Melek anneleriyle genel sohbet´e....

seldacım Allah inşallah dualarını kabul eder bizlerede bebek tekrardan kucağımıza almayı nasip eder.sanada hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah Rabbim.

gelinciğim sen b.çekmecedemisin bende istanbula beylikdüzüne geliyorum hatta her geldiğimde b.çek. gölüne de geliyorum gezmeye.

gelinciğim sözleşsek bu kadar denk gelmeyiz ha?naber sanada misafir mi geldi bde yarım saat önce geldşm az önce oturdum başına hemen pcnin

kordon boyu dediğin yer o gölün üstündeki baya eski ve uzun olan köprü mü? orasıysa evet gezdim oturdum çay falan içtim orda.

Evet canım benim hep böyle karşılaşalım güzel oluyo hehe kayınvaldem geldi haftasonu için yarın falan girebilir miyim bilmiyorum çekmecelere gelmişin görmüşün yaşadığım yeri

ya geldim gördüm valla ama bak söz bidaha gelirsem haber vereyim sana.bende yarın evi temizlicem baştam aşağı temizlik yapayım pazarda giremem kızıma gitcem.artık pazartesi gece girerim eğer sende girersen görüşürüz gene canım sen kaçyaşındaydın?

aaa ne zaman yıktılar ben ramazandan sonra geldim dayımın düğünü vardı onun için o zaman vardı sonra mı yıktılar bak ne güzel yakınmışın oraya kordon boyu neresi bi dahaya oraya gideyim

inşallah sen gel kordona ben götürürüm seni kısmet olursa ben 25 yaşındayım yıl olarak 26 ama.çadırları ben oğluşumu kaybettim sıralarda yıkmışlar

hmm ben senden küçüküm o zaman ama bakma tipim pek küçük göstermiyo:)))
daha yeni yıkmışlar ozaman.tamam ben gelirsem haber vercem söz.gezdirrisin beni.
ya meleğim26dan hiç haber yokmu?acaba yaptırdımı hiç test falan?

sen kaç yaşındasın.Meleğin pc bozuk demişti en son test yaptığımda birkaç saat sonra çok silik çizgi çıktı demişti ama en son bunu biliyorum daha da girmedi özelden de msj attım merak ediyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…