Melek anneleriyle genel sohbet´e....

geçen yıldan bbeği olanalr vrdı bebkelrini getirmişle kucaklrına almışler gösterileri izletiyolardı. şimdi benimde oğlum kucağımda olabiliri. çokkk özlüyorum oğlumu. gitgide daaynılmaz oluo kızlar ya. hafiflemiyo. gitgide daha ağır geliyo. ve normal görünmek adına içime attıkça ağırlığının altında eziliyorum. ben ben olmaktan çıktım.

canım benim ya kaçtıkca burnumuzun dibinde bitiyo herşey malesef neredeyse ben hiç dışarı çıkmıyorum diyebilirim bu yüzden hep ya hamileler takılıyo sadece gözüme ya da yeni doğmuş minikler hastanede doğum katı çıldırtıyo avazım çıkana kadar bağırasım geliyo inan hepimiz de var bu en hassas olduğumuz bu nokta olduğundan kasıtlı yapıyolar gibi geliyo sanki

işte haayt karşılaşmak zorunda kalıyoruz ama yapacak bişey yok.insanalr neden bilsin başımıza gelenelri. gelicekmi diyorum o günelr. seneye acaba bende bebişimle gelebilecekmiyim diyorumm. umut ediyorummmmmm ama işte ammmmmmmmaaaaaa

Allahın izniyle olacak canım Rabbim bizlere de nasip edecek meleği düşünüyorum mutlu oluyorum bu acıyı yaşayan çok kişi var evet ama sonra mutlu olanlarda var inan bana bizde bunlardan biri olacağız inşallah

inşallah canım yaaaaaaaaaaaaa. çabuk gelsin o günler. bi kere herşy yarım kaldı ya. hevesimiz içimizde kaldı, yaşamayı hayal ettiklerimizi gerçekleştiemedik yainsan bian önce kaldığı yerden devam etmek istiyo. uamrım ogünelr gelir ve herşey güzel olur bu kez.

Bu umut xaten bizi yaşatan etrafımda da çok kişi varmış tanıdıklardan ve sonra çocukları olan bunu ben kendi olayımdan sonra öğrendim kimse kalmamış bu acının altında herkes doğrulmuş ki o zamanın şartlarıyla teselli veren bile oldu mu bilinmez bizler bunu yapacak başaracağız çok zor olacak ama olacak hele bir içimize dolsun testler pozitif desin gözlerimizin içi gülecek

canım ben çıkıyrum. acayip başım ağrıyo. iyi değilim pekkkk. kendine iyi bak. cici de çıktı heralde. byyyyyyyyyy

evet o günelrin hepimzi için bian önce gelmesi için dua diyorum heppppp. Allahım dualrımızı kabul etttttttttt. bizi mutlu etttttt.

ben mayıstaki adetimden sonra korunmayacağım inşallah bu bile beni mutlu ediyo yavruma meleğimin kardeşine 1 adım daha yaklaştım diyorum umutlandırıyo beni

ben de aynı şeyleri hissettim okulda törende ağlamamak için çok uğraştım güneş gözlüklerinin arkasına saklandım artık kendimi şanssız olarak görmem bir yana o velilerin yerine kendimi koyamadım bile acaba ben de bir gün böyle çocuğumun gösterisini izlemeye gelecek miyim diye düşündüm ama çok karamsarım elimde değil düşüncelerime hakim olamıyorum ben sadece hamile olmak değil bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum:sinifsinif:

ben mayıstaki adetimden sonra korunmayacağım inşallah bu bile beni mutlu ediyo yavruma meleğimin kardeşine 1 adım daha yaklaştım diyorum umutlandırıyo beni

umarım her şey gönlünce olur hiç beklemeden haziranda hamile kalırsın bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah

merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
kimse yokmu???
sweetcim bekledim konuşcaktım ama malesef hemen çıkmak zorunda kaldım o yüzden konuşamadık seninle de yaaa.üzüldümm(( canım üzme kendini oldumu inşallah zamanla bu karamsarlıklarımız geçicek ve hep mutlu olucaz yeni bebişlerimizle tamammı canım
gelimciğim inşallah bi kerede tutturursun canım bebişi.bak olmaz olmaz deme sakın yaptım oldu de sürekli oldur Allah'ın izniyle tamammı canım benim hadi bakayım ona göre güzel haber alırız.
bugün temizlik yapıcam ama daha başladım başka işler vardı o yüzden birazdan başlıcam bi bakayım kimler var kimler yok dedim ama kimse yokmuş.
bütün melek anneleri kendine dikkat etsin hepiniz AEO

Canım benim misafirlerim olduğundan giremedim hemen bakıp çıkıcam bende inşallah canım benim Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin kızlar ben 4 gün önce c.tesi idrar testi aldım kasık ağrımdan falan şüphelendim ihtimal yok falan diye ama içimde kalmasın rahat olayım dedim negatif çıktı bugün test çubugunu gördüm 2.çizgi gayet belirgin çıkmıştı bu geçerli mi bilmiyorum ki 4 gün oldu kurt düştü içime bugün bir daha yaptım negatif çıktı tek çizgi ama atmadım yine ne olacak bilmiyorum bir fikriniz var mı bugünde kasıklarımda batan bişeyler var korunduk diyorum amaRabbim isteyince olur biraz daha bekleyim bari 10 gün var daha adetime de hadi hayırlısı bakalım cicim sende aeo öptüm şeker Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatları nasip etsin hepimize inşallah opuyorumnanaktan

ayyy inşallah gelmez kız adet falan da sendede vardır.kazayla falan demi.hadi bide şu meleğim de girsin bide vaaaar diye bi bağırsın daha da sevinelim.
hayırlısı neyse o olur inşallah canım senin ve hepimiz için:ecrin_bebek::Saruboceq:

İnşallah canım aminçBu ikinci testi sabah 5.30 da baktım 2.çizgi çıkmış anlamadım kulüpte araştırayım bakim bulabilcek miyim başına böle bişi gelen var mı CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…