- Konu Sahibi gelincik37_34
-
- #1.741
tşkler arkadaşlar... bu sabah operasyonum gerçekleşti.. demek ki bunları yaşayacağım varmışALLAHIM daha beterlerinden sakınsın.. umarım bundan sonraki hamileligimde bir sorun yaşamam.. daha kendimede gelmiş değilim.. kafamı başka şeylere vermeye çalışıyorum..
ALLAHIM hepimizin yardımcısı olsun. AMİN...
meleğimmmmmmmmmmmm canım benim tatlımmmmmmmm nerdesn sen hadi ben ara ara giriyorumda sen hiç gözükmüyon özledim seni nerdesin canım benim yaaaa????????
gelinciğim sen nerdesin neler yapıyosun bakayım.......?iyice yalnız kaldı buraları yaaaaaa......
Tekrar ikizlere gebe kaldım ama sonuç yine hüsran. 2-3 hafta kadarken gelişim durdu( dua edin kızlar..Sizlerde durumlar nasıl?
Tekrar ikizlere gebe kaldım ama sonuç yine hüsran. 2-3 hafta kadarken gelişim durdu( dua edin kızlar..Sizlerde durumlar nasıl?
Sağol canım amin inşaallah..Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ..a.s.Geçmiş olsun canım yaaa. Çok üzüldüm. Rabbim yar ve yardımcın olsun.Dualarım seninle.
Allah razı olsun canım sağol.Dua edicem senin için hayırlısı olsun bakalım,inş bu sefer olur :Saruboceq: a.s.canım çok geçmiş olsun. dualarım seninle . Bende bugün çatlatma iğnesi oldum inşallah tutar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?