Melek anneleriyle genel sohbet´e....

geçmiş olsun arkadas sabır dilemekten baska elimizden birşey gelmiyor herşeyin hakkımızda rabbim hayırlısını nasif etsin allah a emanet ol :teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:

merhba melek anneleri

nasılsınız?

bugün Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder günahlarımızı affeder ve sesimizi duyarda gönlümüzden geçenleri bize nasip eder..

herkesin bu mübarek günü kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.....

canlar nasılsınız eşimin yıllık izni bitti ve ben öyle alışmışım ki bir garibim bugün birde rüya gördüm sabaha karşı sanki bir eğlence varmış hep kadınlar oturuyoruz herkesin kucağında bebeği var arkamdaki kadının kucağındaki bebek dikkatimi çekiyo buram buram oğlumun kokusunu alıyorum oğlumu düşünüyorum rüyamda içim yana yana uyandım yine ben hep hasret yaşıcam hep rüyamda kokusunu alabileceğim galiba çok üzgünüm

merhaba kızlar nasılsınız?

ben çalışmya başladım ve bu hafta gece gidiyoruz eşimle birlikte o yüzden yorgun oluyorum giremedim
neler var neler yok bakalım
işim çok zevkli benim ama birazda çok yorucu ayaktayız hep çünkü ama olsun o güzel minik şeyleri yapması çok zevkli oluyo dün gecede çok güzel bebek montları yaptık çok hoşuma gitti ya ben zaten böyle işledğim herşeyden alıp kenara koysam dünya şey olur ama ne olur inşallah Rabbim sesimizi duyarda birde o eşyaları giydirebişmeyi nasip eder bie inşallah bizede sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip eder. AMİNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq:

Çok geçmiş olsun. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın

hayırlı cumalar melek anneleri rabbim dualhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/editor/smilie.gif:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:arımızı kabul eder inş allah a emanet olun arkadaslar alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile:Saruboceq:

merhaba kızlar
nasılsınız?
herkese hayırlı cumalar

bir bakayım neler yapıyosunuz diye bakim dedim
Rabbim inşallah herkesin dualarını kabul eder hepimizin kucakları dolar tekrardan inşallah amiiiiinnnnnnnnnnnn

meleğimmmmmmmmmmmm canım benim tatlımmmmmmmm nerdesn sen hadi ben ara ara giriyorumda sen hiç gözükmüyon özledim seni nerdesin canım benim yaaaa????????

gelinciğim sen nerdesin neler yapıyosun bakayım.......?iyice yalnız kaldı buraları yaaaaaa......

ya hayırsız bende senı özledım bana msj at telefonundan cunku benım teldekı numaralar sılındı yada faceden msj at ...

kızlar adetim gecikti ama test yapmaya korkuyorum bi yandan çok istiyorum bebiş ama bu ay 1 hafta önce kadar boğazlarım şiş olduğundan antibiyotik verdi doktor adetimde gecikti ya hamileysem antibiyotikte aldım çok korkuyorum bi yanımda hamile olmak istiyor diğer yanım ya hamileysem de antibiyotik zarar verdiyse diyorum paranoyak oldum iyice offf

canım ne duruyorsun hemen kan tahlılı yaptır gebelık bılınmeden önce ıcılen ılacın zararı olmaz dıyor doktorlar...içini ferah tut tatlım hemen test yapp cabukkkkk

yok kızlar negatif çıktı zaten bugün adetim başladı :1no2: içim istiyordu aslında hamile olmayı ama değilimişim

Geçmiş olsun canım yaaa. Çok üzüldüm. Rabbim yar ve yardımcın olsun.Dualarım seninle.
Sağol canım amin inşaallah..Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ..a.s.
canım çok geçmiş olsun. dualarım seninle . Bende bugün çatlatma iğnesi oldum inşallah tutar .
Allah razı olsun canım sağol.Dua edicem senin için hayırlısı olsun bakalım,inş bu sefer olur :Saruboceq: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…