her gün yapıyo bişey yok yani başka yerden de girince benim aynı oluyo acaba ben ticker yaptım ya onun içnmi ağırlaştı?

ya kızlar meleğim hala test yaptırmadımı bilen varmı girmiyoda merak ettim
şeymadanda hiç haber yok onun içinde üzüldüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…