Melek anneleriyle genel sohbet´e....

bende 22 yaşındayım canım hmm bende o kadarını biliyorum ama kesin hamişdir o silik çıktıysa bende ilk yaptığımda öylr olmuştu.
gelinciğim yaa bizde hamiş kalıp böyle bebişlerin sağlıklarını kilosunu cinsiyetini konuştuğumuz günler gelcek mi?

gelecek canım Allahın izniyle bak yavaş yavaş hamiş haberleri geliyo bizden de bu haberler çıkacak inşallah teyze kızı inegölde diğer arkadaşlarda 6 parmak tı galiba orhan ya da osman gazi hep karıştırmışımdır ikisini yıldırımda da vardı yanlış hatırlamıyosam selda doğan dı galiba soyadı

kestel bizden de sonra yıldırımda çok büyük ben aslen bursanın başka yerindenim de buraya gelin geldim geliyomusun bursaya hiç.

geçen sene bu ayda arkadaşımın düğünü olmuştu oraya gelmiştim tam 1 sene önce geldiğimdede hamile olduğumu öğrendim şimdi o arkadaşım doğum yaptı okul zamanı da geldim tophaneyi yeşiltürbe kapalı çarşı kozahan mıydı neydi oraları falan gezdim birkaçgün kalmıştım çok güzeldi

canım ben çıkayımda biraz birşeyler yiyeyim oldumu sonra görüşürüz canım hafta sonu iyi zamanlar geçir kendine iyi bak Allah'a emanet ol canım.

her zaman beklerim canım.
sweetcim hoş geldin ama ben çıkıyodum şimdi sen geldin.
eee nerelerdesin neler yapıyosun iyisin demi?

olabilir canım bende yarın yapıcam yoruluncada insa ağrıyo biraz.çıkcaktım ama biraz daha bekliyim sweetlede ascık muhabbet edelim sonra çıkarım artık bırakamadım sizi.

napıyım kızlar ya iş güç. aynı monoton şeyler. okula git gel.sıkıcı anlayacğın. iyi diyelim iyi olsun aslında çok da iyi sayılmam. artık çok sabırsızlanmaya başladım. hayat çok sıkıcı geliyo, günler geçmek bilmiyo,çok daralıyorum. bugün başıma ne geldi dersiniz. 23 nisan töreni için okuldaydık. anasınıfının gösterielri harikaydı anne babalarının gözlerindeki ışıltı. o an kendimi çok şanssız hissettim. o an oturduğum yerde arkama sırtıma bişeyd eğiyo bi d ebi baktım bi veli hamile karnı kocaman çocuğunun resini çekmeye çlışıyo karnı bana değiyo. ayyyy okadar kötü oldumki sonra geldi hiçbiyer yok gibi yanımda durdu burnmun dibinde. çok kötü hissettim kalkamadımda başka tarafa baktım hiç görmemişim gibai napıyım. neden böyle oluyo. niye bukadar acıyla bşetmek zorundayız diyesim geliyo. aman isyan etmek istemiyorum.offfffffff yine hamile olmak isyiyorummmmmmmmmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…