Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yanlış anlaşılmak istenmiyorum ama açık dolaştığım için türlü hakaretler duyduğum kadınlar var o yüzden sessiz kalamadım hemen başlamışlar maymunlarda bir tarafını açıyora necip fazıl paylaşımlarına
yanlış anlaşılmak istenmiyorum ama açık dolaştığım için türlü hakaretler duyduğum kadınlar var o yüzden sessiz kalamadım hemen başlamışlar maymunlarda bir tarafını açıyora necip fazıl paylaşımlarına
Valla ben de sessiz kalamıyorum arkadaşım... Nasıl kalalım ki? Zaten erkekler kadınları yeterince yerin dibine sokarken bir kadın bir kadına nasıl bunları der? Tek kişi üzerinden nasıl kendisi gibi olmayan kesime böylesine yürür? Benim de ailemde kapalılar var ama böyle insanlar değiller. Aklım almıyor..
aslında latife ederek yazım kurallarına dikkat etmenin güzel birşey olduğunu yazmak falan istemiş olabilirim.ama alttaki üye arkadaşı beğenerek anlamak istediğini anlamışın
ben o kadar önemsemiyorum işte yazı yazmak zaten bir zahmet araya virgülleri bile zor koyuyorum o kadar üşeniyorumki zaten çoğu zamam virgül bile kullanmam kendimle övünmüyorum tabi :)siz haklısınız.
aslında latife ederek yazım kurallarına dikkat etmenin güzel birşey olduğunu yazmak falan istemiş olabilirim.ama alttaki üye arkadaşı beğenerek anlamak istediğini anlamışın
ben o kadar önemsemiyorum işte yazı yazmak zaten bir zahmet araya virgülleri bile zor koyuyorum o kadar üşeniyorumki zaten çoğu zamam virgül bile kullanmam kendimle övünmüyorum tabi :)siz haklısınız.
Ben bunu savunmadım ki. Mesajlarıma bakarsanız görürsünüz.
Yanlış dedim zaten.
Elbette Aklımda kalıyor, sürekli karşı karşıya geliyoruz.
Ne yapmak peşindesiniz?
Düşünce özgürlüğü sabah yazıp konuştuğumuz ve hallettiğimiz bir meseleyi ilk mesaj üstünden saldırmak da değil hanımefendi.
Düşünce özgürlüğüne sahibiz fakat her düşünceyide söylemek doğru değil.
Bazı şeyler insanların içerisinde kalmalı.
Yaptığı gerçekten büyük ayıp.Ben açık bir bayanım.Ama kapalı olup gayet kültürlü ve medeni arkadaşlara sahibim.
Biz toplum olarak hala bu anlayışa erişemedik.
Not: Bu mevzudan sonra kıyaslama yapan arkadaşlarda aynı derecede saygısız bir izlenim sergiliyor