- Konu Sahibi gelincik37_34
-
napıyım kızlar ya iş güç. aynı monoton şeyler. okula git gel.sıkıcı anlayacğın. iyi diyelim iyi olsun aslında çok da iyi sayılmam. artık çok sabırsızlanmaya başladım. hayat çok sıkıcı geliyo, günler geçmek bilmiyo,çok daralıyorum. bugün başıma ne geldi dersiniz. 23 nisan töreni için okuldaydık. anasınıfının gösterielri harikaydı anne babalarının gözlerindeki ışıltı. o an kendimi çok şanssız hissettim. o an oturduğum yerde arkama sırtıma bişeyd eğiyo bi d ebi baktım bi veli hamile karnı kocaman çocuğunun resini çekmeye çlışıyo karnı bana değiyo. ayyyy okadar kötü oldumki sonra geldi hiçbiyer yok gibi yanımda durdu burnmun dibinde. çok kötü hissettim kalkamadımda başka tarafa baktım hiç görmemişim gibai napıyım. neden böyle oluyo. niye bukadar acıyla bşetmek zorundayız diyesim geliyo. aman isyan etmek istemiyorum.offfffffff yine hamile olmak isyiyorummmmmmmmmmmm.
ben mayıstaki adetimden sonra korunmayacağım inşallah bu bile beni mutlu ediyo yavruma meleğimin kardeşine 1 adım daha yaklaştım diyorum umutlandırıyo beni
umarım her şey gönlünce olur hiç beklemeden haziranda hamile kalırsın bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
kimse yokmu???
sweetcim bekledim konuşcaktım ama malesef hemen çıkmak zorunda kaldım o yüzden konuşamadık seninle de yaaa.üzüldümm(( canım üzme kendini oldumu inşallah zamanla bu karamsarlıklarımız geçicek ve hep mutlu olucaz yeni bebişlerimizle tamammı canım
gelimciğim inşallah bi kerede tutturursun canım bebişi.bak olmaz olmaz deme sakın yaptım oldu de sürekli oldur Allah'ın izniyle tamammı canım benim hadi bakayım ona göre güzel haber alırız.
bugün temizlik yapıcam ama daha başladım başka işler vardı o yüzden birazdan başlıcam bi bakayım kimler var kimler yok dedim ama kimse yokmuş.
bütün melek anneleri kendine dikkat etsin hepiniz AEO
ayyy inşallah gelmez kız adet falan da sendede vardır.kazayla falan demi.hadi bide şu meleğim de girsin bide vaaaar diye bi bağırsın daha da sevinelim.
hayırlısı neyse o olur inşallah canım senin ve hepimiz için:ecrin_bebek::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?