Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hesabını kapatmış zaten bu paylaşımdan sonramelekbaykall İnstagram sayfası yok bu arada. Eskiden varmış ama kapanmış olabilir.
Bu paylaşıma bakmak isterdim fakat olmadı.
Twitter'ını da kapamış.hesabını kapatmış zaten bu paylaşımdan sonra
Hakaret etmis Hayyal medeni degiller demek istemis ayni zamanda geri kalmisligin simgesi olarak görüyor.Cıks bilemedin :)
Benim başörtülü de açık da arkadaşım var.
Hiç de kötü görmüyorum onları.
Ama melek Baykal hakaret etmemiş sadece eski sahiplerinden sonra yenilerini benimseyememiş. Belki bu yüzden yanlış anlamlara gelen sözler söylemiş olabilir.
Yandaş mı? Ben kimin yandaşıymışım?
Bu Arada örtüsüz ev konusunda ne düşünüyorsun Apranxx? Malum bakış açısına sahipler için de diyeceğin birşey var mı? Yoksa ayrımın sadece başörtüsü üstüne mi kurulu?
Sana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenlerden misin yoksa?
Başörtü elbette gerikalmışlığın simgesi değil.Hakaret etmis Hayyal medeni degiller demek istemis ayni zamanda geri kalmisligin simgesi olarak görüyor.
Tabi ki oyle olmuyoruz ama bunu diline dolamasi bile çirkinBaşörtü elbette gerikalmışlığın simgesi değil.
Onun bunu söylemesi asla başörtülü kişilerin öyle olduğunu göstermez.
Kişisel beyanda bulunmuş kendince...
Sanatçıların Fikirlerini yazarken büyük kitlelerce takip edildiğini bilerek dikkat etmeleri lazım da, işte sanırım pişman olup söylediğinden hesabını kapamış.
Başka bir şeye atıfta bulunacağım derken yanlış yerden girmiş mevzuya.Tabi ki oyle olmuyoruz ama bunu diline dolamasi bile çirkin
Hayyal bende açığım ve daha geçen ay bu "perde" konusunu facebook hesabımda eleştirdim.Şahsi fikrini beyan etmiş.
Hazımsızlık bunun neresinde?
"Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır''
Deyip de başörtüsüz kadınları yerden yere vuran, hakaret edeni de gördü bu gözler.